Innovatie en kwaliteit met Wilms rolluiken in Willebroek

Je rolluiken in Willebroek maken van je woning een niet weg te denken onderdeel uit. Ze helpen je bij een betere nachtrust, stralen veiligheid uit en bieden je een gevoel van geborgenheid en rust. De schaduwmeesters van Wilms zitten al meer dan 45 jaar in het vak en zijn zo de uitgelezen partij om voor jou het geschikte rolluik te vinden. Ontdek het aanbod rolluiken, zonweringen en zonneschermen. Download nu de brochure!

De ShutterX®: innovatieve rolluiken in Willebroek

Traditionele inbouwrolluiken zijn vrijwel nooit luchtdicht, waardoor er warmteverlies optreedt. Ze nemen op de plaats waar de kast komt te zitten namelijk isolatie weg. De ShutterX® vult dit weggenomen stuk isolatie op met een composiet profiel, waarop een luchtdichte folie wordt gelegd. Hierdoor wordt een bouwknoop uit de weg gegaan. Bovendien vangt het systeem temperatuurverschillen op een zeer efficiënte manier op, waardoor jij energie bespaart.

De afwerkingsmogelijkheden van je rolluik in Willebroek

Het productieproces van de Wilms-producten gebeurt in eigen beheer op Belgische bodem. Ook de afwerkingsmogelijkheden worden altijd 100% op maat gemaakt. Dat betreft onder andere:
  • De lamellen
  • Rolluikkast
  • Geleiders
Alle onderdelen worden bij ons gemaakt uit aluminium of pvc. Dankzij onze nat- en poederlakkerij leveren we tot slot snel maatwerk.
Image

De verschillende soorten rolluiken in Willebroek

In onze brochure kan je terecht voor inspiratie omtrent drie soorten rolluiken in Willebroek: inbouwrolluiken, voorzetrolluiken en opbouwrolluiken.
  • Voorzetrolluiken zijn de geschikte keuze wanneer je breek- en kapwerk wil vermijden. Je plaatst ze eenvoudig voor de ramen, waardoor er geen perforatie van de binnenmuur nodig is. Op die manier wordt het energiepeil van je woning niet beïnvloed.
  • Opbouwrolluiken werk je daarentegen naadloos weg in je interieur. Aan de buitenzijde is er slechts een klein stukje van de voorplaat van de kast zichtbaar, afhankelijk van de montage. Ze zijn bovendien zo ontworpen dat je nog steeds een vliegenraam kan plaatsen tegen het raam, zelfs wanneer het rolluik gesloten is.
  • Zie je liever helemaal niks van je rolluiken, dan zit je goed met inbouwrolluiken. Toch worden inbouwrolluiken geassocieerd met een minpuntje. Het lukt namelijk niet om ze volledig luchtdicht te maken, wat zorgt voor warmteverlies. Daarom ontwikkelden we de ShutterX®, een energiezuinig en esthetisch alternatief voor traditionele inbouwrolluiken dat volgens een luchtdicht systeem werkt.
Download snel de brochure!

Inspiratie voor je rolluiken

Wil je nieuwe rolluiken kopen in Willebroek? Dan begin je daar niet zomaar aan. Je wil het product eerst kunnen zien, voelen en beleven natuurlijk. Onze schaduwmeesters in het Wilms Experience Center of de lokale dealers maken het mogelijk. Maar voor je je naar de showroom begeeft, blader eerst eens door onze inspiratiebrochure. Het is de manier bij uitstek om onze soorten rolluiken, bedieningsmogelijkheden, kleuren en materialen te leren kennen. Verken op voorhand alle opties voor jouw nieuwe rolluiken in Willebroek. Download de brochure!
De Wilms-rolluiken bezorgen je comfort, verkoeling en veiligheid. Er is een geschikt rolluik voor elke woning. En met de veelvuldige keuzemogelijkheden wat betreft kasttype, lamellen, bedieningssystemen en kleuren kan jij rolluiken kopen in Willebroek die helemaal passen bij jouw noden. Download onze online brochure voor allerlei rolluikinspiratie.