Rolluiken in Zwijndrecht voor comfort en veiligheid

Je rolluiken in Zwijndrecht zijn een cruciaal onderdeel van je woning. Ze helpen je bij een betere nachtrust, stralen veiligheid uit en bieden je een gevoel van geborgenheid en rust. De schaduwmeesters van Wilms helpen je al meer dan 45 jaar om het geschikte rolluik te vinden. Download de brochure om het aanbod rolluiken, zonweringen en zonneschermen te ontdekken.

Inspiratie voor je rolluiken opdoen

Je rolluiken in Zwijndrecht kopen doe je niet zomaar. Uiteraard wil je het product eerst zien, voelen, beleven. Bij onze verdelers of in het Wilms Experience Center is het allemaal mogelijk. Maar blader eerst een door onze inspiratiebrochure voor je je naar de showroom begeeft. Je komt er alles in te weten over de drie soorten rolluiken, de bedieningsmogelijkheden, kleuren en materialen. Download op voorhand de brochure en laat alle mogelijke opties voor je rolluiken in Zwijndrecht op je afkomen.

De afwerking van je rolluik in Zwijndrecht

Het productieproces heeft Wilms volledig eigen beheer en vindt plaats op Belgische bodem. Naast de rolluiken worden ook de afwerkingsmogelijkheden op maat gemaakt, zodat ze volledig aansluiten bij jouw wensen. Dat betreft bijvoorbeeld:
  • De lamellen
  • Rolluikkasten
  • Geleiders
We maken voor onze onderdelen gebruik van aluminium of pvc. Door onze eigen nat- en poederlakkerij leveren we tot slot snel maatwerk aan.
Image

De ShutterX®: energiezuinige rolluiken in Zwijndrecht

Het luchtdicht maken van traditionele inbouwrolluiken is vrijwel onmogelijk, waardoor er warmteverlies optreedt. Op de plaats waar de kast komt te zitten, nemen ze namelijk isolatie weg. De ShutterX® vervangt dit weggehaalde stuk isolatie door een composiet profiel, waarop een luchtdichte folie wordt gelegd. Zo is er geen sprake van een bouwknoop. Bovendien vangt het systeem temperatuurverschillen op een zeer efficiënte manier op, waardoor jij energie bespaart.

De verschillende soorten rolluiken in Zwijndrecht

In de inspiratiebrochure staan onze drie soorten rolluiken in Zwijndrecht: voorzetrolluiken, opbouwrolluiken en inbouwrolluiken.
  • Wanneer je breek- en kapwerk wil vermijden, zijn voorzetrolluiken de geschikte keuze. Je plaatst ze eenvoudig voor de ramen, waardoor het niet nodig is om de binnenmuur te perforeren. Het energiepeil van je woning wordt hierdoor niet beïnvloed.
  • Opbouwrolluiken werk je daarentegen naadloos weg in je interieur. Afhankelijk van de montage is er slechts een klein stukje van de voorplaat van de kast zichtbaar aan de buitenzijde. Bovendien zijn ze zo ontworpen dat je nog steeds vliegenramen tegen het raam kan plaatsen, zelfs wanneer de rolluiken gesloten zijn.
  • Zie je liever helemaal niks van je rolluiken, dan zijn inbouwrolluiken een geschikte optie. Toch brengen inbouwrolluiken een minpuntje met zich mee. Het is namelijk bijna onmogelijk om ze volledig luchtdicht te maken, wat gepaard gaat met warmteverlies. We ontwikkelden daarom de ShutterX®, een energiezuinig alternatief voor traditionele rolluiken dat volgens een luchtdicht systeem werkt.
Brochure downloaden!
De Wilms-rolluiken bieden je comfort, veiligheid en verkoeling. We vinden een geschikt rolluik voor elke woning. En met de veelvuldige keuzemogelijkheden wat betreft kasttype, kleuren, lamellen en bedieningssystemen kan jij rolluiken kopen in Zwijndrecht die helemaal passen bij jouw behoeftes. Download onze online brochure en bekijk alle voordelen van onze rolluiken!