Reken voor je rolluiken in Zemst op onze schaduwmeesters

Je rolluiken in Zemst maken een niet weg te denken deel uit van je woning. Ze stralen veiligheid en bescherming uit, geven je een gevoel van geborgenheid en helpen je beter slapen. Al meer dan 45 jaar staan de schaduwmeesters van Wilms voor je klaar om het geschikte rolluik te vinden. Je ontdekt het aanbod rolluiken, zonweringen en zonneschermen in de brochure.

Inspiratie voor je rolluiken

Je rolluiken in Zemst kopen doe je niet zomaar. Uiteraard wil je het product eerst zien, voelen, beleven. Je doet het in het Wilms Experience Center of bij de lokale verdelers. Maar duik eerst eens in onze inspiratiebrochure vooraleer je naar de showroom gaat. Het is de ideale manier om alvast kennis te maken met onze drie soorten rolluiken, de bedieningsmogelijkheden, de kleuren en materialen. Verken op voorhand alle opties voor jouw nieuwe rolluiken in Zemst. Download de brochure!

De verschillende soorten rolluiken in Zemst

In de brochure doe je inspiratie op over onze drie soorten rolluiken in Zemst: voorzetrolluiken, opbouwrolluiken en inbouwrolluiken.
  • Heb je geen zin in veel breek- en kapwerk, dan zijn voorzetrolluiken de geschikte keuze. Je plaatst ze eenvoudig voor de ramen, zodat er geen perforatie van de binnenmuur nodig is. Het energiepeil van je woning wordt op die manier niet beïnvloed.
  • Opbouwrolluiken werk je daarentegen naadloos weg in je interieur. Afhankelijk van de montage is er slechts een klein stukje van de voorplaat van de kast aan de buitenzijde zichtbaar. Ze zijn bovendien zo ontworpen dat je nog steeds vliegenramen kunt plaatsen tegen het raam, zelfs wanneer het rolluik gesloten is.
  • Wil je je rolluiken liever helemaal niet zien, dan zijn inbouwrolluiken een geschikte optie. Toch komt er een minpuntje kijken bij inbouwrolluiken. Het is namelijk bijna onmogelijk om ze volledig luchtdicht te maken, wat voor warmteverlies zorgt. Daarom ontwikkelden we de ShutterX®, een esthetisch en energiezuinig alternatief voor traditionele inbouwrolluiken dat volgens een luchtdicht systeem werkt.
Download snel de brochure!
Image

De ShutterX®: energiezuinige rolluiken in Zemst

Bij klassieke inbouwrolluiken treedt er warmteverlies op, omdat die vrijwel onmogelijk luchtdicht kunnen worden gemaakt. Waar de kast komt te zitten nemen ze namelijk isolatie weg. De ShutterX® plaatst in dit weggehaalde stuk isolatie een composiet profiel, waarop een luchtdichte folie wordt gelegd. Er is zo geen sprake van een bouwknoop. Het systeem vangt bovendien temperatuurverschillen doeltreffend op, zodat jij energie bespaart.

De afwerking van je rolluik in Zemst

Het productieproces van Wilms gebeurt op Belgische bodem, volledig in eigen beheer. De afwerkingsmogelijkheden worden ook 100% op maat gemaakt, zodat ze maximaal inspelen op jouw wensen. Denk bijvoorbeeld aan:
  • De lamellen
  • De rolluikkasten
  • Geleiders
Voor onze onderdelen maken we enkel gebruik van aluminium of pvc. Door onze eigen poeder- en natlakkerij leveren we tot slot snel maatwerk aan.
De Wilms-rolluiken bieden je veiligheid, comfort en verkoeling. Voor elke woning is er een geschikt rolluik. En met de uitgebreide keuzemogelijkheden wat betreft kasttype, kleuren, bedieningssystemen en lamellen kan je rolluiken kopen in Zemst die helemaal passen bij jouw noden. Download onze online brochure en bekijk alle voordelen van onze rolluiken!