Ontdek de innovatieve rolluiken van Wilms in Zonhoven

Je rolluiken in Zonhoven maken van je woning een fundamenteel deel uit. Ze stralen veiligheid uit, geven je een geborgen gevoel en verbeteren de nachtrust. De schaduwmeesters van Wilms helpen je al meer dan 45 jaar om het geschikte rolluik te vinden. Ontdek het aanbod rolluiken, zonweringen en zonneschermen en bezoek de showroom van een Wilms-verdeler.

De afwerking van je rolluik in Zonhoven

Het productieproces van Wilms gebeurt op Belgische bodem, volledig in eigen beheer. De afwerkingsmogelijkheden worden ook 100% op maat gemaakt, zodat ze maximaal inspelen op jouw wensen. Denk maar aan:
  • Lamellen
  • Rolluikkasten
  • Geleiders
We maken voor onze onderdelen gebruik van aluminium of pvc. We leveren tot slot snel maatwerk aan door onze eigen poeder- en natlakkerij.

De verschillende soorten rolluiken in Zonhoven

De Wilms-dealers hebben drie soorten rolluiken in Zonhoven in het aanbod: voorzetrolluiken, opbouwrolluiken en inbouwrolluiken.
  • Voorzetrolluiken zijn de geschikte keuze wanneer je breek- en kapwerk wil vermijden. Je plaatst ze eenvoudig voor de ramen, waardoor er geen perforatie van de binnenmuur nodig is. Dit zorgt ervoor dat het energiepeil van je woning niet wordt beïnvloed.
  • Opbouwrolluiken kan je daarentegen naadloos wegwerken in je interieur. Aan de buitenzijde is er slechts een klein stukje van de voorplaat van de kast zichtbaar, afhankelijk van de montage. Bovendien zijn ze zo ontworpen dat je nog steeds vliegenramen kan plaatsen tegen het raam, zelfs wanneer het rolluik gesloten is.
  • Zie je liever helemaal niks van je rolluiken, dan zijn inbouwrolluiken een geschikte optie. Toch komt er een minpuntje kijken bij inbouwrolluiken. Het lukt namelijk niet om ze volledig luchtdicht te maken, wat voor warmteverlies zorgt. Daarom ontwikkelden we de ShutterX®, een esthetisch en energiezuinig alternatief voor klassieke inbouwrolluiken dat volgens een luchtdicht systeem werkt.
Ga langs bij een Wilms-dealer in je buurt voor persoonlijk advies!
Image

Test onze rolluiken uit bij een verdeler in je buurt

Wil je nieuwe rolluiken kopen in Zonhoven? Dan begin je daar niet zomaar aan. Natuurlijk wil je het product eerst kunnen zien, voelen en beleven. Het kan bij de Wilms-dealers. Het is de ideale plek om onze drie soorten rolluiken, de bedieningsmogelijkheden, de kleuren en materialen te ontdekken. Onze schaduwmeesters staan je bij met advies terwijl jij naar hartenlust de rolluiken uittest. Beleef zelf de mogelijkheden van je nieuwe rolluiken in Zonhoven. Maak vooraf je afspraak bij een verdeler!

De ShutterX®: innovatieve rolluiken in Zonhoven

Er treedt bij klassieke inbouwrolluiken warmteverlies op, omdat die vrijwel onmogelijk luchtdicht kunnen worden gemaakt. Waar de kast komt te zitten nemen ze namelijk isolatie weg. De ShutterX® plaatst een composiet profiel in dit weggenomen stuk isolatie, waarop een luchtdichte folie wordt gelegd. Een bouwknoop wordt hierdoor uit de weg gegaan. Jij bespaart bovendien energie, doordat het systeem temperatuurverschillen efficiënt opvangt.
De Wilms-rolluiken bieden je veiligheid, comfort en verkoeling. Voor elke woning is er een geschikt rolluik. En met de talrijke keuzemogelijkheden voor de kasttypes, lamellen, kleuren en bedieningssystemen kan jij rolluiken kopen in Zonhoven die helemaal passen bij jouw behoeftes. Plan een afspraak in op voorhand voor het persoonlijk advies van een lokale WIlms-verdeler.