Veilig relaxen op je terras met je zonnescherm in Wulpen

Een zonneluifel in Wulpen is de ideale oplossing voor jouw buitenleven. Want wanneer de zon verschijnt, is het logisch dat je er maximaal van wil genieten. Maar dan wel liefst op een veilig, schaduwrijk schuilplekje. En hiervoor zijn onze zonneluifels precies wat je nodig hebt. Download de brochure en neem alvast een kijkje in ons aanbod.

Inspiratie voor je zonneluifel in Wulpen

Een zonneluifel in Wulpen kiezen, daar kruipt best wat denkwerk in. Welk model kies je? Ga je voor wit of voor zwart? Welke bedieningsmogelijkheden zijn er en wat met sfeerverlichting? Onze brochure over zonneluifels verschaft je alle nodige informatie. Je bekijkt er ons aanbod en vindt er een antwoord op vaak gestelde vragen. Download hier de brochure en geef je buitenleven een upgrade!

Onze types zonneluifels

Bij Wilms vind je drie types zonneluifels terug in het aanbod. Ze zijn alle drie ontwikkeld vanuit een sterk staaltje spitstechnologie in een strak design:
  • De 700LX stapt af van de klassieke ronde vormen en kiest voor een scherp, recht design voor de kast en voorprofielen. Een ideaal design voor zowel renovatie- als nieuwbouwwoningen in elke stijl, van landelijk en rustiek tot modern en strak. De ingebouwde ledverlichting onder je zonnescherm in Wulpen zorgt trouwens elke keer voor een gezellige sfeer.
  • De 700X is gelijk aan de 700LX, maar dan zonder ledverlichting.
  • Er is ook nog de 500X om je klein of middelgroot terras een upgrade te geven.
Ben je van plan een zonneluifel te kopen, maar weet je nog niet welke het meest geschikt is? Onze brochure voorziet je van heel wat inspiratie.

Image

De vele voordelen van een zonnescherm in Wulpen

Je geniet dankzij je zonnescherm in Wulpen meer en langer van je terras en tuin. Het brengt dan ook heel wat voordelen met zich mee.
  • Wanneer je zonneluifel wel of niet zichtbaar is, bepaal je volledig zelf. Of je nu kiest voor een afstandsbediening, een app of een domoticasysteem, met slechts één druk op de knop laat je het scherm tevoorschijn komen.
  • Je bent beschermd tegen de zon. Je kinderen spelen zo veilig buiten en jij brengt zonder problemen een namiddag door op het terras.
  • Door het scherm voel je de kou minder vlug, waardoor je er je avonden mee verlengt.
Wegdromen bij de zonneluifels in Wulpen voor jouw terras? Download alvast onze brochure!

Ten volle genieten van je tuin en terras? Dat kan nu ook veilig met de zonneschermen van Wilms. Je hoeft je over schadelijke uv-stralen geen zorgen te maken. Je hebt slechts één druk op te knop nodig om je zonneluifel in Wulpen uit te schuiven en zo schaduw te creëren. Het is een elegante oplossing, waar jij de volledig controle over hebt. Bekijk onze zonneluifels, zonweringen en rolluiken. Download de brochure!