Wilms, de specialist voor jouw rolluiken in Wortegem

Een fundamenteel onderdeel van je woning? Dat zijn je rolluiken in Wortegem. Ze stralen veiligheid uit, helpen je bij een betere nachtrust of bieden je een gevoel van geborgenheid en rust. Al meer dan 45 jaar staan de schaduwmeesters van Wilms voor je klaar om het geschikte rolluik te vinden. Download de brochure om het aanbod rolluiken, zonweringen en zonneschermen te ontdekken.

Doe inspiratie op voor je rolluiken

Rolluiken kopen in Wortegem, daar begin je niet zomaar aan. Je wil het product eerst zien, voelen, beleven. Dat kan in het Wilms Experience Center of bij een lokale verdeler. Maar voor je naar de showroom gaat, duik eerst eens in onze inspiratiebrochure. Het geeft je de mogelijkheid je alvast te verdiepen in onze drie soorten rolluiken, de bedieningsmogelijkheden, de kleuren en de materialen. Download hier de brochure en droom lekker weg bij alle mogelijke opties voor je nieuwe rolluiken in Wortegem.

De ShutterX®: innoverende inbouwrolluiken in Wortegem

Bij traditionele inbouwrolluiken treedt er warmteverlies op, omdat het luchtdicht maken ervan vrijwel onmogelijk is. Ze nemen namelijk isolatie weg op de plaats waar de kast komt te zitten. De ShutterX® vervangt dit weggehaalde stuk isolatie door een composiet profiel, waarop een luchtdichte folie wordt gelegd. Er is zo geen sprake van een bouwknoop. Doordat het systeem bovendien doeltreffend temperatuurverschillen opvangt, bespaar jij energie.
Image

De verschillende soorten rolluiken in Wortegem

Je vindt in onze brochure de drie soorten rolluiken in Wortegem terug: inbouwrolluiken, opbouwrolluiken en voorzetrolluiken.
  • Heb je liever niet te veel breek- en kapwerk, dan zijn voorzetrolluiken een goede keuze. Je plaatst ze eenvoudig voor de ramen, zodat er geen perforatie van de binnenmuur plaatsvindt. Het energiepeil van je woning wordt op die manier niet beïnvloed.
  • Opbouwrolluiken daarentegen kan je naadloos wegwerken in je interieur. Er is slechts een klein stukje van de voorplaat van de kast zichtbaar aan de buitenzijde, afhankelijk van de montage. Bovendien zijn ze zo ontworpen dat je nog steeds vliegenramen tegen het raam kan plaatsen, zelfs wanneer de rolluiken gesloten zijn.
  • Zie je je rolluiken liever helemaal niet, dan zijn inbouwrolluiken een geschikte optie. Toch is er een keerzijde aan inbouwrolluiken verbonden. Het is namelijk bijna onmogelijk om ze volledig luchtdicht te maken, wat voor warmteverlies zorgt. We ontwikkelden daarom de ShutterX®, een energiezuinig en esthetisch alternatief voor traditionele inbouwrolluiken dat werkt volgens een luchtdicht systeem.
Brochure hier downloaden!

Afwerkingsmogelijkheden van je rolluik in Wortegem

Het productieproces van de Wilms-producten gebeurt in eigen beheer op Belgische bodem. Net zoals de rolluiken worden ook de afwerkingsmogelijkheden altijd 100% op maat gemaakt. Dat gaat bijvoorbeeld over:
  • Lamellen
  • De rolluikkast
  • Geleiders
We vervaardigen onze onderdelen uit aluminium of pvc. Door onze eigen poeder- en natlakkerij leveren we tot slot snel maatwerk aan.
De Wilms-rolluiken bieden je verkoeling, comfort en veiligheid. Voor elke woning vinden we een geschikte rolluik. En met de talrijke keuzemogelijkheden wat betreft kasttype, lamellen, bedieningssystemen en kleuren kan jij rolluiken kopen in Wortegem die helemaal passen bij jouw noden. Download onze online brochure voor allerlei rolluikinspiratie.