Rolluiken in Zoersel van je betrouwbare schaduwmeester

Je rolluiken in Zoersel maken fundamenteel deel uit van je woning. Ze verbeteren bijvoorbeeld de nachtrust, geven je een gevoel van geborgenheid en rust of stralen veiligheid uit. Al meer dan 45 jaar staan de schaduwmeesters van Wilms voor je klaar om het geschikte rolluik te vinden. Ontdek het aanbod rolluiken, zonweringen en zonneschermen en breng een bezoek aan de showroom van een Wilms-dealer.

Kom onze rolluiken ervaren bij een lokale Wilms-verdeler

Je rolluiken in Zoersel kopen doe je niet ondoordacht. Uiteraard wil je het product eerst zien, voelen, beleven. Het kan bij de Wilms-dealers. Het is de plek bij uitstek om onze soorten rolluiken, bedieningsmogelijkheden, kleuren en materialen te ontdekken. Onze schaduwmeesters geven je persoonlijk advies terwijl jij onze rolluiken zelf uittest. Beleef zelf de mogelijkheden van je nieuwe rolluiken in Zoersel. Maak vooraf je afspraak bij een verdeler!

De ShutterX®: innovatieve rolluiken in Zoersel

Bij klassieke inbouwrolluiken treedt er warmteverlies op, omdat die vrijwel onmogelijk luchtdicht kunnen worden gemaakt. Op de plaats waar de kast komt te zitten, nemen ze namelijk isolatie weg. Dit weggenomen stuk isolatie wordt door de ShutterX® vervangen door een composiet profiel, waarop een luchtdichte folie wordt gelegd. Zo is er geen sprake van een bouwknoop. Het systeem vangt bovendien temperatuurverschillen efficiënt op, zodat jij energie bespaart.
Image

De afwerking van je rolluik in Zoersel

Het productieproces van Wilms gebeurt op Belgische bodem, volledig in eigen beheer. Net zoals de rolluiken worden ook de afwerkingsmogelijkheden op maat gemaakt, zodat ze volledig aansluiten bij jouw wensen. Denk bijvoorbeeld aan:
  • Lamellen
  • De rolluikkasten
  • De geleiders
Voor onze onderdelen maken we enkel gebruik van aluminium of pvc. We leveren tot slot snel maatwerk aan door onze eigen poeder- en natlakkerij.

De verschillende soorten rolluiken in Zoersel

Je vindt bij onze verdelers drie soorten rolluiken in Zoersel: voorzetrolluiken, opbouwrolluiken en inbouwrolluiken.
  • Heb je liever niet te veel breek- en kapwerk, dan zijn voorzetrolluiken een goede keuze. Je plaatst ze eenvoudig voor de ramen, waardoor er geen perforatie van de binnenmuur nodig is. Het energiepeil van je woning wordt zo niet beïnvloed.
  • Opbouwrolluiken daarentegen kan je naadloos wegwerken in je interieur. Aan de buitenzijde is er – afhankelijk van de montage – slechts een klein stukje van de voorplaat van de kast zichtbaar. Ze zijn bovendien zo ontworpen dat je nog steeds vliegenramen kunt plaatsen tegen het raam, zelfs wanneer het rolluik gesloten is.
  • Wil je liever helemaal niets zien van je rolluiken, dan zijn inbouwrolluiken een geschikte optie. Toch komt er een minpuntje kijken bij inbouwrolluiken. Het lukt namelijk niet om ze volledig luchtdicht te maken, wat gepaard gaat met warmteverlies. Daarom ontwikkelden we de ShutterX®, een esthetisch en energiezuinig alternatief voor klassieke inbouwrolluiken dat volgens een luchtdicht systeem werkt.
Onze lokale Wilms-verdelers helpen je graag verder met advies op maat. Maak nu je afspraak!
De Wilms-rolluiken bieden je comfort, verkoeling en veiligheid. Voor elke woning is er een geschikt rolluik. En met de talrijke keuzemogelijkheden wat betreft kasttype, lamellen, bedieningssystemen en kleuren kan jij rolluiken kopen in Zoersel die helemaal passen bij jouw behoeftes. Plan een afspraak in op voorhand voor het persoonlijk advies van een lokale WIlms-verdeler.