Comfortabel genieten met een zonneluifel in Herten

Een zonneluifel in Herten is de ideale oplossing voor jouw buitenleven. Zodra de zon verschijnt, wil je vanzelfsprekend maximaal van het buiten zijn genieten. Maar dan wel op een plek die veiligheid en schaduw biedt. De zonneluifels van Wilms bieden je precies wat je nodig hebt. Werp alvast een blik op ons aanbod en download de brochure!

Doe inspiratie op voor je zonneluifel in Herten

Een zonneluifel in Herten kiezen voor je woning, daar denk je goed over na. Welk model? Ga je voor wit of voor zwart? Wat zijn de bedieningsmogelijkheden en wat met sfeerverlichting? In onze brochure staat alle nodige informatie. Het geeft je een goed beeld van ons aanbod en biedt je een antwoord op enkele veelgestelde vragen. Download hier de brochure en geef je buitenleven een upgrade!

Onze types zonneluifels

Er zijn drie types zonneluifels beschikbaar bij Wilms. Stuk voor stuk getuigen ze van een sterk staaltje spitstechnologie en een strak design:
  • De kast en voorprofielen van de 700LX hebben een scherp, recht ontwerp in plaats van de klassieke ronde vormen. Zowel voor renovatie- als nieuwbouwwoningen in elke stijl is dit een ideaal design. Bovendien zorgt de ingebouwde ledverlichting voor een gezellige sfeer onder het zonnescherm in Herten.
  • De 700X heeft net dezelfde kenmerken als de 700LX, alleen zonder ledverlichting.
  • De 500X is nog een ander type zonneluifel om je klein of middelgroot terras een upgrade te geven.
Van plan een zonneluifel aan te schaffen, maar heb je nog geen idee welke? Blader door onze brochure voor inspiratie.

Image

Het voordeel van een zonnescherm in Herten

Dankzij je zonnescherm in Herten geniet je meer en langer van je terras en tuin. Er gaan dan ook heel wat voordelen gepaard met zo'n scherm.
  • Jij kiest zelf of je zonneluifel zichtbaar is of niet. Of je nu kiest voor een domoticasysteem, een app of een afstandsbediening, met slechts één druk op de knop komt het scherm tevoorschijn.
  • Wanneer de zon fel schijnt, creëer je snel en gemakkelijk schaduw. Zo breng jij probleemloos een namiddag door op het terras en spelen je kinderen veilig buiten.
  • Door het scherm voel je de kou minder snel, waardoor je er je avonden mee verlengt.
Download nu de brochure en droom alvast weg bij alle mogelijk zonneluifels voor je terras in Herten.

Genieten van je tuin en terras bij een stralende zon? Met de zonneschermen van Wilms doe je dat nu ook helemaal veilig. Van schadelijke uv-stralen heb je namelijk geen last meer. Je schuift de zonneluifel in Herten met één druk op de knop uit, waardoor je snel schaduw tevoorschijn tovert. Het vormt een elegante oplossing, die zichtbaar is enkel wanneer jij het wil. Bekijk onze zonneluifels, zonweringen en rolluiken. Download de brochure!
Gratis magnum prosecco