Genieten van comfort met een zonneluifel in Geluveld

De ultieme upgrade voor je buitenleven? Een zonneluifel in Geluveld! Zodra de zon verschijnt, wil je vanzelfsprekend maximaal van het buiten zijn genieten. Een veilig, schaduwrijk plekje is hiervoor de ideale keuze. De zonneluifels van Wilms bieden je de perfecte oplossing. Download onze brochure en werp alvast een blik op het aanbod!

Kies uit drie types zonneluifels

Wilms heeft drie types zonneluifels in de aanbieding. Stuk voor stuk getuigen ze van een sterk staaltje spitstechnologie en een strak design:
  • De 700LX stapt af van de klassieke ronde vormen en kiest voor een scherp, recht design voor de kast en voorprofielen. Dit design past perfect bij elke renovatie- of nieuwbouwwoning, of die nu landelijk en rustiek of modern en strak is. Dankzij de ingebouwde ledverlichting maak je het trouwens onder je zonnescherm in Geluveld telkens weer gezellig.
  • De 700X is gelijk aan de 700LX, maar dan zonder ledverlichting.
  • Een zonneluifel voor een klein of middelgroot terras? Daar is de 500X perfect voor.
Ben je van plan een zonneluifel te kopen, maar weet je nog niet welke het meest geschikt is? Onze brochure voorziet je van heel wat inspiratie.

Inspiratie opdoen voor je zonneluifel in Geluveld

De geschikte zonneluifel voor je woning in Geluveld vinden, is geen makkelijke taak. Welk model kies je? Zwart of wit? Hoe kan je de luifel bedienen? En wat met sfeerverlichting? Onze brochure over zonneluifels verschaft je alle nodige informatie. Je krijgt er een antwoord op je vragen en ontdekt er ons productaanbod. Download ‘m nu en droom alvast weg bij de vele mogelijkheden voor jouw terras.

Image

De voordelen van een zonnescherm in Geluveld

Je geniet meer en langer van je tuin en terras dankzij een zonnescherm in Geluveld. Er gaan dan ook heel wat voordelen gepaard met zo'n scherm.
  • Jij beslist zelf wanneer je zonneluifel zichtbaar mag zijn en wanneer niet. Of je nu kiest voor een app, een afstandsbediening of een domoticasysteem, met slechts één druk op de knop komt het scherm tevoorschijn.
  • Je bent optimaal beschermd tegen felle zonnestralen. Zo breng jij zorgeloos een namiddag door op het terras en spelen je kinderen veilig buiten.
  • Je verlengt er je avonden mee, want door het scherm voel je de kou minder snel.
Droom weg bij de beschikbare zonneluifels voor jouw terras in Geluveld. Download nu de brochure!

Maximaal genieten van de zon op je terras en in de tuin? Dat kan nu ook veilig met de zonneschermen van Wilms. De luifel biedt namelijk bescherming tegen schadelijke uv-stralen. Je hebt slechts één druk op te knop nodig om je zonneluifel in Geluveld uit te schuiven en zo schaduw te creëren. Het is een elegante oplossing, want jij kiest wanneer het scherm zichtbaar is. Bekijk ons aanbod zonneluifels, zonweringen en rolluiken, download de brochure!