Comfort en veiligheid met rolluiken in Zutendaal

Je rolluiken in Zutendaal maken van je woning een niet weg te denken onderdeel uit. Ze verbeteren bijvoorbeeld de nachtrust, geven je een gevoel van geborgenheid en rust of stralen veiligheid uit. Al meer dan 45 jaar helpen de schaduwmeesters van Wilms je om het geschikte rolluik te vinden. Download de brochure om het aanbod rolluiken, zonweringen en zonneschermen te ontdekken.

De ShutterX®: energiezuinige rolluiken in Zutendaal

Het is vrijwel onmogelijk om klassieke inbouwrolluiken luchtdicht te maken, waardoor er warmteverlies optreedt. Op de plaats waar de kast komt te zitten, nemen ze namelijk isolatie weg. De ShutterX® plaatst een composiet profiel in dit weggenomen stuk isolatie, waarop een luchtdichte folie wordt gelegd. Er is zo geen sprake van een bouwknoop. Bovendien bespaar jij energie, doordat het systeem temperatuurverschillen doeltreffend opvangt.

De verschillende soorten rolluiken in Zutendaal

In de brochure doe je inspiratie op over onze drie soorten rolluiken in Zutendaal: voorzetrolluiken, opbouwrolluiken en inbouwrolluiken.
  • Heb je liever niet te veel breek- en kapwerk, dan zijn voorzetrolluiken een goede keuze. Je plaatst ze eenvoudig voor de ramen, waardoor het niet nodig is om de binnenmuur te perforeren. Het energiepeil van je woning wordt op die manier niet beïnvloed.
  • Opbouwrolluiken kan je daarentegen naadloos wegwerken in je interieur. Aan de buitenzijde is er slechts een klein stukje van de voorplaat van de kast zichtbaar, afhankelijk van de montage. Ze zijn bovendien zo ontworpen dat je nog steeds vliegenramen kunt plaatsen tegen het raam, zelfs wanneer het rolluik gesloten is.
  • Wil je je rolluiken liever helemaal niet zien, dan zit je goed met inbouwrolluiken. Toch brengen inbouwrolluiken een minpuntje met zich mee. Het lukt namelijk niet om ze volledig luchtdicht te maken, wat voor warmteverlies zorgt. Daarom ontwikkelden we de ShutterX®, een esthetisch en energiezuinig alternatief voor traditionele inbouwrolluiken dat werkt volgens een volledig luchtdicht systeem.
Download snel de brochure!
Image

Inspiratie voor je rolluiken opdoen

Koop je nieuwe rolluiken in Zutendaal, dan denk je daar uiteraard goed over na. Je wil het product eerst zien, voelen, beleven. Het kan in ons Experience Center of bij de Wilms-dealers. Maar blader eerst een door onze inspiratiebrochure voor je je naar de showroom begeeft. Het is de manier bij uitstek om onze soorten rolluiken, bedieningsmogelijkheden, kleuren en materialen te leren kennen. Droom weg bij alle mogelijke opties voor jouw nieuwe rolluiken in Zutendaal. Download nu de brochure!

De afwerking van je rolluik in Zutendaal

Het productieproces van de Wilms-producten gebeurt in eigen beheer op Belgische bodem. Ook de afwerkingsmogelijkheden worden altijd 100% op maat gemaakt. Denk bijvoorbeeld aan:
  • De lamellen
  • De rolluikkasten
  • Geleiders
Alle onderdelen worden bij ons gemaakt uit aluminium of pvc. Dankzij onze nat- en poederlakkerij leveren we tot slot snel maatwerk.
De Wilms-rolluiken bezorgen je comfort, verkoeling en veiligheid. Voor elke woning bestaat er een geschikt rolluik. En met de uitgebreide keuzemogelijkheden wat betreft lamellen, kleuren, kasttype en bedieningssystemen kan jij rolluiken kopen in Zutendaal die helemaal passen bij jouw noden. Bekijk alle voordelen van onze rolluiken in de online brochure. Download ‘m nu!