Puur genieten met een Wilms zonnescherm in Heindonk

Wanneer de zon zich laat zien wil je er buiten natuurlijk optimaal van genieten. Maar wanneer ze te sterk schijnt, heb je al eens nood aan wat schaduw. Wilms heeft hiervoor met smaakvolle zonneschermen voor je huis in Heindonk de geschikte oplossing. Bekijk onze producten alvast online en laat je inspireren door ons assortiment.

De prijs van je zonneluifel in Heindonk

Het is niet altijd mogelijk om een algemene prijs te geven voor je zonnetent in Heindonk. Afhankelijk van een heleboel factoren varieert de prijs. De meest voor de hand liggende zaken zijn het type zonnescherm, het materiaal van de doek, de afmetingen en de afwerking van de kast. Maar ook de plaatsing en de accessoires spelen een rol voor de kostprijs. Voor een precieze prijs vraag je een offerte bij de verdelers bij jou in de buurt.
zonneluifel 700lx modern

Het voordeel van een zonnescherm in Heindonk

Je geniet meer en langer van je terras en tuin dankzij een zonnescherm in Heindonk. Je mag dan ook rekenen op heel wat voordelen.
  • Wanneer je zonneluifel wel of niet zichtbaar is, bepaal je volledig zelf.
  • Met amper één druk op de knop komt het scherm tevoorschijn, of je nu kiest voor een afstandsbediening, een app of een domoticasysteem.
  • Je creëert gemakkelijk een schaduwrijke plek bij felle zonneschijn. Zo spelen je kinderen veilig buiten en breng jij zorgeloos een namiddag door op het terras.
  • Je voelt door het scherm de kou minder snel, waardoor je ’s avonds langer geniet van een avondje met vrienden of familie op het terras.
Bekijk online al onze producten en doe alvast inspiratie op.

Zonneluifels in Heindonk van Belgische makelij

Wilms is al meer dan 45 jaar een betrouwbaar, Belgisch familiebedrijf van rolluiken en zonwering. Vooral in het productieproces merk je een sterke lokale verankering. Dat hebben we namelijk in eigen handen, zoals de confectieafdeling, de extrusie, de assemblage en het transport. Wij dragen zo elke dag ons duurzaam steentje bij. Onze schaduwmeesters stellen alles in het werk om de topkwaliteit van jouw zonneluifel in Heindonk te verzekeren.
zonnescherm beige Solitair terras

De twee types zonneluifels

De nieuwe 700LX, da’s een sterk staaltje spitstechnologie in een strak design. Het scherm introduceert een eigentijds, scherp en recht ontwerp in plaats van de traditionele ronde vormen voor de kast en voorprofielen. Het is een design dat aansluit bij renovatie- en nieuwbouwwoningen in elke stijl, van landelijk en rustiek tot modern en strak. Met de ingebouwde ledverlichting geniet je bovendien telkens weer van een gezellige sfeer onder je zonnescherm in Heindonk. De Solitair is de tweede mogelijkheid. Het unieke element van deze zonneluifel is de doekschelp in de kast. Die zorgt er namelijk voor dat de doekrol mooi zit opgeborgen en dat de doek optimaal wordt ondersteund. Kom te weten welk type het beste bij jou en je woning past en vraag raad aan een Wilms dealer.
Genieten van je tuin kan veilig én langer door de zonneschermen van Wilms, want met één druk op de knop schuift je zonneluifel in Heindonk uit en tover je schaduw tevoorschijn. Het biedt overdag bescherming tegen de zon en ’s avonds blijf je lekker lang zitten op je terras. Kom de voordelen van onze knikarm zonneschermen zelf ontdekken. Je bent hartelijk welkom bij de lokale Wilms dealers voor advies of een offerte.

Contacteer een dealer in de buurt van deze gemeente

Er is altijd een Wilms verdeler bij jou in de buurt!

${dealer.title}

${dealer.address.address1}

${dealer.address.postalCode} ${dealer.address.locality}

Geniet van onze cashbackactie