Een zonnescherm in Hemelveerdegem? Veilig genieten van de zon

Wanneer de zon zich laat zien wil je er buiten natuurlijk maximaal van genieten. Maar wanneer ze te fel schijnt, heb je soms nood aan een schaduwrijk plekje. Met een elegant zonnescherm voor je huis in Hemelveerdegem kan Wilms je daarbij helpen. Bekijk onze producten online en doe alvast wat inspiratie op.

Onze twee types zonneluifels

Een sterk staaltje spitstechnologie in een strak design, dat is de nieuwe 700LX. Geen traditionele ronde vormen meer voor de kast en voorprofielen, maar een scherp en recht ontwerp. Het design past bij elke stijl, van landelijk en rustiek tot modern en strak, zowel voor renovatie- als nieuwbouwwoningen. Bovendien zorgt de ingebouwde ledverlichting van je zonnescherm in Hemelveerdegem telkens weer voor een gezellige sfeer. Het tweede model is de Solitair. De doekschelp in de kast is het unieke element van deze zonneluifel. Die staat in voor de mooie wegwerking van de doekrol en voor de optimale ondersteuning van het doek zelf. Kom te weten welk type het beste bij jou en je woning past en stap binnen bij een Wilms dealer.
zonneluifel 700lx modern

De prijs van je zonneluifel in Hemelveerdegem

Een algemene prijs formuleren voor je zonnetent in Hemelveerdegem is niet steeds mogelijk. De prijs varieert namelijk door een heleboel factoren. De meest voor de hand liggende dingen zijn het type zonnescherm, het materiaal van de doek, de afmetingen en de afwerking van de kast. Maar ook de plaatsing of de accessoires hebben invloed op de kostprijs. Vraag een offerte aan bij een van de verdelers bij jou in de buurt voor een precieze prijs.

Een zonneluifel in Hemelveerdegem van Belgische makelij

Wilms is een betrouwbaar, Belgisch familiebedrijf van rolluiken en zonwering, en dat al meer dan 45 jaar. Vooral in het productieproces zetten we sterk in op die lokale verankering. Dat voeren we namelijk uit in eigen beheer, zoals het transport, de confectieafdeling, de extrusie en de assemblage. Zo dragen wij elke dag ons duurzaam steentje bij. Dankzij het werk van onze schaduwmeesters vertrouw jij op een zonneluifel in Hemelveerdegem van topkwaliteit.
zonnescherm beige Solitair terras

De vele voordelen van een zonnescherm in Hemelveerdegem

Je geniet dankzij je zonnescherm in Hemelveerdegem meer en langer van je tuin en terras. Je mag dan ook rekenen op heel wat voordelen.
  • Of je zonneluifel zichtbaar is of niet, dat bepaal je geheel zelf.
  • Of je nu kiest voor een app, een domoticasysteem of een afstandsbediening, met amper één druk op de knop rolt het scherm uit.
  • Je creëert gemakkelijk een schaduwrijke plek bij felle zonneschijn. Zo breng jij zorgeloos een namiddag door op het terras en spelen je kinderen veilig buiten.
  • Je voelt de kou minder snel door het scherm, waardoor je ’s avonds langer buiten blijft zitten.
Bekijk online al onze producten en doe alvast inspiratie op.
Met dank aan de zonneschermen van Wilms geniet je langer van je tuin, want met één druk op de knop schuift je zonneluifel in Hemelveerdegem uit en tover je schaduw tevoorschijn. Het biedt overdag bescherming tegen de zon en ’s avonds blijf je lekker lang zitten op je terras. Laat je door de voordelen van onze knikarmschermen verrassen. We ontvangen je met open armen bij de Wilms dealer in jouw buurt voor advies of een offerte.

Contacteer een dealer in de buurt van deze gemeente

Er is altijd een Wilms verdeler bij jou in de buurt!

${dealer.title}

${dealer.address.address1}

${dealer.address.postalCode} ${dealer.address.locality}

Geniet van onze cashbackactie