Innovatie en kwaliteit met Wilms rolluiken in Wielsbeke

Je rolluiken in Wielsbeke maken van je woning een cruciaal deel uit. Ze verbeteren bijvoorbeeld de nachtrust, geven je een gevoel van geborgenheid en rust of stralen veiligheid uit. Al meer dan 45 jaar staan de schaduwmeesters van Wilms voor je klaar om het geschikte rolluik te vinden. Blader door het aanbod rolluiken, zonweringen en zonneschermen in de brochure. Download 'm nu!

Inspiratie voor je rolluiken

Wil je nieuwe rolluiken kopen in Wielsbeke? Dan begin je daar niet zomaar aan. Natuurlijk wil je het product eerst kunnen zien, voelen en beleven. Onze schaduwmeesters in het Wilms Experience Center of de lokale dealers maken het mogelijk. Maar voor je je naar de showroom begeeft, blader eerst eens door onze inspiratiebrochure. Je ontdekt er alvast onze drie soorten rolluiken, de bedieningsmogelijkheden, kleurstalen en de materialen. Verken op voorhand alle opties voor jouw nieuwe rolluiken in Wielsbeke. Download de brochure!

De ShutterX®: innovatieve rolluiken in Wielsbeke

Het is vrijwel onmogelijk om traditionele inbouwrolluiken luchtdicht te maken, waardoor er warmteverlies optreedt. Ze nemen namelijk op de plaats waar de kast zit isolatie weg. Dit weggenomen stuk isolatie wordt door de ShutterX® vervangen door een composiet profiel, waarop een luchtdichte folie wordt gelegd. Zo wordt een bouwknoop vermeden. Het systeem vangt bovendien temperatuurverschillen doeltreffend op, zodat jij energie bespaart.
Image

De verschillende soorten rolluiken in Wielsbeke

Je vindt in onze brochure de drie soorten rolluiken in Wielsbeke terug: inbouwrolluiken, opbouwrolluiken en voorzetrolluiken.
  • Heb je liever niet te veel breek- en kapwerk, dan zijn voorzetrolluiken een goede keuze. Je plaatst ze eenvoudig voor de ramen, zodat er geen perforatie van de binnenmuur plaatsvindt. Het energiepeil van je woning wordt zo niet beïnvloed.
  • Opbouwrolluiken daarentegen kan je naadloos wegwerken in je interieur. Afhankelijk van de montage is er aan de buitenzijde slechts een klein stukje van de voorplaat van de kast zichtbaar. Ze zijn bovendien zo ontworpen dat je nog steeds een vliegenraam kan plaatsen tegen het raam, zelfs wanneer het rolluik gesloten is.
  • Wil je je rolluiken liever helemaal niet zien, dan zijn inbouwrolluiken een geschikte optie. Toch komt er bij inbouwrolluiken een minpuntje kijken. Het is namelijk bijna onmogelijk om ze volledig luchtdicht te maken, wat voor warmteverlies zorgt. We ontwikkelden daarom de ShutterX®, een innovatief type inbouwrolluik dat zorgt voor een luchtdicht systeem.
Download nu de brochure!

De afwerkingsmogelijkheden van je rolluik in Wielsbeke

Wilms heeft het productieproces volledig in eigen handen, van de assemblage tot het transport. Net zoals de rolluiken worden ook de afwerkingsmogelijkheden altijd 100% op maat gemaakt. Denk dan bijvoorbeeld aan:
  • De lamellen
  • De rolluikkast
  • De geleiders
Elk deel wordt gemaakt uit aluminium of pvc. Door onze eigen poeder- en natlakkerij leveren we tot slot snel maatwerk aan.
De Wilms-rolluiken bezorgen je comfort, verkoeling en veiligheid. Voor elke woning is er een geschikt rolluik. En met de uitgebreide keuzemogelijkheden voor de kasttypes, lamellen, kleuren en bedieningssystemen kan jij rolluiken kopen in Wielsbeke die helemaal passen bij jouw behoeftes. Bekijk alle voordelen van onze rolluiken in de online brochure. Download ‘m nu!