Rolluiken in Zwijndrecht voor comfort en veiligheid

Je rolluiken in Zwijndrecht zijn een cruciaal deel van je woning. Ze stralen veiligheid en bescherming uit of helpen je bij een betere nachtrust. Al meer dan 45 jaar helpen de schaduwmeesters van Wilms je om het geschikte rolluik te vinden. Verken alvast online ons aanbod rolluiken, zonweringen en zonneschermen en download de brochure.

Inspiratie voor je rolluiken

Je rolluiken in Zwijndrecht kopen doe je niet zomaar. Misschien wil je het product wel liever eerst zien en uittesten. Dat is mogelijk in het Wilms Experience Center of bij de plaatselijke dealers. Maar blader eerst een door onze inspiratiebrochure voor je je naar de showroom begeeft. Het is de manier bij uitstek om onze soorten rolluiken, bedieningsmogelijkheden, kleuren en materialen te leren kennen. Download snel de brochure en droom even weg bij de mogelijkheden voor jouw nieuwe rolluiken in Zwijndrecht.

Afwerkingsmogelijkheden van je rolluik in Zwijndrecht

Wilms heeft het productieproces volledig in eigen handen, van de extrusie en confectie tot het transport. De afwerkingsmogelijkheden worden bovendien ook 100% op maat gemaakt. Dat betreft onder andere:
  • Lamellen
  • De rolluikkast
  • De geleiders
Al onze onderdelen worden vervaardigd uit aluminium of pvc. Door onze eigen nat- en poederlakkerij leveren we tot slot snel maatwerk aan.
Image

De ShutterX®: energiezuinige rolluiken in Zwijndrecht

Traditionele inbouwrolluiken kunnen vrijwel onmogelijk luchtdicht gemaakt worden, waardoor er warmteverlies optreedt. Op de plaats waar de kast komt te zitten, nemen ze namelijk isolatie weg. Dit weggenomen stuk isolatie wordt door de ShutterX® vervangen door een composiet profiel, waarop een luchtdichte folie wordt gelegd. Een bouwknoop wordt zo vermeden. Doordat het systeem bovendien efficiënt temperatuurverschillen opvangt, bespaar jij energie.

De verschillende soorten rolluiken in Zwijndrecht

In onze brochure kan je terecht voor inspiratie omtrent drie soorten rolluiken in Zwijndrecht: inbouwrolluiken, voorzetrolluiken en opbouwrolluiken.
  • Voorzetrolluiken zijn de ideale keuze wanneer je geen zin hebt in veel breek- en kapwerk. Je plaatst ze eenvoudig voor de ramen, zodat het niet nodig is om de binnenmuur te perforeren. Dit zorgt ervoor dat het energiepeil van je woning niet wordt beïnvloed.
  • Opbouwrolluiken daarentegen kan je naadloos wegwerken in je interieur. Aan de buitenzijde is er – afhankelijk van de montage – slechts een klein stukje van de voorplaat van de kast zichtbaar. Bovendien zijn ze zo ontworpen dat je nog steeds vliegenramen kan plaatsen tegen het raam, zelfs wanneer het rolluik gesloten is.
  • Zie je liever helemaal niks van je rolluiken, dan zijn inbouwrolluiken een geschikte optie. Toch hebben inbouwrolluiken een minpuntje. Het is namelijk bijna onmogelijk om ze volledig luchtdicht te maken, wat zorgt voor warmteverlies. Daarom ontwikkelden we de ShutterX®, een energiezuinig en esthetisch alternatief voor klassieke inbouwrolluiken dat volgens een luchtdicht systeem werkt.
Download snel de brochure!
De Wilms-rolluiken bieden je comfort, veiligheid en verkoeling. We vinden voor elke woning een geschikte rolluik. En met de talrijke keuzemogelijkheden wat betreft kasttype, kleuren, lamellen en bedieningssystemen kan jij rolluiken kopen in Zwijndrecht die helemaal passen bij jouw behoeftes. Download de online brochure en doe op voorhand wat inspiratie op!
Gratis magnum prosecco