Veilig relaxen op je terras met je zonnescherm in Hombeek

Een zonneluifel in Hombeek: dé ideale oplossing voor je buitenleven. Want wanneer de zon verschijnt, is het logisch dat je er maximaal van wil genieten. Maar dan wel op een plek die veiligheid en schaduw biedt. En hiervoor zijn onze zonneluifels precies wat je nodig hebt. Neem alvast een kijkje in ons aanbod. Download de brochure!

Onze types zonneluifels in Hombeek

Wilms heeft drie types zonneluifels in de aanbieding. Ze zijn alle drie ontwikkeld vanuit een sterk staaltje spitstechnologie in een strak design:
  • De 700LX stapt af van de klassieke ronde vormen en kiest voor een scherp, recht design voor de kast en voorprofielen. Zowel voor renovatie- als nieuwbouwwoningen in elke stijl is dit een ideaal design. Bovendien creëert de ingebouwde ledverlichting onder je zonnescherm in Hombeek een gezellige sfeer, elke keer opnieuw.
  • De 700X ziet er net hetzelfde uit als de 700LX, alleen zonder ledverlichting.
  • Er is ook nog de 500X om je klein of middelgroot terras een upgrade te geven.
Graag een zonneluifel aanschaffen, maar geen idee welke geschikt is? Doe gerust wat inspiratie op in onze brochure. Download ‘m nu!

Inspiratie voor je zonneluifel in Hombeek

Een zonneluifel in Hombeek kiezen, dat doe je niet ondoordacht. Welk type? Ga je voor wit of voor zwart? Welke bedieningsmogelijkheden zijn er en wat met sfeerverlichting? Onze brochure over zonneluifels verschaft je alle nodige informatie. Het geeft je een goed beeld van ons aanbod en biedt je een antwoord op enkele veelgestelde vragen. Download ‘m nu en droom alvast weg bij de vele mogelijkheden voor jouw terras.

Image

De voordelen van een zonnescherm in Hombeek

Dankzij je zonnescherm in Hombeek geniet je meer en langer van je tuin en terras. Je mag dan ook rekenen op heel wat voordelen.
  • Jij beslist wanneer je zonneluifel zichtbaar is. Of je nu kiest voor een afstandsbediening, een app of een domoticasysteem, met slechts één druk op de knop laat je het scherm tevoorschijn komen.
  • Je bent zeker van een optimale bescherming tegen de zon. Zo kunnen je kinderen veilig buitenspelen en geniet jij van een middagje ontspannen op het terras.
  • Het scherm laat kou minder vlug door, waardoor jij je avonden op het terras verlengt.
Download nu de brochure en droom alvast weg bij alle mogelijk zonneluifels voor je terras in Hombeek.

Maximaal genieten van de zon op je terras en in de tuin? Dat kan nu ook veilig met de zonneschermen van Wilms. Je bent namelijk beschermd tegen schadelijke uv-stralen. Je hebt slechts één druk op de knop nodig om schaduw te creëren met je zonneluifel in Hombeek. Het is een elegante oplossing, want jij kiest wanneer het scherm zichtbaar is. Verken ons aanbod zonneluifels, zonweringen en rolluiken en download de brochure!