Veilig relaxen op je terras met je zonnescherm in Engelmanshoven

Maak jouw buitenleven in Engelmanshoven compleet met een zonneluifel. Want het verschijnen van de zon vraagt om maximaal genieten natuurlijk! Maar dan wel op een plek die veiligheid en schaduw biedt. En hiervoor zijn onze zonneluifels precies wat je nodig hebt. Werp alvast een blik op ons aanbod en download de brochure!

Onze drie types zonneluifels in Engelmanshoven

Bij Wilms zijn er drie types zonneluifels beschikbaar. Ze getuigen van een sterk staaltje spitstechnologie in een strak design:
  • Geen klassieke ronde vormen meer bij de 700LX, maar wel een scherp en recht design. Van landelijk en rustiek tot modern en strak, voor elke renovatie- of nieuwbouwwoning is dit een ideaal design. Bovendien zorgt de ingebouwde ledverlichting voor een gezellige sfeer onder het zonnescherm in Engelmanshoven.
  • De 700X is gelijk aan de 700LX, maar dan zonder ledverlichting.
  • Voor kleine of middelgrote terrassen is er ook nog de 500X.
Van plan een zonneluifel aan te schaffen, maar heb je nog geen idee welke? In onze brochure vind je de nodige inspiratie.

Inspiratie opdoen voor je zonneluifel in Engelmanshoven

Een zonneluifel in Engelmanshoven kiezen, daar kruipt best wat denkwerk in. Welk model is het meest geschikt? Wit of toch eerder zwart? Hoe bedien je het en wat met sfeerverlichting? Alle nodige informatie vind je in onze brochures. Je bekijkt er ons aanbod en vindt er een antwoord op vaak gestelde vragen. Ontdek de mogelijkheden voor jouw buitenleven. Download hier de brochure!

Image

Het voordeel van een zonnescherm in Engelmanshoven

Je geniet meer en langer van je terras en tuin dankzij een zonnescherm in Engelmanshoven. Met zo'n scherm heb je dan ook heel wat voordelen.
  • Jij bepaalt wanneer je zonneluifel zichtbaar is en wanneer niet. Of je nu kiest voor een app, een afstandsbediening of een domoticasysteem, met slechts één druk op de knop komt het scherm tevoorschijn.
  • Je bent zeker van een optimale bescherming tegen de zon. Zo spelen je kinderen veilig buiten en geniet jij onbezorgd van een namiddag op het terras.
  • Je voelt de kou minder vlug door het scherm, waardoor je ’s avonds langer buiten blijft zitten.
Download nu de brochure en droom alvast weg bij alle mogelijk zonneluifels voor je terras in Engelmanshoven.

Zin om te genieten van je tuin en terras, in een stralende zon? Met de zonneschermen van Wilms doe je dat nu ook helemaal veilig. Over schadelijke uv-stralen hoef je je geen zorgen te maken. Om de zonneluifel in Engelmanshoven uit te schuiven en zo schaduw te creëren, heb je slechts één druk op de knop nodig. Jij bepaalt wanneer het scherm zichtbaar is, wat het een elegante oplossing maakt. Bekijk onze zonneluifels, zonweringen en rolluiken. Download de brochure!