Genieten van comfort met een zonneluifel in Dilsen

Op zoek naar de ideale oplossing voor je buitenleven? Kies voor een zonneluifel in Dilsen! Want wanneer de zon verschijnt, is het logisch dat je er maximaal van wil genieten. Maar dan wel liefst op een veilig, schaduwrijk schuilplekje. De zonneluifels van Wilms bieden je de perfecte oplossing. Werp alvast een blik op ons aanbod en download de brochure!

De vele voordelen van een zonnescherm in Dilsen

Je geniet dankzij je zonnescherm in Dilsen meer en langer van je tuin en terras. Er gaan dan ook heel wat voordelen mee gepaard.
  • Wanneer je zonneluifel zichtbaar is, is volledig jouw keuze. Of je nu kiest voor een app, een afstandsbediening of een domoticasysteem, met slechts één druk op de knop komt het scherm tevoorschijn.
  • Je bent zeker van een optimale bescherming tegen de zon. Je kinderen spelen zo veilig buiten en jij brengt probleemloos een namiddag door op het terras.
  • ’s Avonds blijf je langer buiten zitten, want je voelt de kou minder vlug door het scherm.
Wil je al even wegdromen bij de mogelijke zonneluifels in Dilsen? Download dan nu de brochure.

Kies uit drie types zonneluifels in Dilsen

Wilms heeft drie types zonneluifels in het aanbod. Het design van deze drie is strak en getuigt van echte spitstechnologie:
  • Geen klassieke ronde vormen meer bij de 700LX, maar wel een scherp en recht design. Van landelijk en rustiek tot modern en strak, voor elke renovatie- of nieuwbouwwoning is dit een ideaal design. Dankzij de ingebouwde ledverlichting maak je het trouwens onder je zonnescherm in Dilsen telkens weer gezellig.
  • Alle kenmerken van de 700LX komen ook terug in de 700X, behalve de ledverlichting.
  • Voor kleine of middelgrote terrassen is er ook nog de 500X.
Van plan een zonneluifel aan te schaffen, maar weet je nog niet welke? Onze brochure voorziet je van heel wat inspiratie.

Image

Doe inspiratie op voor je zonneluifel in Dilsen

Je begint niet ondoordacht aan je zoektocht naar een zonneluifel voor je woning in Dilsen. Wat is het beste model? Zwart, of liever wit? Hoe bedien je het en wat met sfeerverlichting? Onze brochure over zonneluifels is de oplossing. Je bekijkt er ons aanbod en vindt er een antwoord op vaak gestelde vragen. Download ‘m nu en droom alvast weg bij de vele mogelijkheden voor jouw terras.

Genieten van je tuin en terras bij een stralende zon? Met de zonneschermen van Wilms doe je dat nu ook helemaal veilig. Van schadelijke uv-stralen heb je namelijk geen last meer. Met één druk op de knop schuift je zonneluifel in Dilsen uit en tover je schaduw tevoorschijn. Het is een elegante oplossing, want jij kiest wanneer het scherm zichtbaar is. Verken ons aanbod zonneluifels, zonweringen en rolluiken en download de brochure!