Een zonnescherm in Vreren? Veilig relaxen in de zon

Jouw buitenleven verrijken? Dat doe je met een zonneluifel in Vreren. Zodra de zon verschijnt, wil je vanzelfsprekend maximaal van het buiten zijn genieten. Maar dan wel op een plek die veiligheid en schaduw biedt. En daar zijn de zonneluifels van Wilms perfect voor. Werp alvast een blik op ons aanbod en download de brochure!

Inspiratie opdoen voor je zonneluifel in Vreren

Een zonneluifel in Vreren kiezen, dat doe je niet ondoordacht. Welk type? Zwart of wit? Welke bedieningsmogelijkheden zijn er en wat met sfeerverlichting? De oplossing: onze brochure over zonneluifels. Je bekijkt er ons aanbod en vindt er een antwoord op vaak gestelde vragen. Download de brochure online en begin te dromen van alle mogelijkheden voor je terras.

Kies uit drie types zonneluifels in Vreren

Er zijn drie types zonneluifels beschikbaar bij Wilms. Ze zijn alle drie ontwikkeld vanuit een sterk staaltje spitstechnologie in een strak design:
  • De 700LX ruilt de traditionele ronde vormen van de kast en voorprofielen voor een scherp, recht design. Of je nu een renovatie- of nieuwbouwwoning hebt, dit design is ideaal voor elke stijl. Van rustiek en landelijk tot strak en modern. De ingebouwde ledverlichting onder je zonnescherm in Vreren zorgt trouwens elke keer voor een gezellige sfeer.
  • De 700X heeft net dezelfde kenmerken als de 700LX, alleen zonder ledverlichting.
  • Om je klein of middelgroot terras een upgrade te geven, is er ook nog de 500X.
Wil je een zonneluifel aanschaffen, maar weet je nog niet welke? In onze brochure doe je de nodige inspiratie op.

Image

De vele voordelen van een zonnescherm in Vreren

Je geniet meer en langer van je terras en tuin dankzij een zonnescherm in Vreren. Je mag dan ook rekenen op heel wat voordelen.
  • Of je zonneluifel zichtbaar is of niet, dat bepaal je volledig zelf. Of je nu kiest voor een app, een afstandsbediening of een domoticasysteem, met slechts één druk op de knop komt het scherm tevoorschijn.
  • Het biedt een optimale bescherming tegen de zon. Je kinderen spelen zo veilig buiten en jij brengt zonder problemen een namiddag door op het terras.
  • Je verlengt er je avonden mee, want door het scherm voel je de kou minder vlug.
Download nu de brochure over onze zonneluifels in Vreren en droom alvast even weg bij alle mogelijkheden.

Genieten van je tuin en terras bij een stralende zon? Met de zonneschermen van Wilms kan dat nu ook veilig. Je hoeft je over schadelijke uv-stralen geen zorgen te maken. Je schuift de zonneluifel in Vreren met één druk op de knop uit, waardoor je vlug schaduw tevoorschijn tovert. Het is de elegante oplossing die enkel zichtbaar is wanneer jij dat wil. Ontdek de voordelen van onze zonneluifels, zonweringen en rolluiken en download snel de brochure!