Rolluiken in Vreren van je betrouwbare schaduwmeester

Rolluiken in Vreren zijn van je woning een essentieel onderdeel. Ze helpen je bijvoorbeeld beter slapen, stralen veiligheid en bescherming uit of geven je een gevoel van geborgenheid. De schaduwmeesters van Wilms hebben al meer dan 45 jaar ervaring op de teller staan. Zij weten perfect wat het geschikte rolluik is voor je woning. Blader door ons aanbod rolluiken, zonweringen en zonneschermen. Download hier de brochure.

De verschillende soorten rolluiken in Vreren

Je vindt in onze brochure de drie soorten rolluiken in Vreren terug: inbouwrolluiken, opbouwrolluiken en voorzetrolluiken.
  • Voorzetrolluiken zijn de geschikte keuze wanneer je breek- en kapwerk wil vermijden. Je kan ze eenvoudig voor de ramen plaatsen, waardoor er geen perforatie van de binnenmuur nodig is. Het energiepeil van je woning wordt hierdoor niet beïnvloed.
  • Opbouwrolluiken werk je daarentegen naadloos weg in je interieur. Er is slechts een klein stukje van de voorplaat van de kast zichtbaar aan de buitenzijde, afhankelijk van de montage. Ze zijn bovendien zo ontworpen dat je nog steeds een vliegenraam tegen het raam kan plaatsen, zelfs wanneer het rolluik gesloten is.
  • Wil je liever helemaal niks zien van je rolluiken, dan zit je goed met inbouwrolluiken. Toch komt er een minpuntje kijken bij inbouwrolluiken. Het is namelijk bijna onmogelijk om ze volledig luchtdicht te maken, wat met warmteverlies gepaard gaat. We ontwikkelden daarom de ShutterX®, een innovatief type inbouwrolluik dat zorgt voor een luchtdicht systeem.
Brochure downloaden!

De ShutterX®: energiezuinige rolluiken in Vreren

Traditionele inbouwrolluiken zijn vrijwel nooit luchtdicht, waardoor er warmteverlies optreedt. Waar de kast komt te zitten nemen ze namelijk isolatie weg. De ShutterX® plaatst een composiet profiel in dit weggenomen stuk isolatie, waarop een luchtdichte folie wordt gelegd. Hierdoor wordt een bouwknoop vermeden. Jij bespaart bovendien energie, doordat het systeem temperatuurverschillen doeltreffend opvangt.
Image

Inspiratie voor je rolluiken opdoen

Rolluiken kopen in Vreren, daar begin je niet zomaar aan. Misschien wil je het product wel liever eerst zien en uittesten. Dat is mogelijk in het Wilms Experience Center of bij de plaatselijke dealers. Maar voor je je naar de showroom begeeft, blader eerst eens door onze inspiratiebrochure. Het is de ideale manier om alvast kennis te maken met onze soorten rolluiken, de mogelijke bedieningen, kleurstalen en de gebruikte materialen. Download op voorhand de brochure en laat alle mogelijke opties voor je rolluiken in Vreren op je afkomen.

Afwerkingsmogelijkheden van je rolluik in Vreren

Het productieproces van Wilms gebeurt op Belgische bodem, volledig in eigen beheer. Net zoals de rolluiken worden ook de afwerkingsmogelijkheden op maat gemaakt, zodat ze volledig aansluiten bij jouw wensen. Dat betreft onder andere:
  • De lamellen
  • Rolluikkasten
  • Geleiders
We vervaardigen onze onderdelen uit aluminium of pvc. We leveren tot slot maatwerk dankzij onze eigen poeder- en natlakkerij.
De Wilms-rolluiken bieden je verkoeling, comfort en veiligheid. Voor elke woning vinden we een geschikte rolluik. En met de veelvuldige keuzemogelijkheden wat betreft kleuren, lamellen, kasttype en bedieningssystemen kan jij rolluiken kopen in Vreren die helemaal passen bij jouw behoeftes. Download onze online brochure voor allerlei rolluikinspiratie.