Wilms, de specialist voor jouw rolluiken in West-Vlaanderen

Je rolluiken in West-Vlaanderen maken van je woning een niet weg te denken deel uit. Ze stralen veiligheid uit, geven je een geborgen gevoel en verbeteren de nachtrust. De schaduwmeesters van Wilms staan al meer dan 45 jaar voor je klaar om het geschikte rolluik vinden. Verken alvast online ons aanbod rolluiken, zonweringen en zonneschermen en download de brochure.

De afwerking van je rolluik in West-Vlaanderen

Het productieproces van de Wilms-producten gebeurt in eigen beheer op Belgische bodem. De afwerkingsmogelijkheden worden bovendien ook 100% op maat gemaakt. Dat gaat bijvoorbeeld over:
  • De lamellen
  • De rolluikkasten
  • De geleiders
Elk deel wordt gemaakt uit aluminium of pvc. Door onze eigen nat- en poederlakkerij leveren we tot slot snel maatwerk aan.

Inspiratie voor je rolluiken opdoen

Wil je nieuwe rolluiken kopen in West-Vlaanderen? Dan begin je daar niet zomaar aan. Je wil het product ongetwijfeld eerst eens zien en uittesten. Bij onze verdelers of in het Wilms Experience Center is het allemaal mogelijk. Maar blader eerst een door onze inspiratiebrochure voor je je naar de showroom begeeft. Je komt er alles in te weten over de drie soorten rolluiken, de bedieningsmogelijkheden, kleuren en materialen. Verken op voorhand alle opties voor jouw nieuwe rolluiken in West-Vlaanderen. Download de brochure!
Image

De ShutterX®: energiezuinige rolluiken in West-Vlaanderen

Traditionele inbouwrolluiken zijn vrijwel nooit luchtdicht, waardoor er warmteverlies optreedt. Op de plaats waar de kast zit, nemen ze namelijk isolatie weg. De ShutterX® vervangt dit weggenomen stuk isolatie door een composiet profiel, waarop een luchtdichte folie wordt gelegd. Hierdoor wordt een bouwknoop vermeden. Jij bespaart bovendien energie, doordat het systeem temperatuurverschillen efficiënt opvangt.

De verschillende soorten rolluiken in West-Vlaanderen

In de inspiratiebrochure staan onze drie soorten rolluiken in West-Vlaanderen: voorzetrolluiken, opbouwrolluiken en inbouwrolluiken.
  • Wanneer je breek- en kapwerk wil vermijden, zijn voorzetrolluiken de geschikte keuze. Je kan ze eenvoudig voor de ramen plaatsen, waardoor er geen perforatie van de binnenmuur nodig is. Dit zorgt ervoor dat het energiepeil van je woning niet wordt beïnvloed.
  • Opbouwrolluiken werk je daarentegen in je interieur naadloos weg. Er is slechts een klein stukje van de voorplaat van de kast aan de buitenzijde zichtbaar, afhankelijk van de montage. Ze zijn bovendien zo ontworpen dat je nog steeds een vliegenraam kan plaatsen tegen het raam, zelfs wanneer het rolluik gesloten is.
  • Zie je liever helemaal niets van je rolluiken, dan zit je goed met inbouwrolluiken. Toch komt er bij inbouwrolluiken een minpuntje kijken. Het lukt namelijk niet om ze volledig luchtdicht te maken, wat voor warmteverlies zorgt. Daarom ontwikkelden we de ShutterX®, een esthetisch en energiezuinig alternatief voor klassieke inbouwrolluiken dat volgens een luchtdicht systeem werkt.
Brochure hier downloaden!
De Wilms-rolluiken bieden je verkoeling, comfort en veiligheid. We vinden voor elke woning een geschikte rolluik. En met de veelvuldige keuzemogelijkheden wat betreft kasttype, kleuren, bedieningssystemen en lamellen kan je rolluiken kopen in West-Vlaanderen die helemaal passen bij jouw noden. Graag wat inspiratie op voorhand opdoen? Download dan de online brochure!