Geniet van de zon met je Wilms zonnescherm in Eigenbilzen

Wanneer de zon eindelijk straalt, wil je er natuurlijk buiten optimaal van genieten. Maar schijnt ze te hard, dan heb je soms behoefte aan een schaduwrijk plekje. Daar kan Wilms je bij helpen, met een elegant zonnescherm voor je huis in Eigenbilzen. Doe alvast wat inspiratie op en bekijk onze producten online.

Onze twee types zonneluifels

De nieuwe 700LX combineert spitstechnologie met een strak design. Het scherm introduceert een eigentijds, scherp en recht ontwerp in plaats van de traditionele ronde vormen voor de kast en voorprofielen. Of je nu een renovatie- of een nieuwbouwwoning hebt, het design geeft je woning ongetwijfeld karakter. Bovendien geniet je met de ingebouwde ledverlichting van je zonnescherm in Eigenbilzen telkens weer van een gezellige sfeer. Het tweede model is de Solitair. Het unieke element van deze zonneluifel is de doekschelp in de kast. Die staat in voor de ondersteuning van de doek en de mooie wegwerking van de doekrol. Kom te weten welk type het beste bij jou en je woning aansluit en vraag raad aan een Wilms dealer.
zonneluifel 700xl modern

Zonneluifels in Eigenbilzen van Belgische makelij

Wilms is een betrouwbaar, Belgisch familiebedrijf van rolluiken en zonwering, en dat al meer dan 45 jaar. Het bedrijf is sterk lokaal verankerd, en dat merk je vooral aan het productieproces. Dat hebben we namelijk in eigen handen, zoals de extrusie, de confectieafdeling, de assemblage en het transport. Hierdoor dragen wij elke dag ons duurzaam steentje bij. Om de topkwaliteit van jouw zonneluifel in Eigenbilzen te verzekeren, stellen onze schaduwmeesters alles in het werk.

De vele voordelen van een zonnescherm in Eigenbilzen

Je geniet meer en langer van je terras en tuin dankzij een zonnescherm in Eigenbilzen. Er gaan dan ook heel wat voordelen mee gepaard.
  • Wanneer je zonneluifel zichtbaar is, is geheel jouw keuze. Of je nu kiest voor een afstandsbediening, een domoticasysteem of een app, met amper één druk op de knop rolt het scherm uit.
  • Wanneer de zon hard schijnt, creëer je snel en gemakkelijk schaduw. Zo spelen je kinderen veilig buiten en breng jij zorgeloos een namiddag door op het terras.
  • Je voelt door het scherm de kou minder snel, waardoor je ’s avonds langer geniet van een avondje met vrienden of familie op het terras.
Op onze website maak je kennis met al onze producten.
zonnescherm beige Solitair terras

De kostprijs van je zonnescherm in Eigenbilzen

Voor je zonnetent in Eigenbilzen is een algemene prijs geven niet altijd mogelijk. Dat komt omdat de prijs sterk afhankelijk is van een heleboel factoren. De meest voor de hand liggende zaken zijn de afmetingen en het type zonnescherm, het materiaal van de doek en de afwerking van de kast. Maar ook de plaatsing en de accessoires spelen een rol voor de kostprijs. Een precieze prijs vraag je aan bij de lokale Wilms verdelers.
Met dank aan de zonneluifels van Wilms geniet je langer van je tuin, want met één druk op de knop schuift je zonneluifel in Eigenbilzen uit en tover je schaduw tevoorschijn. Overdag beschermt het je tegen de zon en ’s avonds blijf je lekker lang zitten op je terras. Laat je verrassen door de voordelen van onze knikarmschermen. We ontvangen je met een glimlach bij de dichtstbijzijnde Wilms dealer voor advies of een offerte.

Contacteer een dealer in de buurt van deze gemeente

Er is altijd een Wilms verdeler bij jou in de buurt!

${dealer.title}

${dealer.address.address1}

${dealer.address.postalCode} ${dealer.address.locality}