Wilms, de specialist voor jouw rolluiken in Zwevegem

Je rolluiken in Zwevegem maken cruciaal deel uit van je woning. Ze stralen bijvoorbeeld veiligheid en bescherming, helpen je beter slapen of doen je geborgen voelen. De schaduwmeesters van Wilms zitten al meer dan 45 jaar in het vak en zijn zo de uitgelezen partij om voor jou het geschikte rolluik te vinden. Je ontdekt het aanbod rolluiken, zonweringen en zonneschermen in de brochure.

De afwerkingsmogelijkheden van je rolluik in Zwevegem

Wilms heeft het productieproces volledig in eigen handen, van de assemblage tot het transport. De afwerkingsmogelijkheden worden ook 100% op maat gemaakt, zodat ze maximaal inspelen op jouw wensen. Dat gaat onder andere over:
  • Lamellen
  • De rolluikkast
  • Geleiders
Elk deel wordt gemaakt uit aluminium of pvc. Dankzij onze nat- en poederlakkerij leveren we tot slot snel maatwerk.

De verschillende soorten rolluiken in Zwevegem

In de brochure doe je inspiratie op over onze drie soorten rolluiken in Zwevegem: voorzetrolluiken, opbouwrolluiken en inbouwrolluiken.
  • Liever niet te veel breek- en kapwerk? Dan zijn voorzetrolluiken de ideale keuze. Je plaatst ze eenvoudig voor de ramen, waardoor er geen perforatie van de binnenmuur plaatsvindt. Op die manier wordt het energiepeil van je woning niet beïnvloed.
  • Opbouwrolluiken kan je daarentegen naadloos wegwerken in je interieur. Afhankelijk van de montage is er slechts een klein stukje van de voorplaat van de kast zichtbaar aan de buitenzijde. Ze zijn bovendien zo ontworpen dat je nog steeds vliegenramen kunt plaatsen tegen het raam, zelfs wanneer het rolluik gesloten is.
  • Wil je je rolluiken liever helemaal niet zien, dan zijn inbouwrolluiken een geschikte optie. Toch komt er bij inbouwrolluiken een minpuntje kijken. Het is namelijk bijna onmogelijk om ze volledig luchtdicht te maken, wat met warmteverlies gepaard gaat. We ontwikkelden daarom de ShutterX®, een energiezuinig alternatief voor traditionele rolluiken dat volgens een luchtdicht systeem werkt.
Download snel de brochure!
Image

Inspiratie voor je rolluiken

Wil je nieuwe rolluiken kopen in Zwevegem? Dan begin je daar niet zomaar aan. Eerst wil je het product namelijk zien, voelen, beleven. In het Wilms Experience Center of bij onze verdelers is dat mogelijk. Maar blader eerst een door onze inspiratiebrochure voor je je naar de showroom begeeft. Je komt er alles in te weten over de drie soorten rolluiken, de bedieningsmogelijkheden, kleuren en materialen. Laat je op voorhand inspireren door alle mogelijkheden voor je rolluiken in Zwevegem. Download hier de brochure!

De ShutterX®: innovatieve rolluiken in Zwevegem

Er treedt bij klassieke inbouwrolluiken warmteverlies op, omdat die vrijwel onmogelijk luchtdicht kunnen worden gemaakt. Ze nemen namelijk isolatie weg op de plaats waar de kast komt te zitten. Dit weggenomen stuk isolatie wordt door de ShutterX® opgevuld met een composiet profiel, waarop een luchtdichte folie wordt gelegd. Er is zo geen sprake van een bouwknoop. Jij bespaart bovendien energie, doordat het systeem temperatuurverschillen doeltreffend opvangt.
De Wilms-rolluiken bieden je verkoeling, comfort en veiligheid. Er bestaat een geschikt rolluik voor elke woning. En met de talrijke keuzemogelijkheden wat betreft lamellen, kleuren, kasttype en bedieningssystemen kan jij rolluiken kopen in Zwevegem die helemaal passen bij jouw behoeftes. Doe alvast inspiratie op voor jouw rolluiken en download onze online brochure.