Rolluiken in Zoersel van je betrouwbare schaduwmeester

Een fundamenteel deel van je woning? Dat zijn je rolluiken in Zoersel. Ze stralen veiligheid uit, geven je een geborgen gevoel en verbeteren de nachtrust. De schaduwmeesters van Wilms helpen je al meer dan 45 jaar om het geschikte rolluik te vinden. Ga langs bij een van onze dealers en ontdek het aanbod rolluiken, zonweringen en zonneschermen.

De ShutterX®: energiezuinige rolluiken in Zoersel

Het luchtdicht maken van traditionele inbouwrolluiken is vrijwel onmogelijk, waardoor er warmteverlies optreedt. Op de plaats waar de kast zit, nemen ze namelijk isolatie weg. De ShutterX® vult dit weggenomen stuk isolatie op met een composiet profiel, waarop een luchtdichte folie wordt gelegd. Een bouwknoop wordt zo vermeden. Bovendien bespaar jij energie, doordat het systeem temperatuurverschillen efficiënt opvangt.

Kom onze rolluiken ervaren bij een lokale Wilms-verdeler

Rolluiken kopen in Zoersel? Dat doe je niet zomaar. Uiteraard wil je het product eerst zien, voelen, beleven. Bij onze verdelers is het allemaal mogelijk. Het is de plek bij uitstek om onze soorten rolluiken, bedieningsmogelijkheden, kleuren en materialen te ontdekken. Test onze rolluiken naar hartenlust zelf uit en reken op het advies van onze schaduwmeesters. Plan nu je afspraak in de showroom van een lokale verdeler en kom alle opties voor je nieuwe rolluiken in Zoersel ontdekken!
Image

De verschillende soorten rolluiken in Zoersel

De Wilms-dealers hebben drie soorten rolluiken in Zoersel in het aanbod: voorzetrolluiken, opbouwrolluiken en inbouwrolluiken.
  • Voorzetrolluiken zijn de ideale keuze wanneer je geen zin hebt in veel breek- en kapwerk. Je plaatst ze eenvoudig voor de ramen, waardoor het niet nodig is om de binnenmuur te perforeren. Dit zorgt ervoor dat het energiepeil van je woning niet wordt beïnvloed.
  • Opbouwrolluiken kan je daarentegen naadloos wegwerken in je interieur. Er is slechts een klein stukje van de voorplaat van de kast zichtbaar aan de buitenzijde, afhankelijk van de montage. Ze zijn bovendien zo ontworpen dat je nog steeds vliegenramen kunt plaatsen tegen het raam, zelfs wanneer het rolluik gesloten is.
  • Zie je liever helemaal niets van je rolluiken, dan zijn inbouwrolluiken een geschikte optie. Toch is er een keerzijde aan inbouwrolluiken verbonden. Het lukt namelijk niet om ze volledig luchtdicht te maken, wat voor warmteverlies zorgt. Daarom ontwikkelden we de ShutterX®, een esthetisch en energiezuinig alternatief voor klassieke inbouwrolluiken dat werkt volgens een volledig luchtdicht systeem.
Voor persoonlijk advies ga je langs bij een Wilms-dealer!

De afwerking van je rolluik in Zoersel

Het productieproces van de Wilms-producten gebeurt in eigen beheer op Belgische bodem. Net zoals de rolluiken worden ook de afwerkingsmogelijkheden op maat gemaakt, zodat ze volledig aansluiten bij jouw wensen. Dat gaat bijvoorbeeld over:
  • Lamellen
  • De rolluikkasten
  • Geleiders
We maken voor onze onderdelen gebruik van aluminium of pvc. Dankzij onze nat- en poederlakkerij leveren we tot slot snel maatwerk.
De Wilms-rolluiken bieden je verkoeling, veiligheid en comfort. Er is een geschikt rolluik voor elke woning. En met de uitgebreide keuzemogelijkheden wat betreft kleuren, lamellen, kasttype en bedieningssystemen kan jij rolluiken kopen in Zoersel die helemaal passen bij jouw noden. Krijg persoonlijk advies van rolluikexperts in de showroom van een Wilms-verdeler. Plan nu een afspraak in!