Genieten van comfort met een zonneluifel in Dilsen

Verrijk jouw buitenleven in Dilsen met een zonneluifel. Want wanneer de zon zich laat zien, wil je er buiten natuurlijk maximaal van genieten. Al gebeurt dat bij voorkeur wel op een plek met voldoende schaduw. En hiervoor zijn onze zonneluifels precies wat je nodig hebt. Werp alvast een blik op ons aanbod en download de brochure!

Inspiratie opdoen voor je zonneluifel in Dilsen

Het is geen makkelijk taak om een zonneluifel voor je woning in Dilsen te kiezen. Welk model kies je? Wit of toch eerder zwart? Welke mogelijkheden zijn er qua bediening en sfeerverlichting? Onze informatieve brochure is dé oplossing. Je bladert er door ons aanbod en krijgt een antwoord op je vragen. Download ‘m nu en doe inspiratie op voor je buitenleven.

De vele voordelen van een zonnescherm in Dilsen

Dankzij het zonnescherm in Dilsen geniet je langer en meer van je tuin en terras. Zo'n scherm heeft dan ook heel wat voordelen.
  • Wanneer je zonneluifel wel of niet zichtbaar is, bepaal je volledig zelf. Of je nu kiest voor een domoticasysteem, een afstandsbediening of een app, met slechts één druk op de knop komt het scherm tevoorschijn.
  • Wanneer de zon fel schijnt, creëer je snel en gemakkelijk schaduw. Zo breng jij zonder problemen een namiddag door op het terras en spelen je kinderen veilig buiten.
  • Je verlengt er je avonden mee, want door het scherm voel je de kou minder snel.
Download nu de brochure over onze zonneluifels in Dilsen en droom alvast even weg bij alle mogelijkheden.

Image

Onze drie types zonneluifels in Dilsen

Je vindt drie types zonneluifels in het aanbod van Wilms. Elk type is ontwikkeld vanuit een sterk staaltje spitstechnologie en heeft een strak design:
  • De 700LX gooit de klassieke ronde vormen van de kast en voorprofielen overboord en gaat voor een scherp, recht design. Een ideaal design voor zowel renovatie- als nieuwbouwwoningen in elke stijl, van landelijk en rustiek tot modern en strak. Dankzij de ingebouwde ledverlichting maak je het trouwens onder je zonnescherm in Dilsen telkens weer gezellig.
  • De 700X heeft net dezelfde kenmerken als de 700LX, alleen zonder ledverlichting.
  • Er is ook nog de 500X voor kleine of middelgrote terrassen.
Denk je erover om een zonneluifel aan te schaffen, maar heb je nog geen idee welke? Je vindt heel wat inspiratie terug in onze brochure.

In de zomer maximaal gebruik maken van je tuin en terras? Met de zonneschermen van Wilms doe je dat nu ook helemaal veilig. De luifel beschermt namelijk tegen gevaarlijke uv-stralen. Je hebt slechts één druk op de knop nodig om schaduw te creëren met je zonneluifel in Dilsen. Jij bepaalt wanneer het scherm zichtbaar is, wat het een elegante oplossing maakt. Verken ons aanbod zonneluifels, zonweringen en rolluiken en download de brochure!