Rolluiken in Wijnegem van je betrouwbare schaduwmeester

Je rolluiken in Wijnegem maken essentieel deel uit van je woning. Ze stralen veiligheid uit, helpen je bij een betere nachtrust of bieden je een gevoel van geborgenheid en rust. Al meer dan 45 jaar helpen de schaduwmeesters van Wilms je om het geschikte rolluik te vinden. Je ontdekt het aanbod rolluiken, zonweringen en zonneschermen in de brochure.

Inspiratie voor je rolluiken

Rolluiken kopen in Wijnegem? Dat doe je niet zomaar. Eerst wil je het product namelijk zien, voelen, beleven. Je doet het in het Wilms Experience Center of bij de lokale verdelers. Maar voor je je naar de showroom begeeft, blader eerst eens door onze inspiratiebrochure. Het is de manier bij uitstek om onze soorten rolluiken, bedieningsmogelijkheden, kleuren en materialen te leren kennen. Droom weg bij alle mogelijke opties voor jouw nieuwe rolluiken in Wijnegem. Download nu de brochure!

De verschillende soorten rolluiken in Wijnegem

In onze brochure kan je terecht voor inspiratie omtrent drie soorten rolluiken in Wijnegem: inbouwrolluiken, voorzetrolluiken en opbouwrolluiken.
  • Voorzetrolluiken zijn de ideale keuze wanneer je geen zin hebt in veel breek- en kapwerk. Je plaatst ze eenvoudig voor de ramen, zodat er geen perforatie van de binnenmuur plaatsvindt. Zo wordt het energiepeil van je woning niet beïnvloed.
  • Opbouwrolluiken gaan daarentegen naadloos op in je interieur. Er is slechts een klein stukje van de voorplaat van de kast aan de buitenzijde zichtbaar, afhankelijk van de montage. Bovendien zijn ze zo ontworpen dat je nog steeds vliegenramen kan plaatsen tegen het raam, zelfs wanneer het rolluik gesloten is.
  • Zie je je rolluiken liever helemaal niet, dan zijn inbouwrolluiken een geschikte optie. Toch worden inbouwrolluiken geassocieerd met een minpuntje. Het is namelijk bijna onmogelijk om ze volledig luchtdicht te maken, wat voor warmteverlies zorgt. Daarom ontwikkelden we de ShutterX®, een esthetisch en energiezuinig alternatief voor klassieke inbouwrolluiken dat volgens een luchtdicht systeem werkt.
Download de brochure hier!
Image

De ShutterX®: innoverende inbouwrolluiken in Wijnegem

Traditionele inbouwrolluiken zijn vrijwel nooit luchtdicht, waardoor er warmteverlies optreedt. Waar de kast komt te zitten nemen ze namelijk isolatie weg. De ShutterX® vervangt dit weggenomen stuk isolatie door een composiet profiel, waarop een luchtdichte folie wordt gelegd. Een bouwknoop wordt hierdoor uit de weg gegaan. Het systeem vangt bovendien temperatuurverschillen doeltreffend op, zodat jij energie bespaart.

De afwerking van je rolluik in Wijnegem

Het productieproces heeft Wilms volledig eigen beheer en vindt plaats op Belgische bodem. De afwerkingsmogelijkheden worden ook 100% op maat gemaakt, zodat ze maximaal inspelen op jouw wensen. Denk bijvoorbeeld aan:
  • Lamellen
  • Rolluikkast
  • De geleiders
Voor onze onderdelen maken we enkel gebruik van aluminium of pvc. We leveren tot slot snel maatwerk aan door onze eigen nat- en poederlakkerij.
De Wilms-rolluiken bieden je verkoeling, veiligheid en comfort. We vinden voor elke woning een geschikte rolluik. En met de talrijke keuzemogelijkheden wat betreft lamellen, kasttype, kleuren en bedieningssystemen kan jij rolluiken kopen in Wijnegem die helemaal passen bij jouw noden. Bekijk alle voordelen van onze rolluiken in de online brochure. Download ‘m nu!