Rolluiken in Zedelgem voor comfort en veiligheid

Je rolluiken in Zedelgem maken van je woning een cruciaal deel uit. Ze verbeteren bijvoorbeeld de nachtrust, geven je een gevoel van geborgenheid en rust of stralen veiligheid uit. Al meer dan 45 jaar helpen de schaduwmeesters van Wilms je om het geschikte rolluik te vinden. Verken alvast online ons aanbod rolluiken, zonweringen en zonneschermen en download de brochure.

De verschillende soorten rolluiken in Zedelgem

In de inspiratiebrochure staan de drie soorten rolluiken in Zedelgem die we in het aanbod hebben: opbouwrolluiken, voorzetrolluiken en inbouwrolluiken.
  • Heb je liever niet te veel breek- en kapwerk, dan zijn voorzetrolluiken een goede keuze. Je plaatst ze eenvoudig voor de ramen, zodat er geen perforatie van de binnenmuur plaatsvindt. Het energiepeil van je woning wordt zo niet beïnvloed.
  • Opbouwrolluiken daarentegen werk je naadloos weg in je interieur. Aan de buitenzijde is er – afhankelijk van de montage – slechts een klein stukje van de voorplaat van de kast zichtbaar. Bovendien zijn ze zo ontworpen dat je nog steeds vliegenramen kan plaatsen tegen het raam, zelfs wanneer het rolluik gesloten is.
  • Wil je je rolluiken liever helemaal niet zien, dan zijn inbouwrolluiken een geschikte optie. Toch is er een keerzijde aan inbouwrolluiken verbonden. Het is namelijk bijna onmogelijk om ze volledig luchtdicht te maken, wat voor warmteverlies zorgt. We ontwikkelden daarom de ShutterX®, een innovatief type inbouwrolluik dat zorgt voor een luchtdicht systeem.
Download nu de brochure!

Doe inspiratie op voor je rolluiken

Wil je nieuwe rolluiken kopen in Zedelgem? Dan begin je daar niet zomaar aan. Je wil het product eerst kunnen zien, voelen en beleven natuurlijk. Dat kan in het Wilms Experience Center of bij een lokale verdeler. Maar voor je naar de showroom trekt, grasduin eerst eens door onze inspiratiebrochure. Het geeft je de mogelijkheid je alvast te verdiepen in onze drie soorten rolluiken, de bedieningsmogelijkheden, de kleuren en de materialen. Laat je op voorhand inspireren door alle mogelijkheden voor je rolluiken in Zedelgem. Download hier de brochure!
Image

Afwerkingsmogelijkheden van je rolluik in Zedelgem

Wilms heeft het productieproces volledig in eigen handen, van de extrusie en confectie tot het transport. Net zoals de rolluiken worden ook de afwerkingsmogelijkheden op maat gemaakt, zodat ze volledig aansluiten bij jouw wensen. Denk bijvoorbeeld aan:
  • De lamellen
  • Rolluikkast
  • Geleiders
Voor onze onderdelen maken we enkel gebruik van aluminium of pvc. Dankzij onze nat- en poederlakkerij leveren we tot slot snel maatwerk.

De ShutterX®: energiezuinige rolluiken in Zedelgem

Traditionele inbouwrolluiken zijn vrijwel nooit luchtdicht, waardoor er warmteverlies optreedt. Op de plaats waar de kast zit, nemen ze namelijk isolatie weg. Dit weggenomen stuk isolatie wordt door de ShutterX® vervangen door een composiet profiel, waarop een luchtdichte folie wordt gelegd. Een bouwknoop wordt zo vermeden. Bovendien vangt het systeem temperatuurverschillen op een zeer efficiënte manier op, waardoor jij energie bespaart.
De Wilms-rolluiken bieden je veiligheid, comfort en verkoeling. Voor elke woning bestaat er een geschikt rolluik. En met de veelvuldige keuzemogelijkheden wat betreft lamellen, kleuren, kasttype en bedieningssystemen kan jij rolluiken kopen in Zedelgem die helemaal passen bij jouw noden. Bekijk alle voordelen van onze rolluiken in de online brochure. Download ‘m nu!