Wilms rolluiken in Wemmel, al jaren de specialist in rolluiken

Rolluiken in Wemmel zijn van je woning een essentieel deel. Ze stralen veiligheid en bescherming uit of helpen je bij een betere nachtrust. De schaduwmeesters van Wilms zitten al meer dan 45 jaar in het vak en zijn zo de uitgelezen partij om voor jou het geschikte rolluik te vinden. Ontdek het aanbod rolluiken, zonweringen en zonneschermen. Download nu de brochure!

De verschillende soorten rolluiken in Wemmel

In onze brochure kan je terecht voor inspiratie omtrent drie soorten rolluiken in Wemmel: inbouwrolluiken, voorzetrolluiken en opbouwrolluiken.
  • Heb je geen zin in veel breek- en kapwerk, dan zijn voorzetrolluiken de geschikte keuze. Je plaatst ze eenvoudig voor de ramen, waardoor er geen perforatie van de binnenmuur plaatsvindt. Zo wordt het energiepeil van je woning niet beïnvloed.
  • Opbouwrolluiken daarentegen werk je naadloos weg in je interieur. Er is slechts een klein stukje van de voorplaat van de kast zichtbaar aan de buitenzijde, afhankelijk van de montage. Bovendien zijn ze zo ontworpen dat je nog steeds vliegenramen kan plaatsen tegen het raam, zelfs wanneer het rolluik gesloten is.
  • Zie je je rolluiken liever helemaal niet, dan zijn inbouwrolluiken een geschikte optie. Toch is er aan inbouwrolluiken een keerzijde verbonden. Het is namelijk bijna onmogelijk om ze volledig luchtdicht te maken, wat gepaard gaat met warmteverlies. Daarom ontwikkelden we de ShutterX®, een energiezuinig alternatief voor traditionele rolluiken dat werkt volgens een luchtdicht systeem.
Download de brochure hier!

Afwerkingsmogelijkheden van je rolluik in Wemmel

Wilms heeft het productieproces volledig in eigen handen, van de extrusie en confectie tot het transport. Net zoals de rolluiken worden ook de afwerkingsmogelijkheden op maat gemaakt, zodat ze volledig aansluiten bij jouw wensen. Dat gaat onder andere over:
  • De lamellen
  • Rolluikkast
  • De geleiders
Alle onderdelen worden bij ons gemaakt uit aluminium of pvc. We leveren tot slot snel maatwerk aan door onze eigen nat- en poederlakkerij.
Image

De ShutterX®: innoverende inbouwrolluiken in Wemmel

Het luchtdicht maken van klassieke inbouwrolluiken is vrijwel onmogelijk, waardoor er warmteverlies optreedt. Ze nemen op de plaats waar de kast komt te zitten namelijk isolatie weg. In dit weggenomen stuk isolatie wordt door de ShutterX® een composiet profiel geplaatst, waarop een luchtdichte folie wordt gelegd. Een bouwknoop wordt hierdoor uit de weg gegaan. Het systeem vangt bovendien temperatuurverschillen efficiënt op, zodat jij energie bespaart.

Doe inspiratie op voor je rolluiken

Je rolluiken in Wemmel kopen doe je niet ondoordacht. Je wil het product ongetwijfeld eerst eens zien en uittesten. Dat kan in het Wilms Experience Center of bij een lokale verdeler. Maar voor je naar de showroom trekt, grasduin eerst eens door onze inspiratiebrochure. Je leest er alles over onze drie soorten rolluiken, de bedieningsmogelijkheden, kleuren en materialen. Droom weg bij alle mogelijke opties voor jouw nieuwe rolluiken in Wemmel. Download nu de brochure!
De Wilms-rolluiken bezorgen je comfort, verkoeling en veiligheid. Voor elke woning is er een geschikt rolluik. En met de talrijke keuzemogelijkheden wat betreft kasttype, kleuren, bedieningssystemen en lamellen kan je rolluiken kopen in Wemmel die helemaal passen bij jouw behoeftes. Graag wat inspiratie op voorhand opdoen? Download dan de online brochure!