Je zonnescherm in Brussegem, een upgrade voor je buitenleven

Verrijk jouw buitenleven in Brussegem met een zonneluifel. Want er gaat niets boven genieten in de zon wanneer die zich laat zien. Maar dan wel liefst ergens waar het veilig en schaduwrijk is. De zonneluifels van Wilms bieden je de perfecte oplossing. Download onze brochure en werp alvast een blik op het aanbod!

Onze types zonneluifels in Brussegem

Bij Wilms vind je drie types zonneluifels terug in het aanbod. De ontwikkeling ervan ging gepaard met een sterk staaltje spitstechnologie in een strak design:
  • Geen klassieke ronde vormen meer bij de 700LX, maar wel een scherp en recht ontwerp. Van landelijk en rustiek tot modern en strak, voor elke renovatie- of nieuwbouwwoning is dit een ideaal design. Met de ingebouwde ledverlichting maak je het bovendien telkens weer gezellig onder je zonnescherm in Brussegem.
  • De 700X is een kopie van de 700LX, maar zonder ledverlichting.
  • Een zonneluifel voor een klein of middelgroot terras? Daar is de 500X perfect voor.
Van plan een zonneluifel aan te schaffen, maar heb je nog geen idee welke? Doe gerust wat inspiratie op in onze brochure. Download ‘m nu!

Het voordeel van een zonnescherm in Brussegem

Je geniet dankzij je zonnescherm in Brussegem meer en langer van je terras en tuin. Het brengt dan ook heel wat voordelen met zich mee.
  • Jij beslist zelf wanneer je zonneluifel zichtbaar mag zijn en wanneer niet. Of je nu kiest voor een app, een afstandsbediening of een domoticasysteem, met slechts één druk op de knop komt het scherm tevoorschijn.
  • Het biedt een optimale bescherming tegen de zon. Zo breng jij zorgeloos een namiddag door op het terras en spelen je kinderen veilig buiten.
  • Je verlengt er je avonden mee, want door het scherm voel je de kou minder vlug.
Download nu de brochure en droom alvast weg bij de mogelijke zonneluifels voor jouw terras in Brussegem.

Image

Inspiratie voor je zonneluifel in Brussegem

De geschikte zonneluifel voor je woning in Brussegem vinden, is geen makkelijke taak. Welk model kies je? Wit of zwart? Hoe kan je de luifel bedienen? En wat met sfeerverlichting? Onze brochure over zonneluifels verschaft je alle nodige informatie. Je bladert er door ons aanbod en krijgt een antwoord op je vragen. Ontdek de mogelijkheden voor jouw buitenleven. Download hier de brochure!

In de zomer maximaal gebruik maken van je tuin en terras? Met de Wilms zonneschermen doe je dat volledig zorgeloos. De luifel biedt namelijk bescherming tegen schadelijke uv-stralen. Met één druk op de knop schuift je zonneluifel in Brussegem uit en tover je schaduw tevoorschijn. Jij kiest dus wanneer het scherm zichtbaar is. Bekijk onze zonneluifels, zonweringen en rolluiken. Download de brochure!