Comfort op je terras met een zonnescherm in Boorsem

Een zonneluifel in Boorsem: dé perfecte oplossing voor je buitenleven. Want natuurlijk wil je maximaal van het buiten zijn genieten wanneer de zon zich laat zien. Een veilig, schaduwrijk plekje is hiervoor de ideale keuze. En daar zijn de zonneluifels van Wilms perfect voor. Download onze brochure en werp alvast een blik op het aanbod!

Inspiratie voor je zonneluifel in Boorsem

Een zonneluifel in Boorsem kiezen voor je woning, daar denk je goed over na. Welk model is het meest geschikt? Zwart, of liever wit? Hoe bedien je de luifel en welke mogelijkheden zijn er voor sfeerverlichting? Onze brochure over zonneluifels verschaft je alle nodige informatie. Je vindt er een antwoord op de meest voorkomende vragen en bladert er door ons aanbod. Download de brochure online en begin te dromen van alle mogelijkheden voor je terras.

Het voordeel van een zonnescherm in Boorsem

Dankzij het zonnescherm in Boorsem geniet je langer en meer van je tuin en terras. Er gaan dan ook heel wat voordelen gepaard met zo'n scherm.
  • Jij beslist wanneer je zonneluifel zichtbaar is. Met slechts één druk op de knop komt het scherm tevoorschijn, of je nu kiest voor een afstandsbediening, een app of een domoticasysteem.
  • Het biedt een optimale bescherming tegen de zon. Zo breng jij zorgeloos een namiddag door op het terras en spelen je kinderen veilig buiten.
  • Jij geniet ’s avonds langer van een avondje met familie of vrienden, want door het scherm voel je de kou minder vlug.
Download nu de brochure en droom alvast weg bij alle mogelijk zonneluifels voor je terras in Boorsem.

Image

Kies uit drie types zonneluifels

Wilms heeft drie types zonneluifels in het aanbod. Alle drie getuigen ze van een sterk staaltje spitstechnologie in een strak design:
  • Voor de kast en voorprofielen van de 700LX kozen we voor een scherp, recht design in plaats van de traditionele ronde vormen. Een ideaal design voor zowel renovatie- als nieuwbouwwoningen in elke stijl, van landelijk en rustiek tot modern en strak. Met de ingebouwde ledverlichting onder je zonnescherm in Boorsem creëer je bovendien telkens een gezellige sfeer.
  • De 700X is gelijk aan de 700LX, maar dan zonder ledverlichting.
  • Voor kleine of middelgrote terrassen is er ook nog de 500X.
Ben je van plan een zonneluifel te kopen, maar weet je nog niet welke het meest geschikt is? In onze brochure doe je de nodige inspiratie op.

In de stralende zon genieten van je tuin en terras? Dat doe je nu helemaal veilig met de Wilms zonneschermen. Over gevaarlijke uv-stralen hoef je je geen zorgen te maken. De zonneluifel in Boorsem schuift uit met slechts één druk op de knop, waardoor jij vlug en gemakkelijk schaduw tevoorschijn tovert. Het is de elegante oplossing die enkel zichtbaar is wanneer jij dat wil. Verken ons aanbod zonneluifels, zonweringen en rolluiken en download de brochure!