Een zonnescherm in De Klinge, da’s genieten van je terras

Wanneer de zon zich laat zien wil je er buiten natuurlijk optimaal van genieten. Maar schijnt ze te sterk, dan heb je soms behoefte aan een plekje in de schaduw. Wilms heeft hiervoor de geschikte oplossing met stijlvolle zonneschermen voor je huis in De Klinge. Bekijk onze producten alvast online en laat je inspireren door ons assortiment.

De twee types zonneluifels

De nieuwste trots van Wilms is de 700LX, een sterk staaltje spitstechnologie in een strak design. Bij dit scherm vind je geen traditionele ronde vormen voor de kast en voorprofielen meer, maar wel een eigentijds, scherp en recht ontwerp. Het is een design dat past bij renovatie- en nieuwbouwwoningen in elke stijl, van landelijk en rustiek tot modern en strak. De ingebouwde ledverlichting van je zonnescherm in De Klinge creëert bovendien een gezellige sfeer onder je zonnescherm. Je kan daarnaast ook kiezen voor de Solitair. De doekschelp in de kast is het kenmerkendste element van dit type. Die zorgt er namelijk voor dat de doekrol mooi zit weggewerkt en dat de doek optimaal wordt ondersteund. Vraag raad aan een Wilms dealer en kom te weten welk type het beste bij jou en je woning past.
zonneluifel 700lx wit

De vele voordelen van een zonnescherm in De Klinge

Je geniet dankzij je zonnescherm in De Klinge meer en langer van je tuin en terras. Je mag dan ook rekenen op heel wat voordelen.
  • Jij bepaalt wanneer je zonneluifel zichtbaar is en wanneer niet.
  • Of je nu kiest voor een afstandsbediening, een app of een domoticasysteem, met slechts één druk op de knop laat je het scherm tevoorschijn komen.
  • Je creëert snel en gemakkelijk schaduw op een zonnige dag. Zo kunnen je kinderen veilig buitenspelen en geniet jij van een middagje ontspannen op het terras.
  • Je voelt de kou minder snel door het scherm, waardoor je ’s avonds langer buiten blijft zitten.
Maak alvast online kennis met onze producten.

Het prijskaartje van je zonneluifel in De Klinge

Het is niet altijd mogelijk om een algemene prijs te geven voor je zonnetent in De Klinge. Afhankelijk van een heleboel factoren kan de prijs nogal verschillen. De meest voor de hand liggende dingen zijn de afmetingen en het type zonnescherm, het materiaal van de doek en de afwerking van de kast. Maar op de kostprijs hebben ook de plaatsing of de accessoires invloed. Een precieze prijs kan je aanvragen bij de dichtstbijzijnde dealers.
zonnescherm beige Solitair terras

Zonneluifels in De Klinge van Belgische makelij

Wilms is al meer dan 45 jaar een betrouwbaar familiebedrijf van zonwering en rolluiken van Belgische bodem. We zetten vooral bij het productieproces sterk in op die lokale verankering. Dat hebben we namelijk in eigen handen, zoals de extrusie, de confectieafdeling, de assemblage en het transport. Hierdoor dragen wij elke dag ons duurzaam steentje bij. Onze schaduwmeesters stellen alles in het werk om de topkwaliteit van jouw zonneluifel in De Klinge te verzekeren.
Door de zonneluifels van Wilms kan je veilig én langer genieten, want met één druk op de knop schuift je zonneluifel in De Klinge uit en tover je schaduw tevoorschijn. Overdag beschermt het je tegen de zon en ’s avonds blijf je lekker lang zitten op je terras. De voordelen van onze knikarm zonneschermen zullen je verbazen. We ontvangen je met een glimlach bij de dichtstbijzijnde Wilms dealer voor advies of een offerte.

Contacteer een dealer in de buurt van deze gemeente

Er is altijd een Wilms verdeler bij jou in de buurt!

Bekijk de dealers