Puur genieten met een zonnescherm in Hoeleden

Een zonneluifel in Hoeleden is de ideale oplossing voor jouw buitenleven. Want wanneer de zon zich laat zien, wil je er buiten natuurlijk maximaal van genieten. Maar dan wel liefst op een veilig, schaduwrijk plekje. En hiervoor zijn onze zonneluifels precies wat je nodig hebt. Kom het assortiment zelf beleven bij een verdeler in je buurt!

Het voordeel van een zonnescherm in Hoeleden

Je geniet meer en langer van je tuin en terras dankzij een zonnescherm in Hoeleden. Met zo'n scherm heb je dan ook heel wat voordelen.
  • Wanneer je zonneluifel zichtbaar is, is volledig jouw keuze. Met slechts één druk op de knop komt het scherm tevoorschijn, of je nu kiest voor een afstandsbediening, een app of een domoticasysteem.
  • Je bent beschermd tegen de zon. Zo spelen je kinderen veilig buiten en geniet jij onbezorgd van een namiddag op het terras.
  • Het scherm laat kou minder snel door, waardoor jij je avonden op het terras verlengt.
Ga langs bij één van onze verdelers en beleef zelf het comfort van een zonnescherm.

Onze types zonneluifels in Hoeleden

Je vindt drie types zonneluifels in het aanbod van Wilms. Het design van deze drie is strak en getuigt van echte spitstechnologie:
  • De 700LX stapt af van de traditionele ronde vormen en kiest voor een scherp, recht design voor de kast en voorprofielen. Zowel voor renovatie- als nieuwbouwwoningen in elke stijl is dit een ideaal design. De ingebouwde ledverlichting onder je zonnescherm in Hoeleden zorgt trouwens elke keer voor een gezellige sfeer.
  • Alle kenmerken van de 700LX komen ook terug in de 700X, behalve de ledverlichting.
  • Voor wie z’n klein of middelgroot terras een upgrade wil geven, is er de 500X.
Weet je niet goed welke zonneluifel in Hoeleden het beste bij jouw woning past? Geen reden tot paniek. Ga langs bij een van onze verdelers en stel er al je vragen.
Image

Je zonneluifel in Hoeleden uittesten bij een verdeler

Een zonneluifel voor je woning in Hoeleden uitkiezen, doe je niet zomaar. Welk type past het best bij je huis? Zwart of wit? Hoe bedien je de zonneluifel? In de showroom van een van onze verdelers vind je een antwoord op al je vragen. Ter plekke test je onze zonneluifels uit, bekijk je de mogelijke kleurafwerking en vraag je advies aan de experten. Voor de beste service maak je vooraf best een afspraak.
In de zomer maximaal gebruik maken van je tuin en terras? Met de zonneschermen van Wilms doe je dat nu ook helemaal veilig. Je hoeft je over gevaarlijke uv-stralen geen zorgen te maken. Met één druk op de knop schuift je zonneluifel in Hoeleden uit en tover je schaduw tevoorschijn. Het scherm is enkel zichtbaar wanneer jij het wil, waardoor het een elegante oplossing is. Bezoek de showroom van een Wilms-dealer in de buurt en ontdek zelf het comfort van onze zonneluifels, zonweringen en rolluiken.