Wilms, de specialist voor jouw rolluiken in Wortegem

Rolluiken in Wortegem zijn van je woning een cruciaal onderdeel. Ze verbeteren bijvoorbeeld de nachtrust, geven je een gevoel van geborgenheid en rust of stralen veiligheid uit. De schaduwmeesters van Wilms hebben al meer dan 45 jaar ervaring op de teller staan. Zij weten perfect wat het geschikte rolluik is voor je woning. Ontdek het aanbod rolluiken, zonweringen en zonneschermen. Download nu de brochure!

De ShutterX®: innoverende inbouwrolluiken in Wortegem

Bij traditionele inbouwrolluiken treedt er warmteverlies op, omdat die vrijwel onmogelijk luchtdicht kunnen worden gemaakt. Waar de kast komt te zitten nemen ze namelijk isolatie weg. De ShutterX® plaatst een composiet profiel in dit weggenomen stuk isolatie, waarop een luchtdichte folie wordt gelegd. Zo wordt een bouwknoop vermeden. Het systeem vangt bovendien temperatuurverschillen efficiënt op, zodat jij energie bespaart.

De verschillende soorten rolluiken in Wortegem

In de inspiratiebrochure staan onze drie soorten rolluiken in Wortegem: opbouwrolluiken, inbouwrolluiken en voorzetrolluiken.
  • Voorzetrolluiken zijn de geschikte keuze wanneer je breek- en kapwerk wil vermijden. Je plaatst ze eenvoudig voor de ramen, zodat er geen perforatie van de binnenmuur nodig is. Hierdoor wordt het energiepeil van je woning niet beïnvloed.
  • Opbouwrolluiken werk je daarentegen in je interieur naadloos weg. Afhankelijk van de montage is er aan de buitenzijde slechts een klein stukje van de voorplaat van de kast zichtbaar. Ze zijn bovendien zo ontworpen dat je nog steeds vliegenramen kunt plaatsen tegen het raam, zelfs wanneer het rolluik gesloten is.
  • Wil je liever helemaal niks zien van je rolluiken, dan zijn inbouwrolluiken een geschikte optie. Toch is er een keerzijde aan inbouwrolluiken verbonden. Het lukt namelijk niet om ze volledig luchtdicht te maken, wat zorgt voor warmteverlies. Daarom ontwikkelden we de ShutterX®, een esthetisch en energiezuinig alternatief voor traditionele inbouwrolluiken dat werkt volgens een volledig luchtdicht systeem.
Brochure hier downloaden!
Image

Inspiratie voor je rolluiken

Je rolluiken in Wortegem kopen doe je niet ondoordacht. Uiteraard wil je het product eerst zien, voelen, beleven. Je doet het in het Wilms Experience Center of bij de lokale verdelers. Maar voor je naar de showroom gaat, is het een goed idee om al eens in onze inspiratiebrochure te duiken. Je komt er alles in te weten over de drie soorten rolluiken, de bedieningsmogelijkheden, kleuren en materialen. Droom weg bij alle mogelijke opties voor jouw nieuwe rolluiken in Wortegem. Download nu de brochure!

De afwerking van je rolluik in Wortegem

Wilms heeft het productieproces volledig in eigen handen, van de assemblage tot het transport. Net zoals de rolluiken worden ook de afwerkingsmogelijkheden altijd 100% op maat gemaakt. Denk maar aan:
  • Lamellen
  • De rolluikkast
  • Geleiders
Onze onderdelen zijn gemaakt uit aluminium of pvc. We leveren tot slot maatwerk dankzij onze eigen poeder- en natlakkerij.
De Wilms-rolluiken bieden je veiligheid, comfort en verkoeling. Voor elke woning is er een geschikt rolluik. En met de uitgebreide keuzemogelijkheden wat betreft kasttype, kleuren, bedieningssystemen en lamellen kan je rolluiken kopen in Wortegem die helemaal passen bij jouw noden. Doe alvast inspiratie op voor jouw rolluiken en download onze online brochure.