Wilms rolluiken in Wetteren, al jaren de specialist in rolluiken

Je rolluiken in Wetteren maken essentieel deel uit van je woning. Ze stralen veiligheid en bescherming uit of helpen je bij een betere nachtrust. Al meer dan 45 jaar helpen de schaduwmeesters van Wilms je om het geschikte rolluik te vinden. Blader door het aanbod rolluiken, zonweringen en zonneschermen in de brochure. Download 'm nu!

Afwerkingsmogelijkheden van je rolluik in Wetteren

Wilms heeft het productieproces volledig in eigen handen, van de extrusie en confectie tot het transport. Ook de afwerkingsmogelijkheden worden altijd 100% op maat gemaakt. Dat gaat bijvoorbeeld over:
  • De lamellen
  • De rolluikkasten
  • De geleiders
Elk deel wordt gemaakt uit aluminium of pvc. We leveren tot slot maatwerk dankzij onze eigen poeder- en natlakkerij.

De ShutterX®: innoverende inbouwrolluiken in Wetteren

Het luchtdicht maken van traditionele inbouwrolluiken is vrijwel onmogelijk, waardoor er warmteverlies optreedt. Waar de kast komt te zitten nemen ze namelijk isolatie weg. Dit weggehaalde stuk isolatie wordt door de ShutterX® opgevuld met een composiet profiel, waarop een luchtdichte folie wordt gelegd. Hierdoor wordt een bouwknoop vermeden. Doordat het systeem bovendien doeltreffend temperatuurverschillen opvangt, bespaar jij energie.
Image

Inspiratie voor je rolluiken

Wanneer je nieuwe rolluiken koopt in Wetteren, doe je dat niet ondoordacht. Je wil het product eerst zien, voelen, beleven. Bij onze verdelers of in het Wilms Experience Center is het allemaal mogelijk. Maar blader eerst een door onze inspiratiebrochure voor je je naar de showroom begeeft. Het is de ideale manier om alvast kennis te maken met onze soorten rolluiken, de mogelijke bedieningen, kleurstalen en de gebruikte materialen. Download op voorhand de brochure en laat alle mogelijke opties voor je rolluiken in Wetteren op je afkomen.

De verschillende soorten rolluiken in Wetteren

In de brochure vind je drie soorten rolluiken in Wetteren: voorzetrolluiken, inbouwrolluiken en opbouwrolluiken.
  • Heb je geen zin in veel breek- en kapwerk, dan zijn voorzetrolluiken de geschikte keuze. Je plaatst ze eenvoudig voor de ramen, zodat er geen perforatie van de binnenmuur plaatsvindt. Dit zorgt ervoor dat het energiepeil van je woning niet wordt beïnvloed.
  • Opbouwrolluiken werk je daarentegen in je interieur naadloos weg. Er is slechts een klein stukje van de voorplaat van de kast aan de buitenzijde zichtbaar, afhankelijk van de montage. Bovendien zijn ze zo ontworpen dat je nog steeds vliegenramen kan plaatsen tegen het raam, zelfs wanneer het rolluik gesloten is.
  • Wil je liever helemaal niks zien van je rolluiken, dan zijn inbouwrolluiken een geschikte optie. Toch komt er bij inbouwrolluiken een minpuntje kijken. Het lukt namelijk niet om ze volledig luchtdicht te maken, wat voor warmteverlies zorgt. We ontwikkelden daarom de ShutterX®, een energiezuinig alternatief voor klassieke rolluiken dat volgens een luchtdicht systeem werkt.
Brochure hier downloaden!
De Wilms-rolluiken bieden je veiligheid, comfort en verkoeling. We vinden een geschikt rolluik voor elke woning. En met de uitgebreide keuzemogelijkheden wat betreft lamellen, kleuren, kasttype en bedieningssystemen kan jij rolluiken kopen in Wetteren die helemaal passen bij jouw behoeftes. Bekijk alle voordelen van onze rolluiken in de online brochure. Download ‘m nu!