Reken voor je rolluiken in Westrem op onze schaduwmeesters

Je rolluiken in Westrem zijn een elementair deel van je woning. Ze helpen je bij een betere nachtrust, stralen veiligheid uit en bieden je een gevoel van geborgenheid en rust. Al meer dan 45 jaar helpen de schaduwmeesters van Wilms je om het geschikte rolluik te vinden. Verken alvast online ons aanbod rolluiken, zonweringen en zonneschermen en download de brochure.

De verschillende soorten rolluiken in Westrem

In de brochure doe je inspiratie op over onze drie soorten rolluiken in Westrem: voorzetrolluiken, opbouwrolluiken en inbouwrolluiken.
  • Heb je liever niet te veel breek- en kapwerk, dan zijn voorzetrolluiken een goede keuze. Je kan ze eenvoudig voor de ramen plaatsen, waardoor er geen perforatie van de binnenmuur nodig is. Op die manier wordt het energiepeil van je woning niet beïnvloed.
  • Opbouwrolluiken kan je daarentegen naadloos wegwerken in je interieur. Er is slechts een klein stukje van de voorplaat van de kast zichtbaar aan de buitenzijde, afhankelijk van de montage. Bovendien zijn ze zo ontworpen dat je nog steeds vliegenramen kan plaatsen tegen het raam, zelfs wanneer het rolluik gesloten is.
  • Zie je liever helemaal niks van je rolluiken, dan zit je goed met inbouwrolluiken. Toch is er een keerzijde aan inbouwrolluiken verbonden. Het is namelijk bijna onmogelijk om ze volledig luchtdicht te maken, wat met warmteverlies gepaard gaat. We ontwikkelden daarom de ShutterX®, een energiezuinig alternatief voor klassieke rolluiken dat volgens een luchtdicht systeem werkt.
Download nu de brochure!

Inspiratie voor je rolluiken

Rolluiken kopen in Westrem? Dat doe je niet zomaar. Misschien wil je het product wel liever eerst zien en uittesten. Het kan in ons Experience Center of bij de Wilms-dealers. Maar voor je naar de showroom gaat, duik eerst eens in onze inspiratiebrochure. Het is de manier bij uitstek om onze soorten rolluiken, bedieningsmogelijkheden, kleuren en materialen te leren kennen. Download op voorhand de brochure en laat alle mogelijke opties voor je rolluiken in Westrem op je afkomen.
Image

De afwerkingsmogelijkheden van je rolluik in Westrem

Het productieproces van Wilms gebeurt op Belgische bodem, volledig in eigen beheer. Naast de rolluiken worden ook de afwerkingsmogelijkheden op maat gemaakt, zodat ze volledig aansluiten bij jouw wensen. Dat gaat onder andere over:
  • De lamellen
  • De rolluikkasten
  • De geleiders
Voor onze onderdelen maken we enkel gebruik van aluminium of pvc. Door onze eigen poeder- en natlakkerij leveren we tot slot snel maatwerk aan.

De ShutterX®: innovatieve rolluiken in Westrem

Bij klassieke inbouwrolluiken treedt er warmteverlies op, omdat die vrijwel onmogelijk luchtdicht kunnen worden gemaakt. Ze nemen namelijk op de plaats waar de kast zit isolatie weg. De ShutterX® vult dit weggehaalde stuk isolatie op met een composiet profiel, waarop een luchtdichte folie wordt gelegd. Hierdoor wordt een bouwknoop uit de weg gegaan. Bovendien vangt het systeem temperatuurverschillen doeltreffend op, zodat jij energie bespaart.
De Wilms-rolluiken bieden je verkoeling, comfort en veiligheid. Voor elke woning is er een geschikt rolluik. En met de talrijke keuzemogelijkheden wat betreft lamellen, kasttype, kleuren en bedieningssystemen kan jij rolluiken kopen in Westrem die helemaal passen bij jouw noden. Download de online brochure en doe op voorhand wat inspiratie op!