Wilms, de specialist voor jouw rolluiken in Zelzate

Je rolluiken in Zelzate maken van je woning een niet weg te denken deel uit. Ze helpen je bijvoorbeeld beter slapen, stralen veiligheid en bescherming uit of geven je een gevoel van geborgenheid. De schaduwmeesters van Wilms hebben al meer dan 45 jaar ervaring op de teller staan. Zij weten perfect wat het geschikte rolluik is voor je woning. Ontdek het aanbod rolluiken, zonweringen en zonneschermen. Download nu de brochure!

Afwerkingsmogelijkheden van je rolluik in Zelzate

Wilms voert het productieproces volledig uit in eigen beheer op Belgische bodem. Net zoals de rolluiken worden ook de afwerkingsmogelijkheden altijd 100% op maat gemaakt. Dat gaat bijvoorbeeld over:
  • De lamellen
  • Rolluikkasten
  • Geleiders
Alle onderdelen worden bij ons gemaakt uit aluminium of pvc. Dankzij onze nat- en poederlakkerij leveren we tot slot snel maatwerk.

Doe inspiratie op voor je rolluiken

Je rolluiken in Zelzate kopen doe je niet zomaar. Misschien wil je het product wel liever eerst zien en uittesten. Onze schaduwmeesters in het Wilms Experience Center of de lokale dealers maken het mogelijk. Maar voor je je naar de showroom begeeft, blader eerst eens door onze inspiratiebrochure. Het geeft je de mogelijkheid je alvast te verdiepen in onze drie soorten rolluiken, de bedieningsmogelijkheden, de kleuren en de materialen. Laat je op voorhand inspireren door alle mogelijkheden voor je rolluiken in Zelzate. Download hier de brochure!
Image

De ShutterX®: energiezuinige rolluiken in Zelzate

Het luchtdicht maken van traditionele inbouwrolluiken is vrijwel onmogelijk, waardoor er warmteverlies optreedt. Op de plaats waar de kast komt te zitten, nemen ze namelijk isolatie weg. De ShutterX® plaatst in dit weggenomen stuk isolatie een composiet profiel, waarop een luchtdichte folie wordt gelegd. Er is zo geen sprake van een bouwknoop. Het systeem vangt bovendien temperatuurverschillen efficiënt op, zodat jij energie bespaart.

De verschillende soorten rolluiken in Zelzate

In onze brochure kan je terecht voor inspiratie omtrent drie soorten rolluiken in Zelzate: inbouwrolluiken, voorzetrolluiken en opbouwrolluiken.
  • Liever niet te veel breek- en kapwerk? Dan zijn voorzetrolluiken de ideale keuze. Je plaatst ze eenvoudig voor de ramen, zodat het niet nodig is om de binnenmuur te perforeren. Op die manier wordt het energiepeil van je woning niet beïnvloed.
  • Opbouwrolluiken daarentegen kan je naadloos wegwerken in je interieur. Afhankelijk van de montage is er slechts een klein stukje van de voorplaat van de kast zichtbaar aan de buitenzijde. Bovendien zijn ze zo ontworpen dat je nog steeds vliegenramen kan plaatsen tegen het raam, zelfs wanneer het rolluik gesloten is.
  • Zie je liever helemaal niks van je rolluiken, dan zit je goed met inbouwrolluiken. Toch komt er bij inbouwrolluiken een minpuntje kijken. Het is namelijk bijna onmogelijk om ze volledig luchtdicht te maken, wat met warmteverlies gepaard gaat. Daarom ontwikkelden we de ShutterX®, een energiezuinig alternatief voor klassieke rolluiken dat werkt volgens een luchtdicht systeem.
Brochure downloaden!
De Wilms-rolluiken bieden je verkoeling, veiligheid en comfort. Er is een geschikt rolluik voor elke woning. En met de talrijke keuzemogelijkheden wat betreft kleuren, lamellen, kasttype en bedieningssystemen kan jij rolluiken kopen in Zelzate die helemaal passen bij jouw noden. Download de online brochure en doe op voorhand wat inspiratie op!