Rolluiken in Zoersel van je betrouwbare schaduwmeester

Je rolluiken in Zoersel maken van je woning een niet weg te denken onderdeel uit. Ze stralen veiligheid en bescherming uit, geven je een gevoel van geborgenheid en helpen je beter slapen. De schaduwmeesters van Wilms staan al meer dan 45 jaar voor je klaar om het geschikte rolluik vinden. Ontdek het aanbod rolluiken, zonweringen en zonneschermen en ga langs bij een lokale Wilms-dealer.

De ShutterX®: energiezuinige rolluiken in Zoersel

Het luchtdicht maken van traditionele inbouwrolluiken is vrijwel onmogelijk, waardoor er warmteverlies optreedt. Waar de kast komt te zitten nemen ze namelijk isolatie weg. De ShutterX® plaatst een composiet profiel in dit weggenomen stuk isolatie, waarop een luchtdichte folie wordt gelegd. Zo is er geen sprake van een bouwknoop. Bovendien bespaar jij energie, doordat het systeem temperatuurverschillen efficiënt opvangt.

De verschillende soorten rolluiken in Zoersel

Bij de Wilms-verdelers vind je drie soorten rolluiken in Zoersel: inbouwrolluiken, opbouwrolluiken en voorzetrolluiken.
  • Voorzetrolluiken zijn de geschikte keuze wanneer je breek- en kapwerk wil vermijden. Je plaatst ze eenvoudig voor de ramen, zodat het niet nodig is om de binnenmuur te perforeren. Het energiepeil van je woning wordt zo niet beïnvloed.
  • Opbouwrolluiken werk je daarentegen in je interieur naadloos weg. Er is slechts een klein stukje van de voorplaat van de kast aan de buitenzijde zichtbaar, afhankelijk van de montage. Ze zijn bovendien zo ontworpen dat je nog steeds een vliegenraam tegen het raam kan plaatsen, zelfs wanneer het rolluik gesloten is.
  • Wil je je rolluiken liever helemaal niet zien, dan zijn inbouwrolluiken een geschikte optie. Toch brengen inbouwrolluiken een minpuntje met zich mee. Het is namelijk bijna onmogelijk om ze volledig luchtdicht te maken, wat voor warmteverlies zorgt. We ontwikkelden daarom de ShutterX®, een energiezuinig en esthetisch alternatief voor traditionele inbouwrolluiken dat werkt volgens een luchtdicht systeem.
Graag advies op maat? Ga dan langs bij een lokale Wilms-verdeler.
Image

De afwerking van je rolluik in Zoersel

Wilms heeft het productieproces volledig in eigen handen, van de extrusie en confectie tot het transport. Naast de rolluiken worden ook de afwerkingsmogelijkheden op maat gemaakt, zodat ze volledig aansluiten bij jouw wensen. Denk dan bijvoorbeeld aan:
  • Lamellen
  • Rolluikkast
  • Geleiders
Voor onze onderdelen maken we enkel gebruik van aluminium of pvc. We leveren tot slot snel maatwerk aan door onze eigen nat- en poederlakkerij.

Kom onze rolluiken ervaren bij een lokale Wilms-verdeler

Wil je nieuwe rolluiken kopen in Zoersel? Dan begin je daar niet zomaar aan. Natuurlijk wil je het product eerst kunnen zien, voelen en beleven. Je doet het bij de Wilms-verdelers. Je vindt er de drie soorten rolluiken, de bedieningsmogelijkheden, kleuren en materialen. Onze schaduwmeesters geven je persoonlijk advies terwijl jij onze rolluiken zelf uittest. Kom naar de showroom van een van onze verdelers en ontdek alle opties voor jouw nieuwe rolluiken in Zoersel. Maak je afspraak nu!
De Wilms-rolluiken bieden je comfort, veiligheid en verkoeling. We vinden voor elke woning een geschikte rolluik. En met de veelvuldige keuzemogelijkheden voor de kasttypes, lamellen, kleuren en bedieningssystemen kan jij rolluiken kopen in Zoersel die helemaal passen bij jouw behoeftes. Graag het persoonlijk advies van experts? Maak je afspraak bij een lokale verdeler.