Wilms rolluiken in Westerlo, al jaren de specialist in rolluiken

Een elementair deel van je woning? Dat zijn je rolluiken in Westerlo. Ze stralen veiligheid uit, geven je een geborgen gevoel en verbeteren de nachtrust. De schaduwmeesters van Wilms zitten al meer dan 45 jaar in het vak en zijn zo de uitgelezen partij om voor jou het geschikte rolluik te vinden. Kom langs in onze showroom en ontdek het aanbod rolluiken, zonweringen en zonneschermen.

De verschillende soorten rolluiken in Westerlo

Bij Wilms vind je drie soorten rolluiken in Westerlo: opbouwrolluiken, voorzetrolluiken en inbouwrolluiken.
  • Voorzetrolluiken zijn de ideale keuze wanneer je geen zin hebt in veel breek- en kapwerk. Je plaatst ze eenvoudig voor de ramen, waardoor er geen perforatie van de binnenmuur nodig is. Op die manier wordt het energiepeil van je woning niet beïnvloed.
  • Opbouwrolluiken daarentegen werk je naadloos weg in je interieur. Er is slechts een klein stukje van de voorplaat van de kast aan de buitenzijde zichtbaar, afhankelijk van de montage. Bovendien zijn ze zo ontworpen dat je nog steeds vliegenramen tegen het raam kan plaatsen, zelfs wanneer de rolluiken gesloten zijn.
  • Zie je liever helemaal niets van je rolluiken, dan zit je goed met inbouwrolluiken. Toch is er een keerzijde aan inbouwrolluiken verbonden. Het lukt namelijk niet om ze volledig luchtdicht te maken, wat voor warmteverlies zorgt. Daarom ontwikkelden we de ShutterX®, een esthetisch en energiezuinig alternatief voor traditionele inbouwrolluiken dat volgens een luchtdicht systeem werkt.
Kom naar de Wilms-showroom voor advies en test ter plekke onze soorten rolluiken uit!

De ShutterX®: innoverende inbouwrolluiken in Westerlo

Er treedt bij traditionele inbouwrolluiken warmteverlies op, omdat die vrijwel onmogelijk luchtdicht kunnen worden gemaakt. Op de plaats waar de kast komt te zitten, nemen ze namelijk isolatie weg. De ShutterX® vult dit weggenomen stuk isolatie op met een composiet profiel, waarop een luchtdichte folie wordt gelegd. Zo is er geen sprake van een bouwknoop. Het systeem vangt bovendien temperatuurverschillen op een zeer efficiënte manier op, waardoor jij energie bespaart.
Image

Afwerkingsmogelijkheden van je rolluik in Westerlo

Het productieproces heeft Wilms volledig eigen beheer en vindt plaats op Belgische bodem. Net zoals de rolluiken worden ook de afwerkingsmogelijkheden op maat gemaakt, zodat ze volledig aansluiten bij jouw wensen. Dat betreft onder andere:
  • Lamellen
  • Rolluikkast
  • Geleiders
Al onze onderdelen worden vervaardigd uit aluminium of pvc. Dankzij onze nat- en poederlakkerij leveren we tot slot snel maatwerk.

Ervaar onze rolluiken in het Wilms Experience Center

Je rolluiken in Westerlo kopen doe je niet ondoordacht. Je wil het product eerst zien, voelen, beleven. In het Wilms Experience Center is het allemaal mogelijk. Het is de plek bij uitstek om onze soorten rolluiken, bedieningsmogelijkheden, kleuren en materialen te ontdekken. Test de rolluiken gerust naar hartenlust uit en stel je vragen aan onze schaduwmeesters. Plan nu je afspraak in de showroom en kom alle opties voor je nieuwe rolluiken in Westerlo ontdekken!
De Wilms-rolluiken bieden je verkoeling, comfort en veiligheid. Er is een geschikt rolluik voor elke woning. En met de uitgebreide keuzemogelijkheden wat betreft kasttype, kleuren, bedieningssystemen en lamellen kan je rolluiken kopen in Westerlo die helemaal passen bij jouw noden. Maak je afspraak in de Wilms-showroom en kies voor persoonlijk advies van onze schaduwmeesters.
Gratis magnum prosecco