Comfortabel genieten met een zonneluifel in Achel

Een zonneluifel in Achel: dé ideale oplossing voor je buitenleven. Want het verschijnen van de zon vraagt om maximaal genieten natuurlijk! Al doe je dat het liefst op een veilig, schaduwrijk plekje. En dat is precies waarvoor de zonneluifels van Wilms de perfecte keuze zijn. In onze brochure krijg je alvast een blik op ons aanbod. Download ‘m nu!

Inspiratie voor je zonneluifel in Achel

Een zonneluifel in Achel kiezen, daar kruipt best wat denkwerk in. Welk type zonneluifel kies je? Wit of toch eerder zwart? Hoe zit het met de bediening en sfeerverlichting? De oplossing? Onze brochure over zonneluifels! Je vindt er niet alleen een antwoord op al je vragen, maar je ontdekt er ook ons aanbod. Download ‘m nu en droom alvast weg bij de vele mogelijkheden voor jouw terras.

De vele voordelen van een zonnescherm in Achel

Dankzij je zonnescherm in Achel geniet je meer en langer van je tuin en terras. Er gaan dan ook heel wat voordelen mee gepaard.
  • Wanneer je zonneluifel wel of niet zichtbaar is, bepaal je volledig zelf. Of je nu kiest voor een afstandsbediening, een domoticasysteem of een app, met slechts één druk op de knop rolt het scherm uit.
  • Je creëert gemakkelijk een schaduwrijke plek bij felle zonneschijn. Zo spelen je kinderen veilig buiten en breng jij zorgeloos een namiddag door op het terras.
  • Je verlengt er je avonden mee, want door het scherm voel je de kou minder vlug.
Wil je al even wegdromen bij de mogelijke zonneluifels in Achel? Download dan nu de brochure.

Image

Onze types zonneluifels

Het aanbod zonneluifels van Wilms bestaat uit drie types. Elk type is ontwikkeld vanuit een sterk staaltje spitstechnologie en heeft een strak design:
  • Voor de kast en voorprofielen van de 700LX kozen we voor een scherp, recht ontwerp in plaats van de klassieke ronde vormen. Zowel voor renovatie- als nieuwbouwwoningen in elke stijl is dit een ideaal design. De ingebouwde ledverlichting onder je zonnescherm in Achel zorgt trouwens elke keer voor een gezellige sfeer.
  • Alle kenmerken van de 700LX komen ook terug in de 700X, behalve de ledverlichting.
  • Er is ook nog de 500X om je klein of middelgroot terras een upgrade te geven.
Graag een zonneluifel aanschaffen, maar geen idee welke geschikt is? In onze brochure doe je de nodige inspiratie op.

Genieten van je tuin en terras bij een stralende zon? Met de zonneschermen van Wilms kan dat nu ook veilig. Van schadelijke uv-stralen heb je namelijk geen last meer. Om schaduw te creëren met je zonneluifel in Achel heb je genoeg aan één druk op de knop. Het vormt een elegante oplossing, die zichtbaar is enkel wanneer jij het wil. Ontdek het aanbod zonneluifels, zonweringen en rolluiken in de brochure!