Een zonnescherm in Hofstade? Veilig relaxen in de zon

Wanneer de zon zich laat zien, wil je natuurlijk buiten genieten in je tuin. Maar schijnt ze te sterk, dan heb je soms behoefte aan een schaduwrijk plekje. Wilms heeft hiervoor met smaakvolle zonneschermen voor je huis in Hofstade de geschikte oplossing. Bekijk onze producten online en doe alvast wat inspiratie op.

Een zonneluifel in Hofstade van Belgische makelij

Al meer dan 45 jaar is Wilms een betrouwbaar, Belgisch familiebedrijf van rolluiken en zonwering. Je merkt een sterke lokale verankering in ons bedrijf, en dan vooral in het productieproces. Dat hebben we namelijk in eigen handen, zoals de confectieafdeling, de assemblage, de extrusie en het transport. Op die manier kunnen we elke dag opnieuw ons duurzaam steentje bijdragen. Om de topkwaliteit van jouw zonneluifel in Hofstade te verzekeren, stellen onze schaduwmeesters alles in het werk.
zonneluifel 700lx wit

De voordelen van een zonnescherm in Hofstade

Dankzij je zonnescherm in Hofstade geniet je meer en langer van je tuin en terras. Met zo'n scherm heb je dan ook heel wat voordelen.
  • Wanneer je zonneluifel wel of niet zichtbaar is, bepaal je volledig zelf.
  • Of je nu kiest voor een domoticasysteem, een app of een afstandsbediening, met slechts één druk op de knop komt het scherm tevoorschijn.
  • Je bent optimaal beschermd tegen felle zonnestralen. Zo breng jij probleemloos een namiddag door op het terras en spelen je kinderen veilig buiten.
  • Het scherm laat kou minder snel door, waardoor jij je avonden op het terras verlengt.
Doe online alvast inspiratie op en bekijk onze producten.

De prijs van je zonneluifel in Hofstade

Voor je zonnetent in Hofstade is een algemene prijs geven niet steeds mogelijk. Afhankelijk van een heleboel factoren kan de prijs nogal verschillen. De meest voor de hand liggende zaken zijn het type zonnescherm en de afmetingen, de afwerking van de kast en het materiaal van de doek. Maar op de kostprijs hebben ook de plaatsing of de accessoires invloed. Een precieze prijs vraag je aan bij de lokale Wilms dealers.
zonnetent donker Solitair terras

Kies uit twee types zonneschermen

De 700LX is de nieuwste trots van Wilms: een sterk staaltje spitstechnologie in een strak design. Het scherm ruilt de traditionele ronde vormen voor de kast en voorprofielen voor een scherp, recht ontwerp. Het is een design dat past bij renovatie- en nieuwbouwwoningen in elke stijl, van landelijk en rustiek tot modern en strak. De ingebouwde ledverlichting van je zonnescherm in Hofstade creëert bovendien een gezellige sfeer onder je zonnescherm. De Solitair is de tweede mogelijkheid. De doekschelp in de kast maakt dit type uniek. Die ondersteunt het doek optimaal en zorgt ervoor dat de doekrol mooi zit opgeborgen. Kom te weten welk type het beste bij jou en je woning aansluit en vraag raad aan een Wilms dealer.
Dankzij de zonneluifels van Wilms geniet je veilig én langer van je tuin, want met één druk op de knop schuift je zonneluifel in Hofstade uit en tover je schaduw tevoorschijn. Het beschermt je tegen de zon overdag en je blijf ’s avonds lekker lang zitten op je terras. Ontdek zelf de voordelen van onze knikarmschermen. We ontvangen je met een glimlach bij de dichtstbijzijnde Wilms dealer voor advies of een offerte.

Contacteer een dealer in de buurt van deze gemeente

Er is altijd een Wilms verdeler bij jou in de buurt!

${dealer.title}

${dealer.address.address1}

${dealer.address.postalCode} ${dealer.address.locality}