Puur genieten met een Wilms zonnescherm in het Brugse Ommeland

Wanneer de zon zich laat zien wil je er buiten natuurlijk optimaal van genieten. Maar schijnt ze te sterk, dan heb je soms nood aan een schaduwrijk plekje. Wilms kan je daarbij helpen met een elegant zonnescherm voor je huis in het Brugse Ommeland. Laat ons assortiment je inspireren en bekijk onze producten alvast online.

De vele voordelen van een zonnescherm in het Brugse Ommeland

Dankzij het zonnescherm in het Brugse Ommeland geniet je langer en meer van je tuin en terras. Met zo'n scherm mag je rekenen op heel wat voordelen.
  • Jij beslist wanneer je zonneluifel zichtbaar is. Of je nu kiest voor een afstandsbediening, een domoticasysteem of een app, met amper één druk op de knop rolt het scherm uit.
  • Je bent beschermd tegen de zon. Je kinderen spelen zo veilig buiten en jij brengt probleemloos een namiddag door op het terras.
  • Door het scherm voel je de kou minder snel, waardoor je er je avonden mee verlengt.
Maak alvast online kennis met onze producten.
zonneluifel 700xl wit

Onze twee types zonneluifels

De nieuwe 700LX, da’s een sterk staaltje spitstechnologie in een strak design. Het scherm ruilt de traditionele ronde vormen voor de kast en voorprofielen voor een scherp, recht ontwerp. Het design past bij elke stijl, van landelijk en rustiek tot modern en strak, zowel voor renovatie- als nieuwbouwwoningen. Bovendien zorgt de ingebouwde ledverlichting van je zonnescherm in het Brugse Ommeland telkens weer voor een gezellige sfeer. Je kan daarnaast ook kiezen voor de Solitair. Het uitzonderlijke kenmerk van dit type is de doekschelp in de kast. Die staat in voor de ondersteuning van de doek en de mooie wegwerking van de doekrol. Kom te weten welk type het beste bij jou en je woning aansluit en vraag raad aan een Wilms dealer.

Het prijskaartje van je zonneluifel in het Brugse Ommeland

Een algemene prijs geven voor je zonnetent in het Brugse Ommeland is niet altijd mogelijk. De prijs is namelijk afhankelijk van een heleboel factoren. De meest voor de hand liggende dingen zijn de afmetingen en het type zonnescherm, het materiaal van de doek en de afwerking van de kast. Maar ook de plaatsing of de accessoires hebben invloed op de kostprijs. Voor een precieze prijs vraag je een offerte bij de dealers bij jou in de buurt.
zonnetent donker Solitair terras

Zonneluifels in het Brugse Ommeland van Belgische makelij

Wilms is een betrouwbaar familiebedrijf van rolluiken en zonwering van Belgische bodem, en dat al meer dan 45 jaar. Het bedrijf is sterk lokaal verankerd, en dat merk je vooral aan het productieproces. Dat hebben we namelijk in eigen handen, zoals de confectieafdeling, de assemblage, de extrusie en het transport. Op die manier kunnen we elke dag opnieuw ons duurzaam steentje bijdragen. Dankzij het werk van onze schaduwmeesters vertrouw jij op een zonneluifel in het Brugse Ommeland van topkwaliteit.
Door de zonneschermen van Wilms kan je veilig én langer genieten, want met één druk op de knop schuift je zonneluifel in het Brugse Ommeland uit en tover je schaduw tevoorschijn. Overdag biedt het bescherming tegen de zon en ’s avonds blijf je lekker lang zitten op je terras. Laat de voordelen van onze knikarm zonneschermen je verrassen. We verwelkomen je met plezier bij de Wilms dealer in jouw buurt voor advies of een offerte.

Contacteer een dealer in de buurt van deze gemeente

Er is altijd een Wilms verdeler bij jou in de buurt!

Bekijk de dealers