Ontdek de innovatieve rolluiken van Wilms in Zottegem

Je rolluiken in Zottegem maken van je woning een essentieel deel uit. Ze stralen veiligheid en bescherming uit of helpen je bij een betere nachtrust. De schaduwmeesters van Wilms staan al meer dan 45 jaar voor je klaar om het geschikte rolluik vinden. Ontdek het aanbod rolluiken, zonweringen en zonneschermen. Download nu de brochure!

Doe inspiratie op voor je rolluiken

Koop je nieuwe rolluiken in Zottegem, dan denk je daar uiteraard goed over na. Je wil het product ongetwijfeld eerst eens zien en uittesten. Dat is mogelijk in het Wilms Experience Center of bij de plaatselijke dealers. Maar voor je naar de showroom gaat, is het een goed idee om al eens in onze inspiratiebrochure te duiken. Het is de ideale manier om alvast kennis te maken met onze soorten rolluiken, de mogelijke bedieningen, kleurstalen en de gebruikte materialen. Download hier de brochure en droom lekker weg bij alle mogelijke opties voor je nieuwe rolluiken in Zottegem.

Afwerkingsmogelijkheden van je rolluik in Zottegem

Het productieproces heeft Wilms volledig eigen beheer en vindt plaats op Belgische bodem. Ook de afwerkingsmogelijkheden worden altijd 100% op maat gemaakt. Denk dan bijvoorbeeld aan:
  • Lamellen
  • Rolluikkasten
  • De geleiders
Voor onze onderdelen maken we enkel gebruik van aluminium of pvc. Dankzij onze eigen poeder- en natlakkerij leveren we tot slot snel maatwerk.
Image

De ShutterX®: energiezuinige rolluiken in Zottegem

Bij klassieke inbouwrolluiken treedt er warmteverlies op, omdat het luchtdicht maken ervan vrijwel onmogelijk is. Op de plaats waar de kast komt te zitten, nemen ze namelijk isolatie weg. De ShutterX® vervangt dit weggehaalde stuk isolatie door een composiet profiel, waarop een luchtdichte folie wordt gelegd. Hierdoor wordt een bouwknoop vermeden. Het systeem vangt bovendien temperatuurverschillen op een zeer efficiënte manier op, waardoor jij energie bespaart.

De verschillende soorten rolluiken in Zottegem

In de inspiratiebrochure staan onze drie soorten rolluiken in Zottegem: voorzetrolluiken, opbouwrolluiken en inbouwrolluiken.
  • Voorzetrolluiken zijn de geschikte keuze wanneer je breek- en kapwerk wil vermijden. Je plaatst ze eenvoudig voor de ramen, zodat er geen perforatie van de binnenmuur plaatsvindt. Hierdoor wordt het energiepeil van je woning niet beïnvloed.
  • Opbouwrolluiken kan je daarentegen naadloos wegwerken in je interieur. Er is slechts een klein stukje van de voorplaat van de kast zichtbaar aan de buitenzijde, afhankelijk van de montage. Bovendien zijn ze zo ontworpen dat je nog steeds vliegenramen kan plaatsen, zelfs wanneer de rolluiken gesloten zijn.
  • Wil je je rolluiken liever helemaal niet zien, dan zijn inbouwrolluiken een geschikte optie. Toch komt er bij inbouwrolluiken een minpuntje kijken. Het is namelijk bijna onmogelijk om ze volledig luchtdicht te maken, wat gepaard gaat met warmteverlies. We ontwikkelden daarom de ShutterX®, een energiezuinig alternatief voor traditionele rolluiken dat volgens een luchtdicht systeem werkt.
Download de brochure!
De Wilms-rolluiken bieden je verkoeling, comfort en veiligheid. Voor elke woning is er een geschikt rolluik. En met de uitgebreide keuzemogelijkheden voor de kasttypes, lamellen, kleuren en bedieningssystemen kan jij rolluiken kopen in Zottegem die helemaal passen bij jouw noden. Bekijk alle voordelen van onze rolluiken in de online brochure. Download ‘m nu!