Een Wilms zonnescherm in Brugge? Puur genieten!

Wanneer de zon zich laat zien, wil je er buiten in je tuin natuurlijk optimaal van genieten. Maar schijnt ze te fel, dan heb je soms nood aan een plekje in de schaduw. Wilms heeft hiervoor met stijlvolle zonneschermen voor je huis in Brugge de geschikte oplossing. Laat ons assortiment je inspireren en bekijk onze producten alvast online.

De prijs van je zonneluifel in Brugge

Het is niet altijd mogelijk om een algemene prijs te geven voor je zonnetent in Brugge. De prijs varieert namelijk door een heleboel factoren. De meest voor de hand liggende zaken zijn de afmetingen en het type zonnescherm, de afwerking van de kast en het materiaal van de doek. Maar op de kostprijs hebben ook de plaatsing of de accessoires invloed. Een precieze prijs kan je aanvragen bij de dichtstbijzijnde dealers.
zonneluifel 700xl wit

Kies uit twee types zonneschermen

De 700LX is de nieuwste trots van Wilms: een sterk staaltje spitstechnologie in een strak design. Bij dit scherm vind je geen traditionele ronde vormen voor de kast en voorprofielen meer, maar wel een eigentijds, scherp en recht ontwerp. Het design past zowel bij renovatie- als nieuwbouwwoningen in elke stijl, van landelijk en rustiek tot modern en strak. De ingebouwde ledverlichting van je zonnescherm in Brugge creëert bovendien een gezellige sfeer onder je zonnescherm. Als tweede kan je ook kiezen voor de Solitair. Wat deze zonneluifel zo bijzonder maakt, is de doekschelp in de kast. Die zorgt er namelijk voor dat de doekrol mooi zit weggewerkt en dat de doek optimaal wordt ondersteund. Kom te weten welk type het beste bij jou en je woning aansluit en stap binnen bij een Wilms dealer.

Een zonneluifel in Brugge van Belgische makelij

Wilms is al meer dan 45 jaar een authentiek, Belgisch familiebedrijf van rolluiken en zonwering. Dat het bedrijf sterk lokaal verankerd is, merk je vooral aan het productieproces. Dat hebben we namelijk in eigen handen, zoals de assemblage, de confectieafdeling, de extrusie en het transport. Elke dag dragen we zo ons steentje bij voor een duurzame productie. Je vertrouwt op een zonneluifel in Brugge van topkwaliteit dankzij het werk van onze schaduwmeesters.
zonnescherm beige Solitair terras

De voordelen van een zonnescherm in Brugge

Dankzij het zonnescherm in Brugge geniet je langer en meer van je tuin en terras. Zo'n scherm heeft dan ook heel wat voordelen.
  • Wanneer je zonneluifel wel of niet zichtbaar is, bepaal je helemaal zelf. Of je nu kiest voor een app, een afstandsbediening of een domoticasysteem, met amper één druk op de knop komt het scherm tevoorschijn.
  • Het biedt een optimale bescherming tegen de zon. Je kinderen spelen zo veilig buiten en jij brengt probleemloos een namiddag door op het terras.
  • Je voelt de kou minder snel door het scherm, waardoor je ’s avonds langer buiten blijft zitten.
Maak alvast online kennis met onze producten.
Van je tuin genieten kan veilig én langer dankzij de zonneluifels van Wilms, want met één druk op de knop schuift je zonneluifel in Brugge uit en tover je schaduw tevoorschijn. Overdag beschermt het je tegen de zon en ’s avonds blijf je lekker lang zitten op je terras. De voordelen van onze knikarm zonneschermen zullen je verbazen. We ontvangen je met open armen bij de Wilms dealers voor advies of een offerte.

Veelgestelde vragen over je nieuwe zonneluifel in Brugge

In welke opzichten verschillen een zonneluifel in Brugge en een terrasoverkapping?

Bij een zonneluifel zie je in opgerolde toestand enkel de kast tegen de muur, terwijl de constructie en de palen bij een terrasoverkapping permanent zichtbaar zijn. Beiden hebben wel een flexibel gebruik: je schuift het doek uit wanneer jij het wil. Bekijk ons aanbod zonneluifels en terrasoverkappingen online of bij een Wilms dealer in je buurt.
Welk onderhoud heeft mijn zonneluifel in Brugge nodig?

Het is aangeraden om het scherm van je zonneluifel in Brugge minstens één maal per jaar te reinigen om de levensduur ervan te vergroten. Heb je een huis aan zee, in een bosrijk of industriële omgeving, dan mag tweemaal per jaar ook. Gebruik daarvoor zeker geen chemische middelen, want die tasten de beschermlaag van de doek aan. Ideaal is een borstel of licht vochtige doek. Denk tijdens het reinigen bovendien niet alleen aan de doek, maar ook aan de kast en de armen.
Biedt mijn zonneluifel in Brugge weerstand tegen regen?

Het hoofddoel van je zonneluifel in Brugge is bescherming tegen de zon. Het scherm kan tegen een spatje regen, maar doorstaat zeker geen storm. Bij regenweer rol je het scherm met slechts één druk op de knop op, dankzij de elektronische bediening. Is je scherm natgeregend en meteen opgerold? Laat het dan zo snel mogelijk drogen in open toestand. Zo voorkom je vochtplekken en geurtjes.
Wat zijn de bedieningsmogelijkheden voor mijn zonneluifel in Brugge?

Comfort komt bij Wilms op de eerste plaats. Daarom voorzien we onze zonneluifels van een automatische bediening via een afstandsbediening, een app of een domoticasysteem. Je kan de zonnetent bovendien automatisch openen en sluiten dankzij zon- en windsensoren, zelfs wanneer je niet thuis bent. Ga langs bij een Wilms dealer als je meer wil weten over bediening en automatisering.
Waar moet ik op letten bij de plaatsing van een zonneluifel in Brugge?

Heb je een oudere woning met een dikke muuropbouw en een smalle spouwmuur, dan plaats je zonder problemen een zonneluifel. Maar geen zorgen, ook bij een moderne woning met een dikke laag isolatie in de spouwmuur, of een huis met houtskeletbouw, is het mogelijk om een zonnetent te plaatsen. Twijfel je of jouw woning geschikt is voor een zonneluifel? Vraag raad aan je lokale Wilms dealer.

Contacteer een dealer in de buurt van deze gemeente

Er is altijd een Wilms verdeler bij jou in de buurt!

${dealer.title}

${dealer.address.address1}

${dealer.address.postalCode} ${dealer.address.locality}