Wilms, de specialist voor jouw rolluiken in Zwevegem

Je rolluiken in Zwevegem maken van je woning een niet weg te denken onderdeel uit. Ze verbeteren bijvoorbeeld de nachtrust, geven je een gevoel van geborgenheid en rust of stralen veiligheid uit. Al meer dan 45 jaar zitten onze schaduwmeesters in het vak. Dat maakt van hen de uitgelezen partij om de perfecte rolluiken voor jou te vinden. Ontdek het aanbod rolluiken, zonweringen en zonneschermen. Download nu de brochure!

De afwerking van je rolluik in Zwevegem

Wilms heeft het productieproces volledig in eigen handen, van de extrusie en confectie tot het transport. Ook de afwerkingsmogelijkheden worden altijd 100% op maat gemaakt. Denk maar aan:
  • De lamellen
  • De rolluikkast
  • Geleiders
We maken voor onze onderdelen gebruik van aluminium of pvc. Door onze eigen poeder- en natlakkerij leveren we tot slot snel maatwerk aan.

Inspiratie voor je rolluiken opdoen

Rolluiken kopen in Zwevegem? Dat doe je niet zomaar. Natuurlijk wil je het product eerst kunnen zien, voelen en beleven. Het kan in ons Experience Center of bij de Wilms-dealers. Maar voor je naar de showroom trekt, grasduin eerst eens door onze inspiratiebrochure. Het is de ideale manier om alvast kennis te maken met onze soorten rolluiken, de mogelijke bedieningen, kleurstalen en de gebruikte materialen. Download nu de brochure en verken op voorhand alle opties voor jouw nieuwe rolluiken in Zwevegem.
Image

De verschillende soorten rolluiken in Zwevegem

Je vindt in onze brochure de drie soorten rolluiken in Zwevegem terug: inbouwrolluiken, opbouwrolluiken en voorzetrolluiken.
  • Wanneer je breek- en kapwerk wil vermijden, zijn voorzetrolluiken de geschikte keuze. Je plaatst ze eenvoudig voor de ramen, waardoor er geen perforatie van de binnenmuur plaatsvindt. Hierdoor wordt het energiepeil van je woning niet beïnvloed.
  • Opbouwrolluiken daarentegen gaan naadloos op in je interieur. Afhankelijk van de montage is er slechts een klein stukje van de voorplaat van de kast zichtbaar aan de buitenzijde. Ze zijn bovendien zo ontworpen dat je nog steeds vliegenramen kunt plaatsen tegen het raam, zelfs wanneer het rolluik gesloten is.
  • Wil je je rolluiken liever helemaal niet zien, dan zijn inbouwrolluiken een geschikte optie. Toch komt er bij inbouwrolluiken een minpuntje kijken. Het is namelijk bijna onmogelijk om ze volledig luchtdicht te maken, wat met warmteverlies gepaard gaat. We ontwikkelden daarom de ShutterX®, een innovatief type inbouwrolluik dat zorgt voor een luchtdicht systeem.
Brochure hier downloaden!

De ShutterX®: energiezuinige rolluiken in Zwevegem

Bij klassieke inbouwrolluiken treedt er warmteverlies op, omdat het luchtdicht maken ervan vrijwel onmogelijk is. Ze nemen namelijk isolatie weg op de plaats waar de kast zit. De ShutterX® vervangt dit weggehaalde stuk isolatie door een composiet profiel, waarop een luchtdichte folie wordt gelegd. Zo wordt een bouwknoop vermeden. Het systeem vangt bovendien temperatuurverschillen efficiënt op, zodat jij energie bespaart.
De Wilms-rolluiken bieden je veiligheid, verkoeling en comfort. Er is een geschikt rolluik voor elke woning. En met de talrijke keuzemogelijkheden wat betreft kasttype, lamellen, bedieningssystemen en kleuren kan jij rolluiken kopen in Zwevegem die helemaal passen bij jouw noden. Download de online brochure en doe op voorhand wat inspiratie op!