Ontdek de innovatieve rolluiken van Wilms in Wingene

Je rolluiken in Wingene maken essentieel deel uit van je woning. Ze stralen bijvoorbeeld veiligheid en bescherming, helpen je beter slapen of doen je geborgen voelen. Al meer dan 45 jaar helpen de schaduwmeesters van Wilms je om het geschikte rolluik te vinden. Verken alvast online ons aanbod rolluiken, zonweringen en zonneschermen en download de brochure.

De afwerking van je rolluik in Wingene

Wilms voert het productieproces volledig uit in eigen beheer op Belgische bodem. Naast de rolluiken worden ook de afwerkingsmogelijkheden op maat gemaakt, zodat ze volledig aansluiten bij jouw wensen. Denk dan bijvoorbeeld aan:
  • Lamellen
  • Rolluikkasten
  • Geleiders
Voor onze onderdelen maken we enkel gebruik van aluminium of pvc. We leveren tot slot snel maatwerk aan door onze eigen poeder- en natlakkerij.

De ShutterX®: innoverende inbouwrolluiken in Wingene

Het is vrijwel onmogelijk om klassieke inbouwrolluiken luchtdicht te maken, waardoor er warmteverlies optreedt. Waar de kast komt te zitten nemen ze namelijk isolatie weg. De ShutterX® vult dit weggehaalde stuk isolatie op met een composiet profiel, waarop een luchtdichte folie wordt gelegd. Een bouwknoop wordt zo vermeden. Bovendien vangt het systeem temperatuurverschillen op een zeer efficiënte manier op, waardoor jij energie bespaart.
Image

De verschillende soorten rolluiken in Wingene

In onze brochure kan je terecht voor inspiratie omtrent drie soorten rolluiken in Wingene: inbouwrolluiken, voorzetrolluiken en opbouwrolluiken.
  • Liever niet te veel breek- en kapwerk? Dan zijn voorzetrolluiken de ideale keuze. Je plaatst ze eenvoudig voor de ramen, waardoor het niet nodig is om de binnenmuur te perforeren. Het energiepeil van je woning wordt hierdoor niet beïnvloed.
  • Opbouwrolluiken kan je daarentegen naadloos wegwerken in je interieur. Er is slechts een klein stukje van de voorplaat van de kast aan de buitenzijde zichtbaar, afhankelijk van de montage. Bovendien zijn ze zo ontworpen dat je nog steeds vliegenramen kan plaatsen tegen het raam, zelfs wanneer het rolluik gesloten is.
  • Wil je liever helemaal niks zien van je rolluiken, dan zit je goed met inbouwrolluiken. Toch worden inbouwrolluiken geassocieerd met een minpuntje. Het is namelijk bijna onmogelijk om ze volledig luchtdicht te maken, wat zorgt voor warmteverlies. Daarom ontwikkelden we de ShutterX®, een esthetisch en energiezuinig alternatief voor klassieke inbouwrolluiken dat werkt volgens een volledig luchtdicht systeem.
Download snel de brochure!

Inspiratie voor je rolluiken

Wanneer je nieuwe rolluiken koopt in Wingene, doe je dat niet ondoordacht. Misschien wil je het product wel liever eerst zien en uittesten. Het kan in ons Experience Center of bij de Wilms-dealers. Maar voor je naar de showroom trekt, grasduin eerst eens door onze inspiratiebrochure. Je komt er alles in te weten over de drie soorten rolluiken, de bedieningsmogelijkheden, kleuren en materialen. Droom weg bij alle mogelijke opties voor jouw nieuwe rolluiken in Wingene. Download nu de brochure!
De Wilms-rolluiken bieden je verkoeling, veiligheid en comfort. Voor elke woning vinden we een geschikte rolluik. En met de veelvuldige keuzemogelijkheden wat betreft lamellen, kleuren, kasttype en bedieningssystemen kan jij rolluiken kopen in Wingene die helemaal passen bij jouw behoeftes. Download de online brochure en doe op voorhand wat inspiratie op!