Rolluiken in Wulpen van je betrouwbare schaduwmeester

Je rolluiken in Wulpen maken van je woning een niet weg te denken onderdeel uit. Ze stralen veiligheid en bescherming uit of helpen je bij een betere nachtrust. De schaduwmeesters van Wilms hebben al meer dan 45 jaar ervaring op de teller staan. Zij weten perfect wat het geschikte rolluik is voor je woning. Download de brochure om het aanbod rolluiken, zonweringen en zonneschermen te ontdekken.

Inspiratie voor je rolluiken opdoen

Wanneer je nieuwe rolluiken koopt in Wulpen, doe je dat niet ondoordacht. Je wil het product eerst zien, voelen, beleven. In het Wilms Experience Center of bij onze verdelers is dat mogelijk. Maar voor je naar de showroom gaat, duik eerst eens in onze inspiratiebrochure. Het is de ideale manier om alvast kennis te maken met onze drie soorten rolluiken, de bedieningsmogelijkheden, de kleuren en materialen. Download nu de brochure en verken op voorhand alle opties voor jouw nieuwe rolluiken in Wulpen.

De verschillende soorten rolluiken in Wulpen

In onze brochure kan je terecht voor inspiratie omtrent drie soorten rolluiken in Wulpen: inbouwrolluiken, voorzetrolluiken en opbouwrolluiken.
  • Liever niet te veel breek- en kapwerk? Dan zijn voorzetrolluiken de ideale keuze. Je kan ze eenvoudig voor de ramen plaatsen, waardoor er geen perforatie van de binnenmuur nodig is. Hierdoor wordt het energiepeil van je woning niet beïnvloed.
  • Opbouwrolluiken werk je daarentegen in je interieur naadloos weg. Afhankelijk van de montage is er aan de buitenzijde slechts een klein stukje van de voorplaat van de kast zichtbaar. Bovendien zijn ze zo ontworpen dat je nog steeds vliegenramen kan plaatsen tegen het raam, zelfs wanneer het rolluik gesloten is.
  • Wil je je rolluiken liever helemaal niet zien, dan zit je goed met inbouwrolluiken. Toch komt er bij inbouwrolluiken een minpuntje kijken. Het lukt namelijk niet om ze volledig luchtdicht te maken, wat voor warmteverlies zorgt. We ontwikkelden daarom de ShutterX®, een energiezuinig alternatief voor traditionele rolluiken dat volgens een luchtdicht systeem werkt.
Brochure downloaden!
Image

De afwerking van je rolluik in Wulpen

Het productieproces van Wilms gebeurt op Belgische bodem, volledig in eigen beheer. Bovendien worden ook de afwerkingsmogelijkheden altijd 100% op maat gemaakt. Denk maar aan:
  • Lamellen
  • De rolluikkasten
  • De geleiders
Onze onderdelen zijn gemaakt uit aluminium of pvc. Door onze eigen poeder- en natlakkerij leveren we tot slot snel maatwerk aan.

De ShutterX®: innovatieve rolluiken in Wulpen

Het is vrijwel onmogelijk om klassieke inbouwrolluiken luchtdicht te maken, waardoor er warmteverlies optreedt. Ze nemen op de plaats waar de kast komt te zitten namelijk isolatie weg. De ShutterX® plaatst een composiet profiel in dit weggenomen stuk isolatie, waarop een luchtdichte folie wordt gelegd. Hierdoor wordt een bouwknoop uit de weg gegaan. Jij bespaart bovendien energie, doordat het systeem temperatuurverschillen efficiënt opvangt.
De Wilms-rolluiken bieden je comfort, verkoeling en veiligheid. Voor elke woning is er een geschikt rolluik. En met de veelvuldige keuzemogelijkheden voor de kasttypes, lamellen, kleuren en bedieningssystemen kan jij rolluiken kopen in Wulpen die helemaal passen bij jouw noden. Download onze online brochure en doe alvast inspiratie op voor jouw rolluiken.