Ontdek de innovatieve rolluiken van Wilms in Zottegem

Je rolluiken in Zottegem maken van je woning een elementair deel uit. Ze helpen je bij een betere nachtrust, stralen veiligheid uit en bieden je een gevoel van geborgenheid en rust. De schaduwmeesters van Wilms staan al meer dan 45 jaar voor je klaar om het geschikte rolluik vinden. Verken alvast online ons aanbod rolluiken, zonweringen en zonneschermen en download de brochure.

De verschillende soorten rolluiken in Zottegem

In de brochure vind je drie soorten rolluiken in Zottegem: voorzetrolluiken, inbouwrolluiken en opbouwrolluiken.
  • Voorzetrolluiken zijn ideaal als je breek- en kapwerk wil vermijden. Je plaatst ze eenvoudig voor de ramen, zodat het niet nodig is om de binnenmuur te perforeren. Het energiepeil van je woning wordt zo niet beïnvloed.
  • Opbouwrolluiken daarentegen kan je naadloos wegwerken in je interieur. Er is slechts een klein stukje van de voorplaat van de kast aan de buitenzijde zichtbaar, afhankelijk van de montage. Ze zijn bovendien zo ontworpen dat je nog steeds vliegenramen kunt plaatsen tegen het raam, zelfs wanneer het rolluik gesloten is.
  • Wil je je rolluiken liever helemaal niet zien, dan zijn inbouwrolluiken een geschikte optie. Toch hebben inbouwrolluiken een minpuntje. Het is namelijk bijna onmogelijk om ze volledig luchtdicht te maken, wat met warmteverlies gepaard gaat. We ontwikkelden daarom de ShutterX®, een energiezuinig alternatief voor klassieke rolluiken dat volgens een luchtdicht systeem werkt.
Download snel de brochure!

Inspiratie voor je rolluiken

Wil je nieuwe rolluiken kopen in Zottegem? Dan begin je daar niet zomaar aan. Je wil het product eerst zien, voelen, beleven. Het kan in ons Experience Center of bij de Wilms-dealers. Maar duik eerst eens in onze inspiratiebrochure vooraleer je naar de showroom gaat. Het geeft je de mogelijkheid je alvast te verdiepen in onze drie soorten rolluiken, de bedieningsmogelijkheden, de kleuren en de materialen. Download snel de brochure en droom even weg bij de mogelijkheden voor jouw nieuwe rolluiken in Zottegem.
Image

De afwerking van je rolluik in Zottegem

Het productieproces van de Wilms-producten gebeurt in eigen beheer op Belgische bodem. Net zoals de rolluiken worden ook de afwerkingsmogelijkheden altijd 100% op maat gemaakt. Dat gaat onder andere over:
  • De lamellen
  • De rolluikkasten
  • Geleiders
Onze onderdelen zijn gemaakt uit aluminium of pvc. Dankzij onze nat- en poederlakkerij leveren we tot slot snel maatwerk.

De ShutterX®: innoverende inbouwrolluiken in Zottegem

Het is vrijwel onmogelijk om traditionele inbouwrolluiken luchtdicht te maken, waardoor er warmteverlies optreedt. Op de plaats waar de kast zit, nemen ze namelijk isolatie weg. De ShutterX® plaatst een composiet profiel in dit weggehaalde stuk isolatie, waarop een luchtdichte folie wordt gelegd. Zo wordt een bouwknoop vermeden. Bovendien vangt het systeem temperatuurverschillen doeltreffend op, zodat jij energie bespaart.
De Wilms-rolluiken bieden je comfort, verkoeling en veiligheid. Voor elke woning bestaat er een geschikt rolluik. En met de uitgebreide keuzemogelijkheden wat betreft kasttype, lamellen, bedieningssystemen en kleuren kan jij rolluiken kopen in Zottegem die helemaal passen bij jouw behoeftes. Doe alvast inspiratie op voor jouw rolluiken en download onze online brochure.