Comfort en veiligheid met rolluiken in Viersel

Je rolluiken in Viersel maken van je woning een niet weg te denken deel uit. Ze stralen veiligheid uit, geven je een geborgen gevoel en verbeteren de nachtrust. Al meer dan 45 jaar staan de schaduwmeesters van Wilms voor je klaar om het geschikte rolluik te vinden. Spring binnen bij de showroom van een lokale Wilms-verdeler en ontdek ons aanbod rolluiken, zonweringen en zonneschermen.

De afwerking van je rolluik in Viersel

Het productieproces van de Wilms-producten vindt plaats op Belgische bodem, in eigen beheer. Naast de rolluiken worden ook de afwerkingsmogelijkheden op maat gemaakt, zodat ze volledig aansluiten bij jouw wensen. Denk dan bijvoorbeeld aan:
  • De lamellen
  • De rolluikkasten
  • De geleiders
We vervaardigen onze onderdelen uit aluminium of pvc. We leveren tot slot maatwerk dankzij onze eigen poeder- en natlakkerij.

De verschillende soorten rolluiken in Viersel

De Wilms-dealers hebben drie soorten rolluiken in Viersel in het aanbod: voorzetrolluiken, opbouwrolluiken en inbouwrolluiken.
  • Voorzetrolluiken zijn de geschikte keuze wanneer je breek- en kapwerk wil vermijden. Je plaatst ze eenvoudig voor de ramen, waardoor het niet nodig is om de binnenmuur te perforeren. Het energiepeil van je woning wordt op die manier niet beïnvloed.
  • Opbouwrolluiken werk je daarentegen naadloos weg in je interieur. Aan de buitenzijde is er slechts een klein stukje van de voorplaat van de kast zichtbaar, afhankelijk van de montage. Bovendien zijn ze zo ontworpen dat je nog steeds vliegenramen kan plaatsen, zelfs wanneer de rolluiken gesloten zijn.
  • Zie je je rolluiken liever helemaal niet, dan zijn inbouwrolluiken een geschikte optie. Toch brengen inbouwrolluiken een minpuntje met zich mee. Het is namelijk bijna onmogelijk om ze volledig luchtdicht te maken, wat zorgt voor warmteverlies. Daarom ontwikkelden we de ShutterX®, een energiezuinig alternatief voor traditionele rolluiken dat werkt volgens een luchtdicht systeem.
Graag advies op maat? Ga dan langs bij een lokale Wilms-verdeler.
Image

Test onze rolluiken uit bij een verdeler in je buurt

Rolluiken kopen in Viersel? Dat doe je niet zomaar. Je wil het product eerst zien, voelen, beleven. Onze dealers maken het mogelijk. Kom er onze drie soorten rolluiken, de mogelijke bedieningen, het kleurenaanbod en de gebruikte materialen ontdekken. Test de rolluiken gerust naar hartenlust uit en stel je vragen aan onze schaduwmeesters. Plan nu je afspraak in de showroom van een lokale verdeler en kom alle opties voor je nieuwe rolluiken in Viersel ontdekken!

De ShutterX®: innovatieve rolluiken in Viersel

Traditionele inbouwrolluiken kunnen vrijwel onmogelijk luchtdicht gemaakt worden, waardoor er warmteverlies optreedt. Ze nemen op de plaats waar de kast komt te zitten namelijk isolatie weg. De ShutterX® vult dit weggehaalde stuk isolatie op met een composiet profiel, waarop een luchtdichte folie wordt gelegd. Een bouwknoop wordt zo vermeden. Doordat het systeem bovendien efficiënt temperatuurverschillen opvangt, bespaar jij energie.
De Wilms-rolluiken bieden je veiligheid, verkoeling en comfort. Er is een geschikt rolluik voor elke woning. En met de veelvuldige keuzemogelijkheden wat betreft lamellen, kleuren, kasttype en bedieningssystemen kan jij rolluiken kopen in Viersel die helemaal passen bij jouw behoeftes. Maak op voorhand een afspraak en laat je in de showroom van een Wilms-verdeler persoonlijk adviseren.