Genieten op je terras met een zonnescherm in Izenberge

Wanneer de zon zich laat zien, wil je natuurlijk buiten genieten in je tuin. Maar schijnt ze te hard, dan heb je al eens nood aan wat schaduw. Wilms kan je daarbij helpen met een elegant zonnescherm voor je huis in Izenberge. Doe alvast wat inspiratie op en bekijk onze producten online.

De twee types zonneschermen

Een sterk staaltje spitstechnologie in een strak design, dat is de nieuwe 700LX. Het scherm vervangt de traditionele ronde vormen van de kast en voorprofielen met een scherp, recht ontwerp. Of je nu een renovatie- of een nieuwbouwwoning hebt, het design geeft je woning beslist karakter. Bovendien zorgt de ingebouwde ledverlichting van je zonnescherm in Izenberge telkens weer voor een gezellige sfeer. De Solitair is de tweede mogelijkheid. Het unieke element van deze zonneluifel is de doekschelp in de kast. Die zorgt namelijk voor een mooie wegwerking van de doekrol en voor een optimale ondersteuning van de doek zelf. Bezoek een Wilms dealer en kom te weten welk type het beste bij jou en je woning aansluit.
zonneluifel 700xl modern

De voordelen van een zonnescherm in Izenberge

Je geniet meer en langer van je tuin en terras dankzij een zonnescherm in Izenberge. Met zo'n scherm heb je dan ook heel wat voordelen.
  • Jij beslist wanneer je zonneluifel zichtbaar is. Of je nu kiest voor een app, een afstandsbediening of een domoticasysteem, met amper één druk op de knop komt het scherm tevoorschijn.
  • Je creëert gemakkelijk een schaduwrijke plek bij felle zonneschijn. Zo spelen je kinderen veilig buiten en geniet jij onbezorgd van een namiddag op het terras.
  • Het scherm laat kou minder snel door, waardoor jij je avonden op het terras verlengt.
Maak alvast online kennis met onze producten.

Een zonneluifel in Izenberge van Belgische makelij

Wilms is een authentiek familiebedrijf van rolluiken en zonwering van Belgische bodem, en dat al meer dan 45 jaar. We zetten vooral bij het productieproces sterk in op die lokale verankering. Dat hebben we namelijk in eigen handen, zoals de extrusie, de confectieafdeling, de assemblage en het transport. Zo dragen wij elke dag ons duurzaam steentje bij. Je kan vertrouwen op de beste kwaliteit voor je zonneluifel in Izenberge dankzij het werk van onze schaduwmeesters.
zonnetent donker Solitair terras

Het prijskaartje van je zonneluifel in Izenberge

Voor je zonnetent in Izenberge is een algemene prijs geven niet steeds mogelijk. De prijs hangt namelijk af van een heleboel factoren. De meest voor de hand liggende dingen zijn de afmetingen en het type van het zonnescherm, het materiaal van de doek en de afwerking van de kast. Maar ook de plaatsing of de accessoires hebben invloed op de kostprijs. Een precieze prijs kan je aanvragen bij de dichtstbijzijnde dealers.
Genieten van je tuin kan veilig én langer door de zonneluifels van Wilms, want met één druk op de knop schuift je zonneluifel in Izenberge uit en tover je schaduw tevoorschijn. Je bent overdag beschermd tegen de zon en ’s avond blijf je lekker lang zitten op je terras. Kom zelf de voordelen van onze knikarmschermen ontdekken. Je bent hartelijk welkom bij de Wilms verdelers voor advies of een offerte.

Contacteer een dealer in de buurt van deze gemeente

Er is altijd een Wilms verdeler bij jou in de buurt!

${dealer.title}

${dealer.address.address1}

${dealer.address.postalCode} ${dealer.address.locality}