Rolluiken in Wijnegem van je betrouwbare schaduwmeester

Je rolluiken in Wijnegem maken een niet weg te denken onderdeel uit van je woning. Ze stralen bijvoorbeeld veiligheid en bescherming, helpen je beter slapen of doen je geborgen voelen. De schaduwmeesters van Wilms hebben al meer dan 45 jaar ervaring op de teller staan. Zij weten perfect wat het geschikte rolluik is voor je woning. Download de brochure en ontdek het aanbod rolluiken, zonweringen en zonneschermen.

De afwerkingsmogelijkheden van je rolluik in Wijnegem

Wilms voert het productieproces volledig uit in eigen beheer op Belgische bodem. De afwerkingsmogelijkheden worden bovendien ook 100% op maat gemaakt. Denk bijvoorbeeld aan:
  • De lamellen
  • Rolluikkasten
  • Geleiders
Al onze onderdelen worden vervaardigd uit aluminium of pvc. We leveren tot slot maatwerk dankzij onze eigen poeder- en natlakkerij.

De ShutterX®: energiezuinige rolluiken in Wijnegem

Bij klassieke inbouwrolluiken treedt er warmteverlies op, omdat het luchtdicht maken ervan vrijwel onmogelijk is. Op de plaats waar de kast komt te zitten, nemen ze namelijk isolatie weg. De ShutterX® plaatst een composiet profiel in dit weggehaalde stuk isolatie, waarop een luchtdichte folie wordt gelegd. Zo is er geen sprake van een bouwknoop. Doordat het systeem bovendien doeltreffend temperatuurverschillen opvangt, bespaar jij energie.
Image

Inspiratie voor je rolluiken opdoen

Wil je nieuwe rolluiken kopen in Wijnegem? Dan begin je daar niet zomaar aan. Je wil het product eerst zien, voelen, beleven. Bij onze verdelers of in het Wilms Experience Center is het allemaal mogelijk. Maar voor je naar de showroom gaat, duik eerst eens in onze inspiratiebrochure. Het is de manier bij uitstek om onze soorten rolluiken, bedieningsmogelijkheden, kleuren en materialen te leren kennen. Laat je op voorhand inspireren door alle mogelijkheden voor je rolluiken in Wijnegem. Download hier de brochure!

De verschillende soorten rolluiken in Wijnegem

In de inspiratiebrochure staan onze drie soorten rolluiken in Wijnegem: voorzetrolluiken, opbouwrolluiken en inbouwrolluiken.
  • Wanneer je breek- en kapwerk wil vermijden, zijn voorzetrolluiken de geschikte keuze. Je plaatst ze eenvoudig voor de ramen, waardoor het niet nodig is om de binnenmuur te perforeren. Hierdoor wordt het energiepeil van je woning niet beïnvloed.
  • Opbouwrolluiken daarentegen werk je naadloos weg in je interieur. Afhankelijk van de montage is er slechts een klein stukje van de voorplaat van de kast zichtbaar aan de buitenzijde. Ze zijn bovendien zo ontworpen dat je nog steeds een vliegenraam kan plaatsen tegen het raam, zelfs wanneer het rolluik gesloten is.
  • Zie je liever helemaal niks van je rolluiken, dan zit je goed met inbouwrolluiken. Toch is er een keerzijde aan inbouwrolluiken verbonden. Het lukt namelijk niet om ze volledig luchtdicht te maken, wat zorgt voor warmteverlies. We ontwikkelden daarom de ShutterX®, een energiezuinig en esthetisch alternatief voor traditionele inbouwrolluiken dat werkt volgens een luchtdicht systeem.
Download de brochure!
De Wilms-rolluiken bieden je verkoeling, veiligheid en comfort. Er is een geschikt rolluik voor elke woning. En met de veelvuldige keuzemogelijkheden voor de kasttypes, lamellen, kleuren en bedieningssystemen kan jij rolluiken kopen in Wijnegem die helemaal passen bij jouw noden. Bekijk alle voordelen van onze rolluiken in de online brochure. Download ‘m nu!