Comfortabel genieten met een zonneluifel in Achel

Jouw buitenleven verrijken? Dat doe je met een zonneluifel in Achel. Want er gaat niets boven genieten in de zon wanneer die zich laat zien. Al doe je dat het liefst op een veilig, schaduwrijk schuilplekje. De zonneluifels van Wilms bieden je de ideale oplossing. Download onze brochure en werp alvast een blik op het aanbod!

De voordelen van een zonnescherm in Achel

Je geniet dankzij je zonnescherm in Achel meer en langer van je terras en tuin. Er gaan dan ook heel wat voordelen mee gepaard.
  • Wanneer je zonneluifel zichtbaar is, is volledig jouw keuze. Of je nu kiest voor een domoticasysteem, een afstandsbediening of een app, met slechts één druk op de knop komt het scherm tevoorschijn.
  • Je bent zeker van een optimale bescherming tegen de zon. Zo spelen je kinderen veilig buiten en geniet jij onbezorgd van een namiddag op het terras.
  • ’s Avonds blijf je langer buiten zitten, want je voelt de kou minder snel door het scherm.
Wegdromen bij de zonneluifels in Achel voor jouw terras? Download alvast onze brochure!

Onze types zonneluifels

Je vindt drie types zonneluifels in het aanbod van Wilms. Ze getuigen van een sterk staaltje spitstechnologie in een strak design:
  • De 700LX ruilt de traditionele ronde vormen van de kast en voorprofielen voor een scherp, recht design. Zowel voor renovatie- als nieuwbouwwoningen in elke stijl is dit een ideaal design. Dankzij de ingebouwde ledverlichting maak je het trouwens onder je zonnescherm in Achel telkens weer gezellig.
  • De 700X heeft dezelfde specificaties als de 700LX, maar heeft alleen geen ledverlichting.
  • De 500X is nog een ander type zonneluifel om je klein of middelgroot terras een upgrade te geven.
Van plan een zonneluifel aan te schaffen, maar weet je nog niet welke? Onze brochure voorziet je van heel wat inspiratie.

Image

Inspiratie voor je zonneluifel in Achel

Een zonneluifel voor je woning in Achel uitkiezen, doe je niet zomaar. Welk type past het best bij je huis? Wit of zwart? Hoe bedien je de luifel en welke mogelijkheden zijn er voor sfeerverlichting? De oplossing? Onze brochure over zonneluifels! Je bekijkt er ons aanbod en vindt er een antwoord op vaak gestelde vragen. Doe alvast inspiratie op voor je buitenleven en download nu de brochure.

Zin om te genieten van je tuin en terras, in een stralende zon? Dat doe je volledig zorgeloos met de zonneschermen van Wilms. Je bent namelijk beschermd tegen gevaarlijke uv-stralen. Je schuift de zonneluifel in Achel met één druk op de knop uit, waardoor je vlug schaduw tevoorschijn tovert. Het vormt een elegante oplossing, die zichtbaar is enkel wanneer jij het wil. Bekijk ons aanbod zonneluifels, zonweringen en rolluiken, download de brochure!