Je zonnescherm in Blanden, een upgrade voor je buitenleven

Op zoek naar de ideale oplossing voor je buitenleven? Kies voor een zonneluifel in Blanden! Want het verschijnen van de zon vraagt om maximaal genieten natuurlijk! Een veilig, schaduwrijk plekje is hiervoor de ideale keuze. En dat is precies waarvoor de zonneluifels van Wilms de perfecte keuze zijn. Werp alvast een blik op ons aanbod en download de brochure!

Onze types zonneluifels in Blanden

Er zijn drie types zonneluifels beschikbaar bij Wilms. Het ontwerp van deze drie is strak en getuigt van echte spitstechnologie:
  • De 700LX heeft een scherp, recht design in plaats van een klassieke afgeronde vorm. Van landelijk en rustiek tot modern en strak, voor elke renovatie- of nieuwbouwwoning is dit een ideaal design. Met de ingebouwde ledverlichting maak je het bovendien telkens weer gezellig onder je zonnescherm in Blanden.
  • De 700X ziet er net hetzelfde uit als de 700LX, alleen zonder ledverlichting.
  • Voor kleine of middelgrote terrassen is er ook nog de 500X.
Wil je een zonneluifel aanschaffen, maar weet je nog niet welke? In onze brochure doe je de nodige inspiratie op.

De vele voordelen van een zonnescherm in Blanden

Dankzij het zonnescherm in Blanden geniet je langer en meer van je tuin en terras. Het brengt dan ook heel wat voordelen met zich mee.
  • Wanneer je zonneluifel zichtbaar is, is volledig jouw keuze. Of je nu kiest voor een afstandsbediening, een domoticasysteem of een app, met slechts één druk op de knop rolt het scherm uit.
  • Je bent beschermd tegen de zon. Zo spelen je kinderen veilig buiten en geniet jij onbezorgd van een namiddag op het terras.
  • Je verlengt er je avonden mee, want door het scherm voel je de kou minder vlug.
Download de brochure en droom al even weg bij ons aanbod zonneluifels in Blanden.

Image

Inspiratie voor je zonneluifel in Blanden

Je begint niet ondoordacht aan je zoektocht naar een zonneluifel voor je woning in Blanden. Welk model? Ga je voor wit of voor zwart? Hoe bedien je het en wat met sfeerverlichting? Alle nodige informatie vind je in onze brochures. Je bladert er door ons aanbod en krijgt een antwoord op je vragen. Ontdek de mogelijkheden voor jouw buitenleven. Download hier de brochure!

Maximaal genieten van de zon op je terras en in de tuin? Dat kan nu ook veilig met de zonneschermen van Wilms. Geen zorgen over schadelijke uv-stralen. Om de zonneluifel in Blanden uit te schuiven en zo schaduw te creëren, heb je slechts één druk op de knop nodig. Het is de elegante oplossing die enkel zichtbaar is wanneer jij dat wil. Ontdek de voordelen van onze zonneluifels, zonweringen en rolluiken en download snel de brochure!