Comfort op je terras met een zonnescherm in Beselare

Jouw buitenleven verrijken? Dat doe je met een zonneluifel in Beselare. Want er gaat niets boven genieten in de zon wanneer die zich laat zien. Al doe je dat het liefst op een veilig, schaduwrijk schuilplekje. En hiervoor zijn onze zonneluifels precies wat je nodig hebt. In onze brochure krijg je alvast een blik op ons aanbod. Download ‘m nu!

Onze types zonneluifels

Er zijn drie types zonneluifels beschikbaar bij Wilms. Alle drie getuigen ze van een sterk staaltje spitstechnologie in een strak design:
  • De 700LX gooit de traditionele ronde vormen van de kast en voorprofielen overboord en gaat voor een scherp, recht ontwerp. Het design past bij iedere renovatie- of nieuwbouwwoning, van landelijk en rustiek tot modern en strak. Met de ingebouwde ledverlichting maak je het bovendien telkens weer gezellig onder je zonnescherm in Beselare.
  • De 700X heeft alle kenmerken van de 700LX, maar geen ledverlichting.
  • De 500X is nog een ander type zonneluifel om je klein of middelgroot terras een upgrade te geven.
Ben je van plan een zonneluifel te kopen, maar weet je nog niet welke het meest geschikt is? Je vindt heel wat inspiratie terug in onze brochure.

Inspiratie opdoen voor je zonneluifel in Beselare

Het is geen makkelijk taak om een zonneluifel voor je woning in Beselare te kiezen. Welk type past het best bij je huis? Wit, of liever zwart? Wat zijn de bedieningsmogelijkheden en wat met sfeerverlichting? Onze brochure over zonneluifels verschaft je alle nodige informatie. Je ontdekt er ons aanbod en vindt er een antwoord op de meest voorkomende vragen. Download ‘m nu en doe inspiratie op voor je buitenleven.

Image

Het voordeel van een zonnescherm in Beselare

Je geniet meer en langer van je tuin en terras dankzij een zonnescherm in Beselare. Zo'n scherm heeft dan ook heel wat voordelen.
  • Jij beslist zelf wanneer je zonneluifel zichtbaar mag zijn en wanneer niet. Of je nu kiest voor een app, een domoticasysteem of een afstandsbediening, met slechts één druk op de knop rolt het scherm uit.
  • Je bent optimaal beschermd tegen felle zonnestralen. Zo geniet jij onbezorgd van een namiddag op het terras en spelen je kinderen veilig buiten.
  • Door het scherm voel je de kou minder snel, waardoor je er je avonden mee verlengt.
Droom weg bij de mogelijke zonneluifels voor jouw terras in Beselare. Download nu de brochure!

Zin om te genieten van je tuin en terras, in een stralende zon? Met de zonneschermen van Wilms kan dat nu ook veilig. Van gevaarlijke uv-stralen heb je namelijk geen last meer. Met één druk op de knop schuift je zonneluifel in Beselare uit en tover je schaduw tevoorschijn. Het vormt een elegante oplossing, die zichtbaar is enkel wanneer jij het wil. Ontdek het aanbod zonneluifels, zonweringen en rolluiken in de brochure!
Gratis magnum prosecco