Wilms, de specialist voor jouw rolluiken in Wijchmaal

Rolluiken in Wijchmaal zijn van je woning een essentieel deel. Ze helpen je bijvoorbeeld beter slapen, stralen veiligheid en bescherming uit of geven je een gevoel van geborgenheid. De schaduwmeesters van Wilms hebben al meer dan 45 jaar ervaring op de teller staan. Zij weten perfect wat het geschikte rolluik is voor je woning. Breng een bezoek aan een Wilms-dealer en ontdek het aanbod rolluiken, zonweringen en zonneschermen.

Kom onze rolluiken ervaren bij een lokale Wilms-verdeler

Rolluiken kopen in Wijchmaal? Dat doe je niet zomaar. Eerst wil je het product namelijk zien, voelen, beleven. Dat is mogelijk bij de dealers van Wilms. Je vindt er de drie soorten rolluiken, de bedieningsmogelijkheden, kleuren en materialen. Bovendien zijn onze schaduwmeesters aanwezig om je persoonlijk advies te geven en kan je er onze rolluiken zelf uittesten. Kom naar de showroom van een van onze verdelers en ontdek alle opties voor jouw nieuwe rolluiken in Wijchmaal. Maak je afspraak nu!

De ShutterX®: innovatieve rolluiken in Wijchmaal

Traditionele inbouwrolluiken zijn vrijwel nooit luchtdicht, waardoor er warmteverlies optreedt. Waar de kast komt te zitten nemen ze namelijk isolatie weg. Dit weggehaalde stuk isolatie wordt door de ShutterX® vervangen door een composiet profiel, waarop een luchtdichte folie wordt gelegd. Zo wordt een bouwknoop vermeden. Het systeem vangt bovendien temperatuurverschillen efficiënt op, zodat jij energie bespaart.
Image

De verschillende soorten rolluiken in Wijchmaal

De Wilms-dealers hebben drie soorten rolluiken in Wijchmaal in het aanbod: voorzetrolluiken, opbouwrolluiken en inbouwrolluiken.
  • Voorzetrolluiken zijn de ideale keuze wanneer je geen zin hebt in veel breek- en kapwerk. Je plaatst ze eenvoudig voor de ramen, waardoor er geen perforatie van de binnenmuur plaatsvindt. Op die manier wordt het energiepeil van je woning niet beïnvloed.
  • Opbouwrolluiken kan je daarentegen naadloos wegwerken in je interieur. Aan de buitenzijde is er slechts een klein stukje van de voorplaat van de kast zichtbaar, afhankelijk van de montage. Ze zijn bovendien zo ontworpen dat je nog steeds een vliegenraam kan plaatsen tegen het raam, zelfs wanneer het rolluik gesloten is.
  • Wil je liever helemaal niets zien van je rolluiken, dan zit je goed met inbouwrolluiken. Toch hebben inbouwrolluiken een minpuntje. Het is namelijk bijna onmogelijk om ze volledig luchtdicht te maken, wat met warmteverlies gepaard gaat. Daarom ontwikkelden we de ShutterX®, een esthetisch en energiezuinig alternatief voor klassieke inbouwrolluiken dat volgens een luchtdicht systeem werkt.
Krijg je graag persoonlijk advies? Dan ben je welkom bij een lokale Wilms-verdeler!

De afwerkingsmogelijkheden van je rolluik in Wijchmaal

Het productieproces heeft Wilms volledig eigen beheer en vindt plaats op Belgische bodem. Bovendien worden ook de afwerkingsmogelijkheden altijd 100% op maat gemaakt. Dat gaat bijvoorbeeld over:
  • Lamellen
  • De rolluikkast
  • Geleiders
We maken voor onze onderdelen gebruik van aluminium of pvc. We leveren tot slot snel maatwerk aan door onze eigen nat- en poederlakkerij.
De Wilms-rolluiken bieden je verkoeling, veiligheid en comfort. Voor elke woning bestaat er een geschikt rolluik. En met de talrijke keuzemogelijkheden wat betreft kasttype, kleuren, lamellen en bedieningssystemen kan jij rolluiken kopen in Wijchmaal die helemaal passen bij jouw noden. Maak op voorhand een afspraak en laat je in de showroom van een Wilms-verdeler persoonlijk adviseren.