Veilig relaxen op je terras met je zonnescherm in Berlingen

Verrijk jouw buitenleven in Berlingen met een zonneluifel. Want natuurlijk wil je maximaal van het buiten zijn genieten wanneer de zon zich laat zien. Een veilig, schaduwrijk plekje is hiervoor de ideale keuze. De zonneluifels van Wilms bieden je de perfecte oplossing. Download nu de brochure en verdiep je ter inspiratie alvast in ons aanbod!

Inspiratie voor je zonneluifel in Berlingen

Een zonneluifel voor je woning in Berlingen kiezen, is geen eenvoudige opgave. Welk type zonneluifel kies je? Wit of zwart? Hoe bedien je de luifel en welke mogelijkheden zijn er voor sfeerverlichting? De oplossing? Onze brochure over zonneluifels! Je bladert er door ons aanbod en krijgt een antwoord op je vragen. Doe alvast inspiratie op voor je buitenleven en download nu de brochure.

De vele voordelen van een zonnescherm in Berlingen

Dankzij het zonnescherm in Berlingen geniet je langer en meer van je tuin en terras. Zo'n scherm heeft dan ook heel wat voordelen.
  • Jij beslist wanneer je zonneluifel zichtbaar is. Of je nu kiest voor een domoticasysteem, een app of een afstandsbediening, met slechts één druk op de knop komt het scherm tevoorschijn.
  • Wanneer de zon fel schijnt, creëer je snel en gemakkelijk schaduw. Je kinderen spelen zo veilig buiten en jij brengt zonder problemen een namiddag door op het terras.
  • Door het scherm voel je de kou minder snel, waardoor je er je avonden mee verlengt.
Download de brochure en droom al even weg bij ons aanbod zonneluifels in Berlingen.

Image

Kies uit drie types zonneluifels in Berlingen

Het aanbod zonneluifels van Wilms bestaat uit drie types. Stuk voor stuk getuigen ze van een sterk staaltje spitstechnologie en een strak design:
  • De 700LX ruilt de klassieke ronde vormen van de kast en voorprofielen voor een scherp, recht ontwerp. Een ideaal design voor zowel renovatie- als nieuwbouwwoningen in elke stijl, van landelijk en rustiek tot modern en strak. Bovendien zorgt de ingebouwde ledverlichting voor een gezellige sfeer onder het zonnescherm in Berlingen.
  • De 700X heeft alle kenmerken van de 700LX, maar geen ledverlichting.
  • De 500X is nog een ander type zonneluifel om je klein of middelgroot terras een upgrade te geven.
Ben je van plan een zonneluifel te kopen, maar weet je nog niet welke het meest geschikt is? Blader door onze brochure voor inspiratie.

Genieten van je tuin en terras bij een stralende zon? Dat kan nu ook veilig met de zonneschermen van Wilms. Over schadelijke uv-stralen hoef je je geen zorgen te maken. Met één druk op de knop schuift je zonneluifel in Berlingen uit en tover je schaduw tevoorschijn. Het vormt een elegante oplossing, die zichtbaar is enkel wanneer jij het wil. Ontdek de voordelen van onze zonneluifels, zonweringen en rolluiken en download vlug de brochure!
Gratis magnum prosecco