Comfort en veiligheid met rolluiken in Viersel

Je rolluiken in Viersel maken van je woning een elementair deel uit. Ze helpen je bij een betere nachtrust, stralen veiligheid uit en bieden je een gevoel van geborgenheid en rust. De schaduwmeesters van Wilms zitten al meer dan 45 jaar in het vak en zijn zo de uitgelezen partij om voor jou het geschikte rolluik te vinden. Ga langs bij een van onze dealers en ontdek het aanbod rolluiken, zonweringen en zonneschermen.

De verschillende soorten rolluiken in Viersel

Bij de Wilms-dealers kan je terecht voor onze drie soorten rolluiken in Viersel: inbouwrolluiken, voorzetrolluiken en opbouwrolluiken.
  • Voorzetrolluiken zijn ideaal als je breek- en kapwerk wil vermijden. Je plaatst ze eenvoudig voor de ramen, waardoor er geen perforatie van de binnenmuur nodig is. Zo wordt het energiepeil van je woning niet beïnvloed.
  • Opbouwrolluiken werk je daarentegen naadloos weg in je interieur. Er is slechts een klein stukje van de voorplaat van de kast aan de buitenzijde zichtbaar, afhankelijk van de montage. Ze zijn bovendien zo ontworpen dat je nog steeds een vliegenraam kan plaatsen tegen het raam, zelfs wanneer het rolluik gesloten is.
  • Wil je je rolluiken liever helemaal niet zien, dan zijn inbouwrolluiken een geschikte optie. Toch komt er een minpuntje kijken bij inbouwrolluiken. Het is namelijk bijna onmogelijk om ze volledig luchtdicht te maken, wat gepaard gaat met warmteverlies. We ontwikkelden daarom de ShutterX®, een energiezuinig alternatief voor klassieke rolluiken dat volgens een luchtdicht systeem werkt.
Ga langs bij een Wilms-dealer in je buurt voor persoonlijk advies!

De ShutterX®: energiezuinige rolluiken in Viersel

Er treedt bij traditionele inbouwrolluiken warmteverlies op, omdat die vrijwel onmogelijk luchtdicht kunnen worden gemaakt. Waar de kast komt te zitten nemen ze namelijk isolatie weg. De ShutterX® plaatst een composiet profiel in dit weggenomen stuk isolatie, waarop een luchtdichte folie wordt gelegd. Hierdoor wordt een bouwknoop uit de weg gegaan. Jij bespaart bovendien energie, doordat het systeem temperatuurverschillen efficiënt opvangt.
Image

Test onze rolluiken uit bij een verdeler in je buurt

Je rolluiken in Viersel kopen doe je niet zomaar. Eerst wil je het product namelijk zien, voelen, beleven. Dat is mogelijk bij de dealers van Wilms. Het is de plek bij uitstek om onze soorten rolluiken, bedieningsmogelijkheden, kleuren en materialen te ontdekken. De rolluiken kan je ter plekke naar hartenlust uittesten. Onze schaduwmeesters zijn bovendien aanwezig en helpen je graag met al je vragen. Leg nu je afspraak bij een verdeler vast en ontdek het comfort van jouw rolluiken in Viersel.

De afwerking van je rolluik in Viersel

Wilms voert het productieproces volledig uit in eigen beheer op Belgische bodem. Net zoals de rolluiken worden ook de afwerkingsmogelijkheden op maat gemaakt, zodat ze volledig aansluiten bij jouw wensen. Dat betreft onder andere:
  • De lamellen
  • Rolluikkast
  • De geleiders
Elk deel wordt gemaakt uit aluminium of pvc. Door onze eigen poeder- en natlakkerij leveren we tot slot snel maatwerk aan.
De Wilms-rolluiken bieden je verkoeling, comfort en veiligheid. Voor elke woning vinden we een geschikte rolluik. En met de veelvuldige keuzemogelijkheden wat betreft lamellen, kleuren, kasttype en bedieningssystemen kan jij rolluiken kopen in Viersel die helemaal passen bij jouw behoeftes. Krijg persoonlijk advies van rolluikexperts in de showroom van een Wilms-verdeler. Plan nu een afspraak in!