Puur genieten met een zonnescherm in Brakel

Een zonneluifel in Brakel: dé ideale oplossing voor je buitenleven. Want wanneer de zon verschijnt, is het logisch dat je er maximaal van wil genieten. Maar dan wel liefst ergens waar het veilig en schaduwrijk is. En daar zijn de zonneluifels van Wilms perfect voor. Download de brochure en neem alvast een kijkje in ons aanbod.

Inspiratie voor je zonneluifel in Brakel

Een zonneluifel in Brakel kiezen, dat doe je niet ondoordacht. Welk type past het best bij je huis? Wit, of liever zwart? Hoe zit het met de bediening en sfeerverlichting? Onze brochure over zonneluifels is de oplossing. Je bladert er door ons aanbod en krijgt een antwoord op je vragen. Download ‘m nu en doe inspiratie op voor je buitenleven.

De vele voordelen van een zonnescherm in Brakel

Je geniet dankzij je zonnescherm in Brakel meer en langer van je tuin en terras. Er gaan dan ook heel wat voordelen mee gepaard.
  • Jij beslist zelf wanneer je zonneluifel zichtbaar mag zijn en wanneer niet. Of je nu kiest voor een domoticasysteem, een app of een afstandsbediening, met slechts één druk op de knop komt het scherm tevoorschijn.
  • Je bent beschermd tegen de zon. Je kinderen spelen zo veilig buiten en jij brengt zonder problemen een namiddag door op het terras.
  • Je voelt de kou minder vlug door het scherm, waardoor je ’s avonds langer buiten blijft zitten.
Wegdromen bij de zonneluifels in Brakel voor jouw terras? Download alvast onze brochure!

Image

Onze drie types zonneluifels in Brakel

Wilms heeft drie types zonneluifels in de aanbieding. Alle drie getuigen ze van een sterk staaltje spitstechnologie in een strak design:
  • De 700LX ruilt de traditionele ronde vormen van de kast en voorprofielen voor een scherp, recht ontwerp. Een ideaal design voor zowel renovatie- als nieuwbouwwoningen in elke stijl, van landelijk en rustiek tot modern en strak. Met de ingebouwde ledverlichting onder je zonnescherm in Brakel creëer je bovendien telkens een gezellige sfeer.
  • De 700X is een kopie van de 700LX, maar zonder ledverlichting.
  • Voor wie z’n klein of middelgroot terras een upgrade wil geven, is er de 500X.
Van plan een zonneluifel aan te schaffen, maar heb je nog geen idee welke? Blader door de brochure en doe wat inspiratie op.

Wil je maximaal genieten van de zon, je tuin en terras? Dat doe je volledig zorgeloos met de zonneschermen van Wilms. De luifel biedt namelijk bescherming tegen schadelijke uv-stralen. Je hebt slechts één druk op te knop nodig om je zonneluifel in Brakel uit te schuiven en zo schaduw te creëren. Het is een elegante oplossing, waar jij de volledig controle over hebt. Bekijk ons aanbod zonneluifels, zonweringen en rolluiken, download de brochure!