Rolluiken in Wevelgem van je betrouwbare schaduwmeester

Je rolluiken in Wevelgem maken van je woning een niet weg te denken deel uit. Ze stralen bijvoorbeeld veiligheid en bescherming, helpen je beter slapen of doen je geborgen voelen. Al meer dan 45 jaar helpen de schaduwmeesters van Wilms je om het geschikte rolluik te vinden. Blader door ons aanbod rolluiken, zonweringen en zonneschermen. Download hier de brochure.

De ShutterX®: innoverende inbouwrolluiken in Wevelgem

Traditionele inbouwrolluiken kunnen vrijwel onmogelijk luchtdicht gemaakt worden, waardoor er warmteverlies optreedt. Ze nemen namelijk op de plaats waar de kast zit isolatie weg. De ShutterX® vult dit weggehaalde stuk isolatie op met een composiet profiel, waarop een luchtdichte folie wordt gelegd. Hierdoor wordt een bouwknoop uit de weg gegaan. Het systeem vangt bovendien temperatuurverschillen op een zeer efficiënte manier op, waardoor jij energie bespaart.

De afwerkingsmogelijkheden van je rolluik in Wevelgem

Wilms heeft het productieproces volledig in eigen handen, van de extrusie en confectie tot het transport. De afwerkingsmogelijkheden worden ook 100% op maat gemaakt, zodat ze maximaal inspelen op jouw wensen. Dat betreft bijvoorbeeld:
  • De lamellen
  • Rolluikkast
  • De geleiders
Elk onderdeel wordt gemaakt uit aluminium of pvc. Door onze eigen poeder- en natlakkerij leveren we tot slot snel maatwerk aan.
Image

De verschillende soorten rolluiken in Wevelgem

Je vindt in onze brochure de drie soorten rolluiken in Wevelgem terug: inbouwrolluiken, opbouwrolluiken en voorzetrolluiken.
  • Heb je geen zin in veel breek- en kapwerk, dan zijn voorzetrolluiken de geschikte keuze. Je plaatst ze eenvoudig voor de ramen, waardoor er geen perforatie van de binnenmuur nodig is. Zo wordt het energiepeil van je woning niet beïnvloed.
  • Opbouwrolluiken daarentegen gaan naadloos op in je interieur. Afhankelijk van de montage is er aan de buitenzijde slechts een klein stukje van de voorplaat van de kast zichtbaar. Ze zijn bovendien zo ontworpen dat je nog steeds vliegenramen kunt plaatsen tegen het raam, zelfs wanneer het rolluik gesloten is.
  • Zie je liever helemaal niets van je rolluiken, dan zijn inbouwrolluiken een geschikte optie. Toch brengen inbouwrolluiken een minpuntje met zich mee. Het lukt namelijk niet om ze volledig luchtdicht te maken, wat zorgt voor warmteverlies. We ontwikkelden daarom de ShutterX®, een energiezuinig alternatief voor traditionele rolluiken dat volgens een luchtdicht systeem werkt.
Brochure hier downloaden!

Doe inspiratie op voor je rolluiken

Rolluiken kopen in Wevelgem? Dat doe je niet zomaar. Misschien wil je het product wel liever eerst zien en uittesten. In het Wilms Experience Center of bij onze verdelers is dat mogelijk. Maar voor je je naar de showroom begeeft, blader eerst eens door onze inspiratiebrochure. Je komt er alles in te weten over de drie soorten rolluiken, de bedieningsmogelijkheden, kleuren en materialen. Verken op voorhand alle opties voor jouw nieuwe rolluiken in Wevelgem. Download de brochure!
De Wilms-rolluiken bieden je comfort, verkoeling en veiligheid. Voor elke woning vinden we een geschikte rolluik. En met de talrijke keuzemogelijkheden wat betreft kasttype, kleuren, bedieningssystemen en lamellen kan je rolluiken kopen in Wevelgem die helemaal passen bij jouw behoeftes. Download onze online brochure voor allerlei rolluikinspiratie.