Comfortabel genieten met een zonneluifel in Achel

Maak jouw buitenleven in Achel compleet met een zonneluifel. Zodra de zon verschijnt, wil je vanzelfsprekend maximaal van het buiten zijn genieten. Maar bij voorkeur wel op een plekje dat veilig en schaduwrijk is. De zonneluifels van Wilms bieden je de perfecte oplossing. Download onze brochure en werp alvast een blik op het aanbod!

Kies uit drie types zonneluifels in Achel

Er zijn drie types zonneluifels beschikbaar bij Wilms. Ze getuigen van een sterk staaltje spitstechnologie in een strak design:
  • De 700LX stapt af van de traditionele ronde vormen en kiest voor een scherp, recht ontwerp voor de kast en voorprofielen. Zowel voor renovatie- als nieuwbouwwoningen in elke stijl is dit een ideaal design. Bovendien maak je het telkens weer gezellig onder je zonnescherm in Achel met de ingebouwde ledverlichting.
  • De 700X heeft dezelfde specificaties als de 700LX, maar heeft alleen geen ledverlichting.
  • Er is ook nog de 500X om je klein of middelgroot terras een upgrade te geven.
Graag een zonneluifel aanschaffen, maar geen idee welke geschikt is? In onze brochure vind je de nodige inspiratie.

Inspiratie voor je zonneluifel in Achel

Een zonneluifel voor je woning in Achel uitkiezen, doe je niet zomaar. Welk type zonneluifel kies je? Zwart, of toch eerder wit? Hoe bedien je het en wat met sfeerverlichting? Onze brochure over zonneluifels verschaft je alle nodige informatie. Je bekijkt er ons aanbod en vindt er een antwoord op vaak gestelde vragen. Ontdek de mogelijkheden voor jouw buitenleven. Download hier de brochure!

Image

Het voordeel van een zonnescherm in Achel

Dankzij je zonnescherm in Achel geniet je meer en langer van je terras en tuin. Zo'n scherm heeft dan ook heel wat voordelen.
  • Jij bepaalt wanneer je zonneluifel zichtbaar is en wanneer niet. Of je nu kiest voor een app, een domoticasysteem of een afstandsbediening, met slechts één druk op de knop rolt het scherm uit.
  • Je creëert gemakkelijk een schaduwrijke plek bij felle zonneschijn. Zo spelen je kinderen veilig buiten en geniet jij onbezorgd van een namiddag op het terras.
  • Je voelt de kou minder vlug door het scherm, waardoor je ’s avonds langer buiten blijft zitten.
Download nu de brochure en droom alvast weg bij alle mogelijk zonneluifels voor je terras in Achel.

Maximaal genieten van de zon op je terras en in de tuin? Met de zonneschermen van Wilms kan dat nu ook veilig. De luifel beschermt namelijk tegen schadelijke uv-stralen. Je hebt slechts één druk op te knop nodig om je zonneluifel in Achel uit te schuiven en zo schaduw te creëren. Het is een elegante oplossing, want jij kiest wanneer het scherm zichtbaar is. Verken ons aanbod zonneluifels, zonweringen en rolluiken en download de brochure!