Genieten op je terras met een zonnescherm in de Kempense Meren

Wanneer de zon zich laat zien wil je er buiten natuurlijk optimaal van genieten. Maar wanneer ze te sterk schijnt, heb je al eens nood aan wat schaduw. Wilms kan je daar met een elegant zonnescherm voor je huis in de Kempense Meren bij helpen. Laat je inspireren door ons assortiment en bekijk onze producten alvast online.

Onze twee types zonneschermen

Een sterk staaltje spitstechnologie in een strak design, dat is de nieuwe 700LX. Het scherm stapt af van de traditionele ronde vormen voor de kast en voorprofielen, en gaat voor een eigentijds recht ontwerp. Het design aansluit bij elke stijl, van landelijk en rustiek tot modern en strak, zowel voor renovatie- als nieuwbouwwoningen. Bovendien geniet je met de ingebouwde ledverlichting van je zonnescherm in de Kempense Meren telkens weer van een gezellige sfeer. Als tweede kan je ook kiezen voor de Solitair. Het unieke element van deze zonneluifel is de doekschelp in de kast. Die voorziet het doek namelijk van een optimale ondersteuning en zorgt ervoor dat de doekrol mooi zit opgeborgen. Kom te weten welk type het beste bij jou en je woning past en ga langs bij een Wilms dealer.
zonneluifel 700lx zwembad

De vele voordelen van een zonnescherm in de Kempense Meren

Je geniet meer en langer van je terras en tuin dankzij een zonnescherm in de Kempense Meren. Met zo'n scherm heb je dan ook heel wat voordelen.
  • Jij beslist wanneer je zonneluifel zichtbaar is.
  • Of je nu kiest voor een domoticasysteem, een afstandsbediening of een app, met amper één druk op de knop komt het scherm tevoorschijn.
  • Wanneer de zon hevig schijnt, creëer je snel en gemakkelijk schaduw. Je kinderen spelen zo veilig buiten en jij brengt probleemloos een namiddag door op het terras.
  • Je voelt de kou minder snel door het scherm, waardoor je ’s avonds langer buiten blijft zitten.
Online maak je alvast kennis met al onze producten.

Een zonneluifel in de Kempense Meren van Belgische makelij

Wilms is een betrouwbaar, Belgisch familiebedrijf van rolluiken en zonwering, en dat al meer dan 45 jaar. Dat het bedrijf sterk lokaal verankerd is, merk je vooral aan het productieproces. Dat voeren we namelijk uit in eigen beheer, zoals het transport, de confectieafdeling, de extrusie en de assemblage. Hierdoor dragen wij elke dag ons duurzaam steentje bij. Je kan vertrouwen op de beste kwaliteit voor je zonneluifel in de Kempense Meren met dank aan het werk van onze schaduwmeesters.
zonnetent donker Solitair terras

Het prijskaartje van je zonneluifel in de Kempense Meren

Het is niet steeds mogelijk om een algemene prijs te geven voor je zonnetent in de Kempense Meren. Door een heleboel factoren varieert de prijs namelijk. De meest voor de hand liggende zaken zijn het type zonnescherm, het materiaal van de doek, de afmetingen en de afwerking van de kast. Maar voor de kostprijs spelen ook de accessoires of de plaatsing een rol. Een precieze prijs kan je aanvragen bij de dichtstbijzijnde verdelers.
Met dank aan de zonneschermen van Wilms geniet je langer van je tuin, want met één druk op de knop schuift je zonneluifel in de Kempense Meren uit en tover je schaduw tevoorschijn. Het biedt overdag bescherming tegen de zon en ’s avonds blijf je lekker lang zitten op je terras. Laat je verrassen door de voordelen van onze knikarmschermen. We ontvangen je met een glimlach bij de dichtstbijzijnde Wilms dealer voor advies of een offerte.

Contacteer een dealer in de buurt van deze gemeente

Er is altijd een Wilms verdeler bij jou in de buurt!

Bekijk de dealers