Wilms, de specialist voor jouw rolluiken in Wijchmaal

Je rolluiken in Wijchmaal maken een niet weg te denken onderdeel uit van je woning. Ze stralen bijvoorbeeld veiligheid en bescherming, helpen je beter slapen of doen je geborgen voelen. Al meer dan 45 jaar helpen de schaduwmeesters van Wilms je om het geschikte rolluik te vinden. Ga langs bij een van onze dealers en ontdek het aanbod rolluiken, zonweringen en zonneschermen.

Kom onze rolluiken ervaren bij een lokale Wilms-verdeler

Rolluiken kopen in Wijchmaal? Dat doe je niet zomaar. Natuurlijk wil je het product eerst kunnen zien, voelen en beleven. Je doet het bij de Wilms-verdelers. Je krijgt er de mogelijkheid om je te verdiepen in onze soorten rolluiken, de mogelijke bedieningen, kleurstalen en de gebruikte materialen. Onze schaduwmeesters geven je persoonlijk advies terwijl jij onze rolluiken zelf uitprobeert. Kom de mogelijkheden van je nieuwe rolluiken in Wijchmaal zelf beleven in de toonzaal van één van onze verdelers. Maak snel je afspraak!

De ShutterX®: innoverende inbouwrolluiken in Wijchmaal

Er treedt bij traditionele inbouwrolluiken warmteverlies op, omdat die vrijwel onmogelijk luchtdicht kunnen worden gemaakt. Op de plaats waar de kast zit, nemen ze namelijk isolatie weg. De ShutterX® plaatst in dit weggenomen stuk isolatie een composiet profiel, waarop een luchtdichte folie wordt gelegd. Hierdoor wordt een bouwknoop vermeden. Het systeem vangt bovendien temperatuurverschillen efficiënt op, zodat jij energie bespaart.
Image

De verschillende soorten rolluiken in Wijchmaal

Bij de Wilms-dealers kan je terecht voor onze drie soorten rolluiken in Wijchmaal: inbouwrolluiken, voorzetrolluiken en opbouwrolluiken.
  • Voorzetrolluiken zijn ideaal als je breek- en kapwerk wil vermijden. Je plaatst ze eenvoudig voor de ramen, zodat het niet nodig is om de binnenmuur te perforeren. Hierdoor wordt het energiepeil van je woning niet beïnvloed.
  • Opbouwrolluiken kan je daarentegen naadloos wegwerken in je interieur. Er is slechts een klein stukje van de voorplaat van de kast aan de buitenzijde zichtbaar, afhankelijk van de montage. Ze zijn bovendien zo ontworpen dat je nog steeds een vliegenraam kan plaatsen tegen het raam, zelfs wanneer het rolluik gesloten is.
  • Zie je liever helemaal niets van je rolluiken, dan zit je goed met inbouwrolluiken. Toch brengen inbouwrolluiken een minpuntje met zich mee. Het is namelijk bijna onmogelijk om ze volledig luchtdicht te maken, wat zorgt voor warmteverlies. Daarom ontwikkelden we de ShutterX®, een energiezuinig en esthetisch alternatief voor traditionele inbouwrolluiken dat volgens een luchtdicht systeem werkt.
Krijg je graag persoonlijk advies? Dan ben je welkom bij een lokale Wilms-verdeler!

De afwerkingsmogelijkheden van je rolluik in Wijchmaal

Wilms voert het productieproces volledig uit in eigen beheer op Belgische bodem. Ook de afwerkingsmogelijkheden worden altijd 100% op maat gemaakt. Dat betreft onder andere:
  • De lamellen
  • Rolluikkast
  • De geleiders
Alle onderdelen worden bij ons gemaakt uit aluminium of pvc. Door onze eigen nat- en poederlakkerij leveren we tot slot snel maatwerk aan.
De Wilms-rolluiken bieden je comfort, verkoeling en veiligheid. Voor elke woning bestaat er een geschikt rolluik. En met de veelvuldige keuzemogelijkheden wat betreft kasttype, kleuren, bedieningssystemen en lamellen kan je rolluiken kopen in Wijchmaal die helemaal passen bij jouw noden. Plan een afspraak in op voorhand voor het persoonlijk advies van een lokale WIlms-verdeler.
Gratis magnum prosecco